تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 61 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی از قابلیت های خوبی که یک HD Player باید داشته باشد این است که بتواند با استفاده از پروتکل های مخصوص شبکه، به مختوای Share شده کامپیوتر ها متصل شده و از طریق شبکه، بتواند فایل های ویدیویی، صوتی و ... که در مدیاپلیر ساپورت میشوند را تحت شبکه پخش کند. مثلا SAMBA یا FTP.

می خواستم بدونم آیا این قابلیت خوب در نواترون وجود دارند یا خیر؟

در زمینه صدای کانالهای دیجیتال هم سوال داشتم، گفته می شد صدا در Firmwareهای اخیر قطع شده است. آیا با جدیدترین فیرم ور این مشکل و همچنین کندی تعویض کانالها رفع شده است؟

سپاسگزارم

2. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی از قابلیت های خوبی که یک HD Player باید داشته باشد این است که بتواند با استفاده از پروتکل های مخصوص شبکه، به مختوای Share شده کامپیوتر ها متصل شده و از طریق شبکه، بتواند فایل های ویدیویی، صوتی و ... که در مدیاپلیر ساپورت میشوند را تحت شبکه پخش کند. مثلا SAMBA یا FTP.

می خواستم بدونم آیا این قابلیت خوب در نواترون وجود دارند یا خیر؟

در زمینه صدای کانالهای دیجیتال هم سوال داشتم، گفته می شد صدا در Firmwareهای اخیر قطع شده است. آیا با جدیدترین فیرم ور این مشکل و همچنین کندی تعویض کانالها رفع شده است؟

سپاسگزارم
    امروزه یک مدیا پلیر بدون قابلیت Networking یعنی هیچ.
    NTRxx قابلیت اتصال به Lan از طریق کابل و یا Wireless (دانگل جداگانه باید خریداری شود) جهت Media file sharing از طریق Samba-FTP-UPNP-NAS و همینطور اتصال به اینترنت برای به اشتراک گذاشتن و یا دانلود فایل از طریق Torrent و یا برای پخش رادیو اینترنتی و با فرمور جدید قابلیت استفاده سرویسهای مدیاهای اینترنتی مثل RSS news, pickasa,flikr ,Weather و Youtube و بعضی کانالهای ایتنرنتی را دارد. هر چند youtube در ایران در حال حاضر قابل استفاده نیست.

مشکل صدای DTV با firmwareهای اصلاحی مخصوص ایران که از سایت شرکت مارت قابل دریافت است حل شده است
    Last edited by babak334; 11-09-2010 at 07:59.

4. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

NTR90 با کابل HDMI ارائه می شود؟

در NTR90 می توان وضوح تصویر را به دلخواه رو حالت 576p و 720p ویا 1080p تنظیم کرد؟

6. این کاربر از papiyoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شرکت محترم مارت کو

جناب آقای م . ص

با ارائه فیرم ویر جدید هم این مشکلات پا برجاست

1- عدم برنامه ریزی برای ضبط از کانالهای دیجیتال

2- تداخل در خروجی آنتن به وسایل دیگر ( پارازیت )

3- هنگ کردن در تعویض کانال حتی با تحمل کردن 12 ثانیه

4- عدم نمایش زیر نویس ها ( بعضی ها ) فرمت ساب

5- زیر نویس فارسی فقط در زبان عربی درست دیده مشود که در دستگاههای دیگر اینطور نیست

با تشکر از پیگیریتان

8. این کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام...
    مشكل از بين رفتن ليست كانالها كماكان پابرجاست. يعني پيغام (no signal) مي دهد و فقط با ريختن دوباره فريمور حل مي شود. بنده ورژن 64 را ريختم اين مشكل وجود نداشت و فقط در فريمور 67 و 68 اين مشكل ديده مي شود.

10. این کاربر از irelectronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

شرکت محترم مارت کو

جناب آقای م . ص

با ارائه فیرم ویر جدید هم این مشکلات پا برجاست

1- عدم برنامه ریزی برای ضبط از کانالهای دیجیتال

2- تداخل در خروجی آنتن به وسایل دیگر ( پارازیت )

3- هنگ کردن در تعویض کانال حتی با تحمل کردن 12 ثانیه

4- عدم نمایش زیر نویس ها ( بعضی ها ) فرمت ساب

5- زیر نویس فارسی فقط در زبان عربی درست دیده مشود که در دستگاههای دیگر اینطور نیست

با تشکر از پیگیریتان

سلام دوست عزیز

چرا دوست عزیزحروف اختصار، من محسن صوفیان هستم و بیشتر دوست دارم دوستانی که نام من رو میدونن به اسم صدا کنن ، اینطوری دوستانه تره
    در مورد معایب :

1- متاسفانه این مشکل برطرف نشده اما طبق آخرین تماس با شرکت این مشکل به زودی برطرف خواهد شد.

2- در مورد این مشکل بیشتر توضیح بدهید ممنون میشوم.

3-تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل کاملاً برطرف شده و دیگر این گزارش از طرف دوستان قطع شده . لطفاً کشور خود را ترکیه یا بلژیک بگذارید.

4- برای اولین بار این گزارش از طرف شما اعلام شده احتمالاً فلیل زیر نویس باید ایراد داشته باشد لطفاً یک نمونه را از طزیق همین سایت در اختیار دیگر دوستان و من قرار بدهید تا تست شود.

5-اگر فایل زیرنویس شما بر اساس استاندارد UTF8 باشد حتماً بدون مشکل و بدون نیاز به تعویض زبان اینکار انجام خواهد شد در غیر این صورت شما نیاز به تعویض زبان خواهید داشت . تا جایی که من اطلاع دارم در بقیه مدلها هم اکثراً پشتیبانی نمیشوند اما آنهایی هم که پشتیبانی میکنند فقط UTF8 قابل اجرا میباشد .

لطفاً موارد فوق را اعمال کنید و در صورت ادامه داشتن حتماً با من تماس بگیرید.

با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام...
    مشكل از بين رفتن ليست كانالها كماكان پابرجاست. يعني پيغام (no signal) مي دهد و فقط با ريختن دوباره فريمور حل مي شود. بنده ورژن 64 را ريختم اين مشكل وجود نداشت و فقط در فريمور 67 و 68 اين مشكل ديده مي شود.
    دوست گرامی

منظور شما این است که پس از ریختن Firmware 68 قادر به دریافت کانالها نیستید یا منقطع میباشند؟ اگر منقطع میباشند در چه زمانهایی؟ آیا همیشه اینطور میباشد؟ چون این گزارش را تا کنون نداشتیم ممنون میشوم دستگاه را برای تست به بخش فنی ما هم نشان دهید. من منتظر تماس شما هستم.در ضمن طی تماسی که با شرکت داشتم بر خلاف ادعای دوستی که دستگاههای Cinepax را وارد کرده اند این دستگاه متعلق به شرکت نواترون نبوده و نرم افزارهای این شرکت قابل اجرا بر روی آنها نمیباشد. لطفاً در این زمینه دقت نمایید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

NTR90 با کابل HDMI ارائه می شود؟

در NTR90 می توان وضوح تصویر را به دلخواه رو حالت 576p و 720p ویا 1080p تنظیم کرد؟
    طبق مذاکرات صورت گرفته با شرکت اصلی احتمالاً از این به بعد کلیه محصولات نواترون با کابل HDMI عرضه خواهند شد. خبر قطعی در هفته آینده اعلام خواهد شد.

بله امکان تغییر وضوح تصویر وجود دارد . بزودی مقایسه کاملی بین این دو دستگاه را نموده و ارائه میکنم.

14. این کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

طبق مذاکرات صورت گرفته با شرکت اصلی احتمالاً از این به بعد کلیه محصولات نواترون با کابل HDMI عرضه خواهند شد. خبر قطعی در هفته آینده اعلام خواهد شد.

بله امکان تغییر وضوح تصویر وجود دارد . بزودی مقایسه کاملی بین این دو دستگاه را نموده و ارائه میکنم.

سلام و تشکر برای راهنماییتون

برا اعضا p30world تخفیف قائل می شوید؟

16. این کاربر از papiyoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پارك ها شبها مي خوابم

پيش فرض

آقا بلاخره قیمت ها چی شد
    هارد داره یا نه ؟

برای خرید یک MEDIAPLAYER بهترین مدل چیه ؟
    اتصال به شبکه یعنی چی؟
    من ----- HD دارم
    فایل ها با پسوند TP0 ضبط می کند
    آیا قابل پخش هستند؟
    مشگل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] T حل شد که شطرنجی بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •