توی کنفرانس یه عکس واضح و مشخص از نمای پشت دستگاه نشون ندادن ؟؟
محسن این همونی هست که تو 2 صفحه قبل گذاشتی ؟
اگه اون باشه دیزاینش پس رفت داشته مخصوصا قسمت اسپیکر !
منبع : دوست عزیز من هم تو نارنجی خوندم ولی اخرش اینو ننوشته بود.این نظر شخصی خودتون بود؟! و[/QUOTE]
علت این حرف شما چی بود؟
با اینکه طرفدار اندروئید هستم شدید ولی باید یه کم منصف باشم دیگه.
کدوم تبلت اندروئید رو میتونی با این ویژگی ها با قیمت 500 دلار بخری؟!
واقعا 8.8 میلیمتر؟!!!!!
آخه مگه میشه؟!![]()
آره پيام
به خاطر اين كه صبح عكسش لو رفته بود نشون ندادن![]()
علت این حرف شما چی بود؟
با اینکه طرفدار اندروئید هستم شدید ولی باید یه کم منصف باشم دیگه.
کدوم تبلت اندروئید رو میتونی با این ویژگی ها با قیمت 500 دلار بخری؟!
واقعا 8.8 میلیمتر؟!!!!!
آخه مگه میشه؟![/QUOTE]
منصف اون شرکتی باید باشه که ملتو با تبلیغات مظحکش مسخره خودش کرده و اومده نصف وقت کنفرانش رو گذاشته داره نرم افزار پیانو و گیتار برای ملت پخش میکنه !!!! نه عکس مشخصی از پشت دستگاه میده نه در مورد صفحه و ورودی ها و خروجی ها به شکل دقیق صحبت میکنه ( به جاش تا دلتون بخواد برای کاور اون تبلیغ میکنه )اونم با این دیزاین مسخره تر از اولش...اپل یه شرکت شیاد به معنای واقعی کلمه است.
موفق باشید
Last edited by Mig33; 02-03-2011 at 23:12.
پيام اينم عكس از نماي پشت
![]()
بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم نسبت به آیپد 2 تبلت های پیشرفته تری هم وجود داره و تو همین محدوده قیمت ، اما به خاطر داشتن دوربین و پردازنده 2 هسته ای باز هم فروش زیادی میکنه ، هرچند طراحی آیپد نسل قبل بهتر بود .
راستی محسن توی اون عکسهای صفحات قبل که از روی صفجه نمایش گرفته شده بود ، ظاهرا به راحتی خط و خش میفته ، من نمیدونم چرا اپل مثل بقیه برندها یا همین سامسونگ گالاکسی از Gorilla Glass استفاده نمیکنه !
هنوز این قضاوت ها راجع به آی پد 2 خــــیلی زوده ! دوستان لطفا دست نگه دارید !!
"سال 2011 سال آی پد" حرف کمی نیست . هیچ آدمی نمیاد به راحتی این حرفو بزنه مگر اینکه یه چیزی تو آستینش باشه .
استیو جابز هم آدم پپه ای نیست و همه میدونن ... هنوز تو بازار نیومده شما چطور از عکس لو رفته ش فهمیدید خش بر میداره یا بلند گوش مزخرفه ؟ اگه واقعا خصومت شخصی با اپل وجود نداره با دلایل منطقی مبارزه کنید . این خیلی بهتره
درمورد کنفرانس
وقتی کنفرانسی گذاشته میشه ، ملتو نمیارن که بیان بگن طراحیمون اینجور بوده نمیدونم جنس بدنه ش فلان آلیاژ بوده ... مگه ملت تو کارگاه تبلت سازی کار میکنن که بخوان جزئیات سخت افزاری رو بدونن ؟
مردم دنبال همینا هستن ... همین معرفی برنامه ها ، امکانات جدید ، هیچ کس موقع خرید تبلت نمیاد نگاه کنه که رمش چنده و سی پی یوش فلانه و ...
اتفاقا هنر اپله که به خوبی این کنفرانساشو برگزار میکنه
fire smelling ...علت این حرف شما چی بود؟
کدوم شرکت فقط یه دونه کنفرانسش اینجوری مثل توپ صدا میکنه ؟ فعلا لشکر شرکت ها به رهبری زنبور آندروید به دنبال اپل هستن ولی
زنبور آندروید فعلا با اون صد تا برنامه ش تو کف باشه
Last edited by *Ali*; 03-03-2011 at 00:05.
پيام جان اكثر صفحه هاي تاچ خازني ضد خش هستندتو ظاهر اين طوري ديده ميشه ولي عملا ضد خش هستند
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)