سلام
منم کلا یه نمای کلی میزارم همه چیزی که من دارم توش هست البته به غیر لپ تاپ ( اونم یه دل اینسپایرون 5110 هست برید بگردید تو وب پیدا میکنید که چه شکلیه برا من ابی نفتیه. )
![]()
سلام
منم کلا یه نمای کلی میزارم همه چیزی که من دارم توش هست البته به غیر لپ تاپ ( اونم یه دل اینسپایرون 5110 هست برید بگردید تو وب پیدا میکنید که چه شکلیه برا من ابی نفتیه. )
![]()
به به چیز میز کامپیوتر خوبی همچی پیدا میشه![]()
[QUOTE=mosolim;6390283]سلام
-------------------------------------------------------------------
داداش خوشم اومد از تجهیزاتت.ممنون.ولی خیلی باسلیقه ای ها .
بچه چرا دیگه کم عکس میزارید.یکم فعالیت کنید.
Last edited by hosein ati; 24-08-2011 at 14:06.
دوستان لطفا پست هایی که عکس دارن را وقتی نقل قول میکنید عکس آن را حذف کنید.
مثلا الان داخل این صفحه 3 تا عکس یک شکل هست.
ممنون.
----------------------------------------------------
این هم موس جدید من
جونم مجیک موس !!!
مبارکت باشه ! تـــه حــال ــه : دی
( چند خریدی ؟)
سلام.
خب گفتم حیف هستش ما هم چند تا کنسول جدید خریدیم اونا رو عکسشو بزاریم.دور هم دوستان حالشو ببریم.
از زوایای مختلف عکس انداختم فقط دیگه جا نبود واسه باقی چیزهام همینارو هم به زور یه جا جم کردن الانه که ریموت Wii بیوفته
این یه نمای کلی..فقط اون هلگاسته بد جوری داره به کینکت نگاه میکنه
این نما از این ور راسته یا چپ
اینجا هم سه تا شور از این زاویه..
اینجا هم از این زاویه بیچاره PS3 گمو گور شده..
سایز بزرگشون هم اینجا...
779,A/|\IR,aha2012,Altairezio,Amin4All,Arrowtic,B.3.S.T,CATALONIA,choory,Gam3r,hadishi,hamed m2m,havas_1980,hirsababak,hosein ati,iCe m@n,Immunology,kamran2000,Killzone2,king cyrus,legolas 224,Lord-Voldemort,m.1887,Maggy_P,malkemid,MobinS,mosolim,s-a-l-i-m,SamGun,Squall Leonhart,taghi_ramzi,Zaghan_13
داداش خیلی ممنون . عکس خونم پایین اومده بود.راستی میشه بگی اون کاور ps3 رو از کجا خریدی؟
حامد بت تبریک میگم . بابت جا دادن همه این وسایل تو یه عکس. ( همون عکس اولی )
این عکسه کتابخونه و PC منه.........................
انشاالله عکس بقیه گجت ها رو هم بزودی میزارم.................
ببخشید اگه یکم نا مرتبه من 3 سال یه بار اتاقمو جمع و جور میکنم،مخصوصا این اواخر که 3 ماه یه دفعه میرم خونه.............
اگه سوالی هم در مورد جزئیات دارید بگید...............
یا حق...
به به
دستمال دماغی و دئودرانت و کتاب و عینک چی با هم جورند!
(شوخی کردم نارحت نشی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)