یه سوال از ali racer:
ان 8 کدوم یک از معضلات 8910 رو نداره که انقدر بهش علاقه مند شدی؟یادمه قبلنا از امنیا تعریف میکردی ولی بعد اینکه ان 8 معرفی شد امضات شد nokia for ever.
منظور اینکه دقیقا چی می بینی توی ان 8 که توی 8910 نمی بینی.
مرسی
یه سوال از ali racer:
ان 8 کدوم یک از معضلات 8910 رو نداره که انقدر بهش علاقه مند شدی؟یادمه قبلنا از امنیا تعریف میکردی ولی بعد اینکه ان 8 معرفی شد امضات شد nokia for ever.
منظور اینکه دقیقا چی می بینی توی ان 8 که توی 8910 نمی بینی.
مرسی
Last edited by Lord007; 29-05-2010 at 14:47.
معضل بزرگش که نداره اینه که سامسونگ نیست ! مگه نه علی؟؟
با سلام و آرزوی سلامتی واسه تمامی دوستان من توی یکی از پست ها خوندم و عکس از گوشی بود که روش -- شده بود ساخت چین در صورتی که در این تصویر که من گذاشتم زده فنلاند قضیه چیه واسه خاورمیانه چین میسازه
این اصلآ عادلانه نیست .
![]()
یعنی قضیه فقط تعصبه؟!
جای پرسیدن این سوالات اینجا نیست تو پروفایل منه!
اما چرا ان8 رو زدم تو امضام
دلیلش واضح و مبرهنه
همین یو اس بی هاست ان 8 دنیاییه واسه خودش
نوکیا فور اور هم چیز جدیدی نیست
برمیگرده به سال های گذشته و زمانی که چندین و چند ماه قبل از عضویت شما در پی سی
اما به نظر من مقایسه8910 و ان8 اصلا درست نیست چون 8910
تقریبا یه گوشی قدیمی هستش و ان8 هنوز وارد بازار نشده
ضمنا من هیچ وقت تعریف بیجا از 8910 نکردم
هر گوشی یه سری معایب داره یه سری مزایا !
هیچ کسی هم تو این فروم اندازه من از عیب ها و ایرادات گوشی هایی که داشته نگفته
چون همیشه اعتقاد داشتم شرکت ها مدیون ما هستند
نه ما مدیون اونها !
یا احتمالا مدلهایی واسه تست شدن هستش که تو فنلاند و بخش تحقیقات ساخته شده (بصورت رسمی که ریلیز نشده)
یا هم اینکه بله واسه خاورمیانه و بعضی کشورها چین می زنه واسه جاهای دیگه مثل اروپای شرقی و.. فنلاند!
اینجا پرسیدم تا کسایی که میان توی این تاپیک بدونن شمایی که کاربر فعال هستی دقیقا چه چیزایی تو این گوشی می بینی که انقد ازش خوشت اومده.نظرات کسایی مثل شما و حمید و... توی این تاپیک مهم و بعضا توی خریدن یا نخریدن گوشی تاثیر گذاره.جای پرسیدن این سوالات اینجا نیست تو پروفایل منه!
مثلا تا قبل اینکه شما بگی من نمیدونستم بازی های مولتی تاچ فقط در انحصار آیفونه و فکر می کردم ان 8 هم این قابلیتو داره.
چطوری ممکنه آخه من که یه ماه قبل شما عضو پی سی بودم!برمیگرده به سال های گذشته و زمانی که چندین و چند ماه قبل از عضویت شما در پی سی![]()
![]()
![]()
به نظر من نوکیا با این گوشی دوباره زنده میشه.....
زنده باد نوکیا
به نظر شما از نظر کیفیت یکی هستن یا کسی که میخواد بخره از اروپا بگیره ؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
اینقدر با دوستان بیخود گیر نده و در ضمن شما گوشی با کلاس تر و با کیفیت تر و با پشتیبانی بیشتر و قیمت متعادل و عالی تر از برند نوکیا سراغ دارید با این شاهکار N8
و البته معضل بزرگترش اینه که سونی اریکسون نیستمگه نه علی ؟!
اسپم واسه بچه ها شده نقل و نبات![]()
Demonstrating Multi-Tasking with 15 Apps
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)