این lenovo ideapad y470 تو بازار نیست نه؟
این lenovo ideapad y470 تو بازار نیست نه؟
سلام. من چند روز thinkpad e420 گرفتم.
دو تا سوال دارم.
1- با وصل به شارژر چراغ کنار کابل سبز میشه و در صورت خاموشی متوجه full شدن باتری نمیشه شد.
2- باتری که به لپ تاپ نصبه کمی در جای خودش لق میخوره مثل اینکه به طور کامل fix نشده، مشکل چیه؟ خیلی ناراحتم میشه راهنماییم کنید؟
سلام دوستان
والا قصد خرید لب تاپ از این برند دارم و مهمهترین اولویتم هم کیفیت ساختش هست که فکر کنم لنوو این خواستم رو برآورده میکنه فقط موندم که بین y570 و z570 از نظر کیفیت ساخت و خنک بودن تفاوت زیادی هست یا اینکه این اختلاف قیمت فقط بخاطر usb3 و گرافیک آنهاست
با تشکر
شما توی Y570 شک نکن ولی آیا با 400 هزار تومن اضافه پول دادن مشکل ندارین؟؟؟
من Y570 دارم.
اگه اهل بازی های گرافیکی خفن و حرفه ای هستی y570 بگیر چون دو مدل از z570 بالاتره ولی اگه بازی های با گرافیک بالا نمیکنی z570 خوبه گرافیکش خوبه و الا به غیر از گزافیک و usb 3 فرقی ندارن و بقیه امکاناتشون یکی هست در کل صرفه با z570 هست
سلام
منم چند روزیه به گروه Z570 دارها پیوستم . به عنوان اولین سوال شارژ باطری رو میشه تشخیص داد کمه یا زیاد اما شارژ کامل رو چند ساعت وقت باید گذاشت و چه جوری میشه فهمید شارژ کامله ؟ 2. این نا هماهنگ بودن صفحه کلید به خاطر حروف جا به جا یک عیب محسوب نمی شه هر چند با یه بر چسب فارسی تا حدی می شه این مشکل رو بر طرف کرد.
3. یه دکمه سفید فلزی سمت چپ زیر لبه هست متضاد با رم ریدر کارش چیه؟
فعلا همین تا موارد بعد !!!!
ممنون از راهنماییتون
ویندوز اورجینال نداشت خوده شزکت واسم نصب کرده ویندوز معمولی روشه
سلام منم جدیدا گرفتم ویندوز رو خود شرکت نصب میکنه؟
سلام
مدیریت محترم : اگه ممکنه پست آخری منو حذف کنید یه اشتباهی شده. ممنون
دوستان این سری U جدید رو من مدل i7 دیروز تو هایپر دیدم 3300 اینا زده بود خیلیییییییییییی گرونه
مدل i3 رو کسی قیمت داره؟
اینجا کسی هست خریده باشه؟
از مدلای موجود تو بازار ایران ریویو دارید؟
خب اون مدل i3 قدیمیه گویا نمیدونستیم خب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)