منم اين video رو ديدم خيلی قشنگ و اميدوار کننده بود لذت بردم فقط AI دفاع و دروازه بان و تور ها , ها يخورده تو ذوق ميزد حسين اون گودی گوشه های زمين old trafford رو هنوز درست نکردن که کردن؟
منم اين video رو ديدم خيلی قشنگ و اميدوار کننده بود لذت بردم فقط AI دفاع و دروازه بان و تور ها , ها يخورده تو ذوق ميزد حسين اون گودی گوشه های زمين old trafford رو هنوز درست نکردن که کردن؟
البته نه اینقدر ! باز میترسم بازیو خیلی بزرگش کنیم وقتی اومد باز همه لبو لوچه ها آویزون بشه و همه دمق بشن .
من میخواستم حجم ویدئو رو کاهش بدم دیدم کیفیت میاد پایین . یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسید که بصورت گیف درش بیارم بازم دیدم افت زیادی در کیفیت ایجاد میشه . عکس هم که چیزیو نشون نمیده آخه .
این مسی و رونالدو همه رو توی زمین لوله کردن با تکنیکشون . مسی که انگار داره گل کوچیک بازی میکنه هرکاری دلش میخواد با توپ میکنه .
موشن کپچرها کاملا خودشونو توی این ویدئو نشون میدن اما متاسفانه تعدادشون هنوز خیلی کمه .
راستی کسی میدونه اون خط آبیه چیه رو سرشون فقط شاخصی برای نشون دادن بازیکن صاحب توپه یا چیز دیگه ایه ؟ در ضمن من اون پاور بار نفس بازیکنان رو ندیدم شاید هنوز اضافش نکردن .
نه منم اون گودی رو ندیدم . بابا این مسئولین ورزشگاه الدترافورد باید اون گودی رو درست کنن که هر سال بازیکنا رو مصدوم میکنه نه کونامی بیاد اونو درست کنه.
Last edited by 4039; 16-06-2010 at 14:21.
با سلام. من رفتم دان کنم اما ارور میده ( تریلر 100 مگی). اگه زحمتی نیس یه جایی آپ کنین با هم بی نصیب نمونیم.
سپاسگذارم.
حسين اون چيزی که رو سرشون هست همون نفس بازيکن ها هستش ، من تو اين video رونالدو رو نديدم کدوم trailer و ميگيد؟ همين که آخرش جام ليبرتادورس رو نشون ميده ديگه؟
پوریا جان داری شوخی میکنی ؟ رونالدو همونه که توپو با یک حرکت زیبا از روی سرش میندازه جلو ( حرکتی که خارجیا بهش میگن رنگین کمان نمیدونم اسم فارسیش چی میشه ) همونجا که توی بازی ایتالیا در برابر پرتغال از نمای نزدیک رونالدو رو نشون میده خیلی مشخصه که !
آهان آخه برای من کيفيتش خيلی کمه نميشه تشخيص داد ، اميدوارم امسال اين AI بازی رو خراب نکنه
این که همه را لوله کردن که خوب نمیشه که آخه!البته نه اینقدر ! باز میترسم بازیو خیلی بزرگش کنیم وقتی اومد باز همه لبو لوچه ها آویزون بشه و همه دمق بشن .
من میخواستم حجم ویدئو رو کاهش بدم دیدم کیفیت میاد پایین . یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسید که بصورت گیف درش بیارم بازم دیدم افت زیادی در کیفیت ایجاد میشه . عکس هم که چیزیو نشون نمیده آخه .
این مسی و رونالدو همه رو توی زمین لوله کردن با تکنیکشون . مسی که انگار داره گل کوچیک بازی میکنه هرکاری دلش میخواد با توپ میکنه .
موشن کپچرها کاملا خودشونو توی این ویدئو نشون میدن اما متاسفانه تعدادشون هنوز خیلی کمه .
راستی کسی میدونه اون خط آبیه چیه رو سرشون فقط شاخصی برای نشون دادن بازیکن صاحب توپه یا چیز دیگه ایه ؟ در ضمن من اون پاور بار نفس بازیکنان رو ندیدم شاید هنوز اضافش نکردن .
انیمیشنها راضیت کرد؟
من منظورم از رونالدو حرکاتش بود که از دور مشخص هست رونالدو یا نه؟
این نوار آبی یا شاخص بازیکن است یا اینکه قدرت استقامت اس که به مرور رنگش تغییر میکند ولی هنوز معلوم نیست چون همه ی لحظه ها از اول بازیهاست.
تکنیک ها وتاکتیک های زیادی به بازی اضافه شده و انیمیشن ها خیلی بهتر شده و بازیکنانی مانند مسی کارایی بیشتری پیدا کردند ولی مثل بازی قبل نمیتوانند همه را دریبل کنند و قدرت بدنی خیلی تاثیر پیدا کرده.
هوش مصنوعی بازیکن ها بهتر شده ولی دروازه بانان نه.راحت تر میتوان گل زد.آزادی عمل در پاس و... نیز در بازی نمایان است(پاس تو عمق ها مثل شوت قدرت دارد.)روند پیشرفتی خوبی راداشتند.
البته اگر دوباره مثل پارسال نشود.
ببین مهران این ویدئو از سه بخش تشکیل شده . بخش اول گیم پلی بازی از نمای دوربین Broadcast به تصویر کشیده شده . کاملا مشخصه که روی این دوربین کار شده نمای دوربین خیلی چشم نواز تر از پارسال شده . توی این گیم پلی سازنده این ویدئو سعی کرده چیزهای جدیدی که توی این نسخه وجود داره رو به ببینده نشون بده مثل انیمیشن های جدید , سیستم پاس دستی , نفس بازیکنان , فیزیکی تر شدن بازی , فیزیک توپ و چند مورد دیگه .
در بخش دوم این ویدئو سعی شده حرکات و دریبلهای جدیدی که به این نسخه اضافه شده معرفی بشه . این بخش , از نمای بسیار نزدیک و با دوربین داینامیک ضبط شده در اینجا بازیکنان شاخص مثل مسی و رونالدو و دروسی حرکات و دریبلهای جدید این نسخه رو توی زمین بازی اجرا میکنن . اما در جواب سوالت که میخواستی بدونی برجسته بودن بازیکنان بزرگ در زمین قابل لمسه یا نه باید بگم به دلیل اینکه میخواستن دریبلها و حرکات جدید این نسخه رو معرفی کنن , درجه سختی و هوش بازی روی یک لول پایینی قرار دادن بنابراین نمیشه قضاوت کرد که توی درجه سختی بالاتر هم این مساله صادقه یا نه .
همینطور توی این بخش شادیهای بعد از گل جدیدی رو هم میشه دید .
بخش آخر ویدئو هم مربوط میشه به معرفی جام لیبرتادورس و همینطور جلوه های ویژه مربوط به کاپ قهرمانی و مسائل مربوط به این بخش .
اما در مورد انیمیشنها اگه بخوام صادق باشم از نقطه نظر کیفیت باید بگم انیمیشن های موشن کپچر فیفا از موشن کپچرهای این نسخه pes طبیعی تر و قشنگ تره ( این مقایسه رو به این خاطر گفتم چون میدونم با فیفا کاملا آشنا هستی ) . اما در مورد کمیت این انیمیشنها باید بگم مشخصا بازی هنوز از کمبود انیمیشنهای Mocap شدیدا رنج میبره . هنوز هم خشکی در حرکات و چرخشها و رباتیک بودن حرکتها دیده میشه .
با توجه به اینکه این بازی هنوز در دست ساخته و این ویدئو از یک کد مقدماتی گرفته شده میشه به نسخه نهایی بازی امید بیشتری داشت .
خدا کنه کونامی یه فکری هم به حال ضربات شروع مجدد دروازبان ها بکنه
تو نسخه های قبلی که شوت های دروازه بان ها به زور تا وسط زمین میومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)