تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 674 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

منم اين video رو ديدم خيلی قشنگ و اميدوار کننده بود لذت بردم فقط AI دفاع و دروازه بان و تور ها , ها يخورده تو ذوق ميزد حسين اون گودی گوشه های زمين old trafford رو هنوز درست نکردن که کردن؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی اینقدر خوب بوده این ویدیو؟
    حسین جان زحمت بکش چندتا عکس از این گیم پلی بگذار ببینیم ما اینترنت زغالیها!
    راستی کریس رونالدو تو بازی حرکاتش چه جور بود تو ویدیو؟
    بازکنان بزرگ از دور حرکاتشون مشخص بود؟
    البته نه اینقدر ! باز میترسم بازیو خیلی بزرگش کنیم وقتی اومد باز همه لبو لوچه ها آویزون بشه و همه دمق بشن .
    من میخواستم حجم ویدئو رو کاهش بدم دیدم کیفیت میاد پایین . یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسید که بصورت گیف درش بیارم بازم دیدم افت زیادی در کیفیت ایجاد میشه . عکس هم که چیزیو نشون نمیده آخه .
    این مسی و رونالدو همه رو توی زمین لوله کردن با تکنیکشون . مسی که انگار داره گل کوچیک بازی میکنه هرکاری دلش میخواد با توپ میکنه .
    موشن کپچرها کاملا خودشونو توی این ویدئو نشون میدن اما متاسفانه تعدادشون هنوز خیلی کمه .
    راستی کسی میدونه اون خط آبیه چیه رو سرشون فقط شاخصی برای نشون دادن بازیکن صاحب توپه یا چیز دیگه ایه ؟ در ضمن من اون پاور بار نفس بازیکنان رو ندیدم شاید هنوز اضافش نکردن .
    منم اين video رو ديدم خيلی قشنگ و اميدوار کننده بود لذت بردم فقط AI دفاع و دروازه بان و تور ها , ها يخورده تو ذوق ميزد حسين اون گودی گوشه های زمين old trafford رو هنوز درست نکردن که کردن؟
    نه منم اون گودی رو ندیدم . بابا این مسئولین ورزشگاه الدترافورد باید اون گودی رو درست کنن که هر سال بازیکنا رو مصدوم میکنه نه کونامی بیاد اونو درست کنه .
    Last edited by 4039; 16-06-2010 at 14:21.

3. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام. من رفتم دان کنم اما ارور میده ( تریلر 100 مگی). اگه زحمتی نیس یه جایی آپ کنین با هم بی نصیب نمونیم.
    سپاسگذارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

حسين اون چيزی که رو سرشون هست همون نفس بازيکن ها هستش ، من تو اين video رونالدو رو نديدم کدوم trailer و ميگيد؟ همين که آخرش جام ليبرتادورس رو نشون ميده ديگه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين اون چيزی که رو سرشون هست همون نفس بازيکن ها هستش ، من تو اين video رونالدو رو نديدم کدوم trailer و ميگيد؟ همين که آخرش جام ليبرتادورس رو نشون ميده ديگه؟
    پوریا جان داری شوخی میکنی ؟ رونالدو همونه که توپو با یک حرکت زیبا از روی سرش میندازه جلو ( حرکتی که خارجیا بهش میگن رنگین کمان نمیدونم اسم فارسیش چی میشه ) همونجا که توی بازی ایتالیا در برابر پرتغال از نمای نزدیک رونالدو رو نشون میده خیلی مشخصه که !

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

آهان آخه برای من کيفيتش خيلی کمه نميشه تشخيص داد ، اميدوارم امسال اين AI بازی رو خراب نکنه

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته نه اینقدر ! باز میترسم بازیو خیلی بزرگش کنیم وقتی اومد باز همه لبو لوچه ها آویزون بشه و همه دمق بشن .
    من میخواستم حجم ویدئو رو کاهش بدم دیدم کیفیت میاد پایین . یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسید که بصورت گیف درش بیارم بازم دیدم افت زیادی در کیفیت ایجاد میشه . عکس هم که چیزیو نشون نمیده آخه .
    این مسی و رونالدو همه رو توی زمین لوله کردن با تکنیکشون . مسی که انگار داره گل کوچیک بازی میکنه هرکاری دلش میخواد با توپ میکنه .
    موشن کپچرها کاملا خودشونو توی این ویدئو نشون میدن اما متاسفانه تعدادشون هنوز خیلی کمه .
    راستی کسی میدونه اون خط آبیه چیه رو سرشون فقط شاخصی برای نشون دادن بازیکن صاحب توپه یا چیز دیگه ایه ؟ در ضمن من اون پاور بار نفس بازیکنان رو ندیدم شاید هنوز اضافش نکردن .
    این که همه را لوله کردن که خوب نمیشه که آخه!
    انیمیشنها راضیت کرد؟
    من منظورم از رونالدو حرکاتش بود که از دور مشخص هست رونالدو یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این نوار آبی یا شاخص بازیکن است یا اینکه قدرت استقامت اس که به مرور رنگش تغییر میکند ولی هنوز معلوم نیست چون همه ی لحظه ها از اول بازیهاست.
    تکنیک ها وتاکتیک های زیادی به بازی اضافه شده و انیمیشن ها خیلی بهتر شده و بازیکنانی مانند مسی کارایی بیشتری پیدا کردند ولی مثل بازی قبل نمیتوانند همه را دریبل کنند و قدرت بدنی خیلی تاثیر پیدا کرده.
    هوش مصنوعی بازیکن ها بهتر شده ولی دروازه بانان نه.راحت تر میتوان گل زد.آزادی عمل در پاس و... نیز در بازی نمایان است(پاس تو عمق ها مثل شوت قدرت دارد.)روند پیشرفتی خوبی راداشتند.
    البته اگر دوباره مثل پارسال نشود.

11. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این که همه را لوله کردن که خوب نمیشه که آخه!
    انیمیشنها راضیت کرد؟
    من منظورم از رونالدو حرکاتش بود که از دور مشخص هست رونالدو یا نه؟

ببین مهران این ویدئو از سه بخش تشکیل شده . بخش اول گیم پلی بازی از نمای دوربین Broadcast به تصویر کشیده شده . کاملا مشخصه که روی این دوربین کار شده نمای دوربین خیلی چشم نواز تر از پارسال شده . توی این گیم پلی سازنده این ویدئو سعی کرده چیزهای جدیدی که توی این نسخه وجود داره رو به ببینده نشون بده مثل انیمیشن های جدید , سیستم پاس دستی , نفس بازیکنان , فیزیکی تر شدن بازی , فیزیک توپ و چند مورد دیگه .
    در بخش دوم این ویدئو سعی شده حرکات و دریبلهای جدیدی که به این نسخه اضافه شده معرفی بشه . این بخش , از نمای بسیار نزدیک و با دوربین داینامیک ضبط شده در اینجا بازیکنان شاخص مثل مسی و رونالدو و دروسی حرکات و دریبلهای جدید این نسخه رو توی زمین بازی اجرا میکنن . اما در جواب سوالت که میخواستی بدونی برجسته بودن بازیکنان بزرگ در زمین قابل لمسه یا نه باید بگم به دلیل اینکه میخواستن دریبلها و حرکات جدید این نسخه رو معرفی کنن , درجه سختی و هوش بازی روی یک لول پایینی قرار دادن بنابراین نمیشه قضاوت کرد که توی درجه سختی بالاتر هم این مساله صادقه یا نه .
    همینطور توی این بخش شادیهای بعد از گل جدیدی رو هم میشه دید .
    بخش آخر ویدئو هم مربوط میشه به معرفی جام لیبرتادورس و همینطور جلوه های ویژه مربوط به کاپ قهرمانی و مسائل مربوط به این بخش .

اما در مورد انیمیشنها اگه بخوام صادق باشم از نقطه نظر کیفیت باید بگم انیمیشن های موشن کپچر فیفا از موشن کپچرهای این نسخه pes طبیعی تر و قشنگ تره ( این مقایسه رو به این خاطر گفتم چون میدونم با فیفا کاملا آشنا هستی ) . اما در مورد کمیت این انیمیشنها باید بگم مشخصا بازی هنوز از کمبود انیمیشنهای Mocap شدیدا رنج میبره . هنوز هم خشکی در حرکات و چرخشها و رباتیک بودن حرکتها دیده میشه .
    با توجه به اینکه این بازی هنوز در دست ساخته و این ویدئو از یک کد مقدماتی گرفته شده میشه به نسخه نهایی بازی امید بیشتری داشت .

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خدا کنه کونامی یه فکری هم به حال ضربات شروع مجدد دروازبان ها بکنه
    تو نسخه های قبلی که شوت های دروازه بان ها به زور تا وسط زمین میومد

14. 2 کاربر از amir_p30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •