پسر ویواز که تاچ مقاومتی داره بی خیال
بدین وسیله این اشکال لپی اصلاح شد
پسر ویواز که تاچ مقاومتی داره بی خیال
بدین وسیله این اشکال لپی اصلاح شد
Last edited by Help118; 08-05-2010 at 22:19.
خازني يا مقاومتي ؟؟؟؟فكر كنم مقاومتي باشه ...
چرا داره عزیز![]()
تنها راهی که من تونستم خاموش بزارم تو شارژ با نگه داشتن دکمه بک(فلش) و بعدش وصل کردن به برق بوده
عین شرایطی که در برنامه اپدیت سرویس باید انجام بدید
فقط یکم بیشتر دکمه بک رو نگه دارید دیگه روشن نمیشه
آقا قیمت جدید ندادین که....
این هفته میخوام بخرم، گوشیم در حال مرگه.سنی هم نداشت بنده خدا، همش 6 سالش بود
amir70 جون قربون اون کله کچل مایکلیت برم، الهی حبس نکشی، جریان گوشی شاپ و دیجی کالا چی شد؟ فول پک میدن؟
ساسان جان سلام
خرید X10 رو بهت تبریک میگم
کلا کنسول Sony مبایل Sony همه چی Sony
ساسان جان این حالتی که گوشی بدون روشن شدن شارژ بشه یه راه داره. در صورتی که SIM Card شما Pin Code داشته باشه بعد از خاموش و روشن گوشی بدون اینکه آنتن بده شارژ میشه
از حالت Flight Mode هم می تونی استفاده کنی
Last edited by S.Y.K; 08-05-2010 at 19:11.
سلام دوستان شاید جای این سوال اینجا نباشه اما به این گوشی مربوطه کمه ؟
میخواستم بدونم وضعیت برنامه های اندورید چه طوره ؟ برنامه کاربردی داره؟ سرگرمی چی؟ مولتی مدیا چی؟
اخه برنامه های n900 رو دیدم با اینکه تازه اومده اما برنامه های باحالی داره در زمینه پخش فیلم و موسیقی و جی پی اس و چنتایی هم برنامه سرگرمی باحال داشت حالا وضعیت این اندورید چه طوره؟ مثلا برنامه ای داره واسه پخش فایل dat یا mkv و... یا برنامه ی خوبی واسه جی پی اس داره برنامه واسه سرگرمی چطور داره ؟ آخه خیلی گوشی های خوبی داره این آندورید مثل legend . hero سرامدشون x10 اما اگه برنامه هاش به خوبی ویندوز موبایل حالا نه اما در حد ممو باشه
ولله دوست من ...اكثر برنامه هاي مورد نيازت هست ...
شايد نتوني مثل ويندوز موبايل كامل كني و انواع و اقسام داشته باشي ... ولي ميتوني گير بياري حسابي .... اين سيستم هم به سرعت داره گسترش پيدا ميكنه ...
ميتوني توي گوگل سر چ كني ... انجمن اندرويد ... يه انجمن كامل فقط واسه اين سيستم عامل مياد بالا ...
خودت بسنج اونوقت ...
سلام. میخوام نظرتون رو بپرسم. مشکی بگیرم یا سفید؟
اینطور که تو عکس پیداست هر دوتا رنگ خورده هستن، یعنی جنس پروفیل بدنه سفید یا مشکی نیست. در نتیجه احتمال رنگ رفتگی وجود داره. باز هم میگم اینطور که توی عکسها متوجه شدم. اونایی که دارن توضیح بدن. مرسی.
(ساتیو نقره ای بدنه رنگ خورده داره، بعد از یه مدت رنگ بدنه میره مخصوصا گوشه ها به خاطر اصطکاکی که موقع گذاشیت توی جیب یا حتی کیف خودش داره، اما ساتیو مشکی جنس پروفیلش مشکیه یعنی حتی اگه ضربه هم بخوره و اصطلاحا لب پر بشه باز هم مشکیه)
تاکید میکنم از نظر جنس بدنه عرض کردم والا از نظر زیبایی که سفید خوشکل تره.:43:
با تشکر
Last edited by Eng.Mohammad; 09-05-2010 at 22:29.
هر چند این گوشی برای رقابت با آیفون 3gs ساخته شده ولی رنگ بندی X10 فقط مشکی این گوشی جذابیت داره تو بیشتر ریووها از رنگ مشکی گوشی استفاده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)