خیلی ممنون. تو سایتش اخرین ورژن رو 6 زده . حالا نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه. از شرکتشون باید بپرسم
خیلی ممنون. تو سایتش اخرین ورژن رو 6 زده . حالا نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه. از شرکتشون باید بپرسم
با سلام خدمت دوستان
مودم 8901 من ورژن 3.3 هست .
ورژن فیرم ویر اون هم
FwVer:3.11.2.167_TC3086 HwVer:T14.F7_5.0
هست . ایا اپدیت فیرم ویر موجب بهبود سرعت بالا اومدن مودم میشه؟ چون مودم حدود 45 ثانیه طول می کشه تا کامل بالا بیاد.
اصلا اپدیت فیرم ویر توصیه میشه؟
سلام
دوست عزیز درکل توصیه نمیشه مگر مشکلی برای مودمت بوجود اومده باشه.
هر Firm ware جدیدی که میاد توضیحاتش داده شده که برای رفع چه مشکلی هست.
پس اگر مشکلی ندارین بهتره آپدیت نکنین.اون مدت به isp هم مربوطه.شما با یه مودم
دیگه تست کن اگر تفاوت زیاد بود آپدیت کن.
با سلام
دوستان با توجه به اینکه مودم پروتکل PPTP رو ساپورت می کند آیا امکان تنظیم وی پی ان روی مودم وجود دار د اگر این کار امکانپذیر باشد همه یوزهای مودم (موبایل ،پی سی و ...)از طریق وی پی ان به اینترنت وصل خواهند شد .اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفا دریغ نفرمائید
Last edited by AMIRIEH; 07-03-2011 at 15:44.
بله اگر از pptp پشتیبانی کنه میشه ااکنت v p n رو داخلش ست کرد و بقیه وسایل هم از همون --- استفاده می کنند. اگر میشه از قسمتی گتید یک عکس آپلد کنید چون من مدلی ندیدم تو ایران که این قابلیت رو داشته باشه.
گارانتی 1 سال تعویض فرادانش
سلام دوستان بنده همین مودم 8901 رو دارم و از شاتل دارم سرویس میگیرم و تمام تنظیماتی که ذکر شده در صفحه اول رو انجام دادم ولی چراغ اینترنتش روشن نمیشه و در واقع نمیتونم به اینترنت وصل بشم!میخواستم ببینم مشکل از کجاها میتونه باشه؟چندین حالت رو تست کردم bridge,pppoe و چیزای دیگه....
ممنون میشم کمکم کنین در ضمن من اولین بارمه وارد دنیای وایرلس میشم....
دوستان
من یه موضوعیرو متوجه شدن دیروز این مودم رو خریدم وقتی DHCP روشن باشه یهو قاطی می کنه سایت ها لود نمی شن و با دی ان اس مشکل پیدا می کنه ولی وقتی DHCP رو غیر فعال می کنم و به صورت دستی بهش آی پی می دم دی ان اس رو ست می کنم مشکلی نداره
اشگال از کجاست ؟؟
بعضی وقتها همچین مشکلی از خود isp هست
فیرمور بروز است؟ ورژن سخت افزاری مودمتون چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)