تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 47 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 469

نام تاپيک: DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

خدا خیرتون بده بعد دو روز بالاخره یکی جواب مارو داد.
    ترانسکودینگ و پست پراسسینگ و سکند اسکرین یعنی چی؟
    لطفا این جا رو ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو گوشه سمت چپ بالا هم نوشته مدلهای پشتیبانی شده که تو تصویر ال ایدی های سری 7 به بالا رو نشون میده حالا منظورش اینه که امکان dlna واسه سری 7 به بالاس؟ یا امکان medi 2؟
    اگه توضیحات مدل 5590 رو ببینید نوشته امکان allshare داره و وای فای داخلی هم داره بازم واسه این کار نیاز به دانگل هست؟
    اگه هاب و مودم معمولی داشته باشیم میشه تی وی و پی سی رو با کابل لن به هم متصل کنیم و هردو رو به هاب وصل کنیم اونوقت بازم نیاز به روتر هست؟
    روتر چه فرقی با مودم وایرلس داره؟
    حتی در صورت داشتن وای فای داخلی تیوی بازم اگه اتصال تیوی و پی سی با کابل لن باشه سرعت بالاتره تا اتصال از طریق آداپتور لن بیسیم یا همون دانگل به تیوی و اتصال روتر به پی سی؟
    نظرتون رو راجع به تلویزیونهای شارپ نگفتین؟
    فیلمهای با پسوند ایزو رو که ایمیج گرفتیم رو هیچ تیوی ای پخش میکنه؟
    بسیار ممنونم.
    Last edited by sorena_hi; 05-07-2014 at 10:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

خدا خیرتون بده بعد دو روز بالاخره یکی جواب مارو داد.
    ترانسکودینگ و پست پراسسینگ و سکند اسکرین یعنی چی؟
    لطفا این جا رو ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو گوشه سمت چپ بالا هم نوشته مدلهای پشتیبانی شده که تو تصویر ال ایدی های سری 7 به بالا رو نشون میده حالا منظورش اینه که امکان dlna واسه سری 7 به بالاس؟ یا امکان medi 2؟
    اگه توضیحات مدل 5590 رو ببینید نوشته امکان allshare داره و وای فای داخلی هم داره بازم واسه این کار نیاز به دانگل هست؟
    اگه هاب و مودم معمولی داشته باشیم میشه تی وی و پی سی رو با کابل لن به هم متصل کنیم و هردو رو به هاب وصل کنیم اونوقت بازم نیاز به روتر هست؟
    روتر چه فرقی با مودم وایرلس داره؟
    حتی در صورت داشتن وای فای داخلی تیوی بازم اگه اتصال تیوی و پی سی با کابل لن باشه سرعت بالاتره تا اتصال از طریق آداپتور لن بیسیم یا همون دانگل به تیوی و اتصال روتر به پی سی؟
    نظرتون رو راجع به تلویزیونهای شارپ نگفتین؟
    فیلمهای با پسوند ایزو رو که ایمیج گرفتیم رو هیچ تیوی ای پخش میکنه؟
    بسیار ممنونم.
    اگه TV دانگل داخلی داشته باشه با ی مودم WiFi باحداقل سرعت 150mb کارتون راه میوفته و درحین ترانسکدینگ فیلم روی tv میتونید از pc استفاده دیگه بکنید چون اصلاmedia transcoding در بکگراند انجام میشه وشما چیزی نمیبینید و فقط فشار روی cpu و رم هستش
    ولی چون مودم سرعت بالا یعنی 300mb گرون قیمت هست بهتره مودمو با کابل لن به. Tv وصل کنید که برای اینکار حداقل ی مودم adsl با 4 پورت میخایین که بهش میگن روتر
    واسه خرید tv پیشنهاد میکنم ی مودل 6960 بردارین که کامله از همه نظر....هم سه بعدی هم دانگل داخلی و هم پشتیبانی از خیلی از پسوندها
    درضمن پسوند iso رو هیچ تلویزیونی پشتیبانی نمیکنه

Sent from my LT18i

3. این کاربر از hamidreza_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

ممنونم
    دانگل داخلی یعنی وای فای داخلی؟ یا با هم فرق دارن؟ چون ظاهرا تمام تلویزیونهای سامسونگ حتی اسمارتهای رده بالا باید یه دانگل به صورت فلش بهشون وصل شه. خب با این حساب چه فرقی بین تی وی 5570 که وای فای داخلی نداره و 6960 که وای فای داخلی داره هست به هرحال که هردو نیاز به اتصال به دانگل دارن؟
    من یه مودم معمولی دارم و یه هاب میتونم با همینا کارمو راه بندازم یا باید مودمم وایرلس باشه؟
    اصلا این امکان dlna واقعا چقدر کاربردیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

ممنونم
    دانگل داخلی یعنی وای فای داخلی؟ یا با هم فرق دارن؟ چون ظاهرا تمام تلویزیونهای سامسونگ حتی اسمارتهای رده بالا باید یه دانگل به صورت فلش بهشون وصل شه. خب با این حساب چه فرقی بین تی وی 5570 که وای فای داخلی نداره و 6960 که وای فای داخلی داره هست به هرحال که هردو نیاز به اتصال به دانگل دارن؟
    من یه مودم معمولی دارم و یه هاب میتونم با همینا کارمو راه بندازم یا باید مودمم وایرلس باشه؟
    اصلا این امکان dlna واقعا چقدر کاربردیه؟
    1) دانگل داخلی همون گیرنده وای فای هستش
    2) نه تمام سری ها نیاز به وصل دانگل ندارن نمونش tv خود من همون D6960 که کافیه فقط ی مودم وایرلس داشته باشی تا بتونی به اینترنت و شبکه خانگی وصل بشی
    3) اگه بخاین با Lan وصل بشین و بین tv و pc کابل کشی بکنین و مشکلی با این قضیه ندارین همونا کارتونو راه میندازه
    4) امکان dlna کلا بد نیست میتونی هرچی روی pc داری روی tv یا بطور کل شبکه خانگینون ببین(کلا میتونین وسایل صوتی تصویری تونو بهم متصل کنین) ببینین ولی خیلی بستگی به سرعت شبکه و سرعت پردازش وسایلتون داره

Sent from my LT18i

6. این کاربر از hamidreza_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام اقای امجد سوالی داشتم ممنون میشم ج منو بدین من لب تاپ z510 دارم ووقتی HDMIرا به تلوزیون هوشمند ال جی LG 47LA66100 وصل میکنم تصویر میاد ولی صدا از تلوزیون نمیاد و فقط و فقط از لب تاپ میاد..همه کار کردم حتی تصویر را فقط در تلوزیون انتخاب کردم ولی باز هم صدا از لب تاپ میاد..چکار کنم...و سوال دیگه که چگونه من اورکلاک کنم لب تاب را آیا از بایس لبتاپ باید آور کنم یا نرم افزار خاصی هست برای این کار..ممنون میشم ج منو بدین به ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سپاس فراوان از شما دوست عزیزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا لبتاپ من Z510 لنوو هستش آیا Dlna داره یا نرم افزاره خاصی باید نصب کنم که بتونم به تلوزیون وصل بشم خواهشا کمکم کنید..ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش سپاسگذارتونم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

آقا لبتاپ من Z510 لنوو هستش آیا Dlna داره یا نرم افزاره خاصی باید نصب کنم که بتونم به تلوزیون وصل بشم خواهشا کمکم کنید..ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش سپاسگذارتونم
    دوست عزیز لپتاپ dlna ندارد چون همه راههای ارتباطی را یکجا دارد ولی جهت ارتباط با tv حتما باید از نرم افزار media server یا همون stream استفاده کرد...بسته به tv میتونید از allshare, serviio,Samsung link وخود مدیا پلیر ویندوز استفاده کنید

Sent from my LT18i

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا یکی کامل توضیح بده dlna چیه جریان ترانسکدینگ چیه چه کار میشه کرد من اصلا تا حالا نشنیده بودم فایده ، مزایا ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

اقا یکی کامل توضیح بده dlna چیه جریان ترانسکدینگ چیه چه کار میشه کرد من اصلا تا حالا نشنیده بودم فایده ، مزایا ؟
    خلاصه و مفید میتونی همه وسایل خونتونو بهم متصل کنی موبایل لپتاپ pc تبلت tv, blue ray

Sent from my LT18i

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خلاصه و مفید میتونی همه وسایل خونتونو بهم متصل کنی موبایل لپتاپ pc تبلت tv, blue ray

Sent from my LT18i
    برای tv چه فایده ای داره ؟ با این سرعت زپرتی اینترنت ایران یک فیلم از اینترنت مساوی یک سال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •