البته جاهایی هم بودکه (البته کم )اونا جاپا میگرفتن ما میرفتیم بالا وبعد ما دست اونا رو میگرفتیم تا بیان بالا ولی کلا ما تواین بازی مشکل قوای جسمی داشتیم ،هم رزما ودشمنا مشکل قوای فکری![]()
البته جاهایی هم بودکه (البته کم )اونا جاپا میگرفتن ما میرفتیم بالا وبعد ما دست اونا رو میگرفتیم تا بیان بالا ولی کلا ما تواین بازی مشکل قوای جسمی داشتیم ،هم رزما ودشمنا مشکل قوای فکری![]()
دوستان گلم من این بازیو تو سون نصب کردم بازی خیلی کنده و گیر داره کارت گرافیکم هم 1 گیگ و رمم دو گیگ هست ایا پچی کرکی نیست من بزنم بهش بازی احت اجرا بشه فدای دوستان
[/COLOR]اینی که من دارم میگم بعد اون مرحله است .
بعد اینکه اون ده رو بمباران میکنی میاد .
ضد هوایی نداره که منو بزنه خودش گیم اور میده .
دو تا دور میزنه و گیم اور میده .
من با کارت گرافیکی 9400GT و رم 2 گیگ رو ویندوز سون نصب کردم و مشکلی هم ندارم، بازی به صورت روون اجرا میشه.
البته چیزی که متوجه شدم به شدت از CPU استفاده میکنه که در مورد بازیهای دیگه اینجوری نبوده تا حالا.
ببین کار میکنن یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Alex Fera; 26-10-2010 at 13:43.
این از اون مراحل عجیب بازیه.نمیدونم به حساب باگ هست که اینقدر جون سختن یا نه.من خودم رو XBOX360 بعد از کلی Game Overشدن ردش کردم.
شما وقتی کوه رو دور زدی برگشتی نزدیک بشی اول سمت راست یه پناهگاه هست اون رو با موشک قفل شونده بزن بعدش همونجور به بقیه طالبان شلیک کن مخصوصا اون دو تا ماشینشون.
این جا اصل کار هست که چند تو غار هستند باید با دفت اونا رو بزنی اگه سریع نزدی و رد بازی تموم میشه باید از چکپوینت بیای دوباره.
دستت دردنکنه داداش ولی سریال نامبر برای مالتی پلیر بازی کردنش تو هر باکسش 4 تا حرف بیشتر نمیتونی بنویسی.اینایی که دادی بیشتر از 4 تا هست
سلام من یه مشکل دارم . تو بازی اسلحه کاراکتر شفاف یا کاملا سیاه میشه! به نظر شما مشکل چیه؟![]()
منم همون مرحله بعداز ده رو میگم داری میری از بالای تپه یهو با آرپی جی میزننت یه غار هست یه ماشین جلوش، دو تا توپ 23 میلیمتری ضد هوایی دو طرف غار هست با کلی پیاده آرپی جی زن ،همه رو باید بزنی.هوش مصنوعی بازی که ماشاءالله پایینه، رو درجه سختش سه سوت طول میکشه
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
احتمالا کارت گرافیک شما nvidia نیست؟ اگه هست باید برید تو قسمت nvidia control panel تو 3d settings این تنظیمات رو انجام بدید
Anisotropic filtering: App controlled
Antialiasing - Gamma correction: On
Antialiasing Mode: App controlled
واسه من کارکرد امیدوارم واسه شماهم کارکنه
Last edited by hamed30; 26-10-2010 at 17:38.
به نظر من بازیش در کل بدک نبود.فقط نمیدونم چرا بدون هیجان زیاد و تو یه مرحله معمولی بازی یهو تموم شد.تازگیا اکثر بازیا چه خوب چه بد آخرشون مثل فیلمای ایرانی بی سر و ته تموم میشه و درست اون جایی که اصلا انتظارش رو نداری, بازی تموم و آدم دلسرد میشه. 7.5 میدم بهش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)