میذاشتی من100% میکردم بدن بهت میگفتم
آره فریی مال اولاهم هستش
اسمس مموریتش هم اینه:
Acquaintances Forgotten
Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
میذاشتی من100% میکردم بدن بهت میگفتم
آره فریی مال اولاهم هستش
اسمس مموریتش هم اینه:
Acquaintances Forgotten
Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
Last edited by Gamemaster; 26-09-2011 at 18:24.
اپگرید کردم اما نمیتونم استفاده کنم.شما بلد هستید چجوری میشه استفاده کرد؟
توی نقشتون نگاه کنید،هر جا علامت زرد بود دنبالش بروید تا بتونید ماموریت رو انجام بدید.به جملات پرچرد هم دقت کنید.توی صحبتاش یه سری اطلاعاتی از طرف میده که کجا میتونید گیرش بیارید.موفق باشید
مشکل اینکه اصلا علامت آبی نزد حالا یا من اشتباه کردم جأیرو یا bug داره یا خودم باید پیداشت کنم
زرد مال اصلی آبی برای فری
در همه مرحله ها،اونجایی که باید بری رو نقشه مشخص میشه.به صحبتهای پرچرد بیشتر دقت کنید.اگر هم میتونید اطلاعات از مرحله ای که توش هستید بزارید شاید دوستان بدونن.راستی کسی نمیدونه چطوری از تایفون استفاده کنم؟![]()
دقیقا بعداز برگشتن از پاسگاه پلیس و برگشتن به سمت محل کار
اینم بگم این مرحله مخفی باید کار بکنمی تا باز بشه حالا اونارو انجام دادم ولی خبری نشد![]()
بالاخره پایان 4 بازی رو هم دیدم
محتوای مخفی: نظرم در مورد پایان های بازی
بهت گفتم یک کارگاه هست اونجا.باز یک کارگاه هست دم در که بخوای باهاش صحبت کنی باهات بد حرف میرنه مگه اینگه بری کامپیوترش رو -- کنی و اصلاعات رو از توش در بیاری و بعد میتونی بری دم در باهاش صحبت کنی.کارگاه دیگه یادم نمیاد
برای استفاده تایفو وقتی اپگریت رو گرفتی نزدیک رفقا که وایستی , مهمات تایفو رو هم داشتی باشی یک F2 بزنی حله
گفتم که بعداز اینا
پیرزنرو و جسد که حل میکنی میری پیش رئیست که میگه برو چین
وقتی میری چین که خوب یادم نیست. ولی میرفتی پیش یک طرف تو یک جایی تریپ مسافر خونه طبقه سوم توی یک جای خواب که درش بسته خوابیده
یعنی الان توی مپت هیچ مثلثی یا ضبدر با کیلومتری در کار نیست؟!
مرحله تو خود دیترید یعنی قبل رفتن به چین باید انجام بشه
نه هیچ مارکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)