تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 54 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 535

نام تاپيک: Deus Ex: Human Revolution

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میذاشتی من100% می‌کردم بدن بهت میگفتم

آره فریی مال اولاهم هستش

اسمس مموریتش هم اینه:

Acquaintances Forgotten
    Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
    Last edited by Gamemaster; 26-09-2011 at 18:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

برای استفاده تایفون باید ابتدا این قابلیت رو ازقسمت اپگریت هات بگیری که زیاد جالبم نیست.هر کی در فاصله یک متری باشه میمیره.بیشتر بدرد اخرای بازی میخوره
    اپگرید کردم اما نمیتونم استفاده کنم.شما بلد هستید چجوری میشه استفاده کرد؟

آره فریی مال اولاهم هستش

اسمس مموریتش هم اینه:

Acquaintances Forgotten
    Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
    توی نقشتون نگاه کنید،هر جا علامت زرد بود دنبالش بروید تا بتونید ماموریت رو انجام بدید.به جملات پرچرد هم دقت کنید.توی صحبتاش یه سری اطلاعاتی از طرف میده که کجا میتونید گیرش بیارید.موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل اینکه اصلا علامت آبی نزد حالا یا من اشتباه کردم جأیرو یا bug داره یا خودم باید پیداشت کنم
    زرد مال اصلی‌ آبی برای فری

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

مشکل اینکه اصلا علامت آبی نزد حالا یا من اشتباه کردم جأیرو یا bug داره یا خودم باید پیداشت کنم
    زرد مال اصلی‌ آبی برای فری
    در همه مرحله ها،اونجایی که باید بری رو نقشه مشخص میشه.به صحبتهای پرچرد بیشتر دقت کنید.اگر هم میتونید اطلاعات از مرحله ای که توش هستید بزارید شاید دوستان بدونن.راستی کسی نمیدونه چطوری از تایفون استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا بعداز برگشتن از پاسگاه پلیس و برگشتن به سمت محل کار
    اینم بگم این مرحله مخفی باید کار بکنمی تا باز بشه حالا اونارو انجام دادم ولی‌ خبری نشد

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بالاخره پایان 4 بازی رو هم دیدم

محتوای مخفی: نظرم در مورد پایان های بازی 
    پایان اول از سمت راست من به هیچ انتخاب نمیکنم که قدرت تمام رو بدست دولت مردها بسپاریم..اینکه بدلیل ازادی زیاد باعث شورش و هرج ومرج میشه 100 درصد اشتباه همیشه توی جهان سوم از این حرفا زده میشه که اخر هم همیشه منجر به دیکتاتوری میشه.هیچ وقت دولت مردها به فکر ملت نبودند وهمیشه مردم باید طی اظهار قدرتشون به دولت حقشون رو حتی به مقدار کم گرفتند.درسته که توی این بازی میگه کنترل و کنترل با قدرت فرق داره ولی همیشه تاریخ نشون داده کنترل توسط دولت بدون داخل ملت میشه همون قدرت پس گزینه یک که هیچی(بدترین گزینه اش همینه)

پایان دوم بازم به نظر من اشتباهه.این اصلا معنی نمیده که شما یک اختراع رو از بین ببری بخاطر اینکه استفاده هایی بدی ازش خواهد شد.همیونطرو که خودش میگه ما وقتی سردمون میشه اتیش درست میکنیم و همینطور وقتی یک جسم رو میخوایم ببریم با چاقو انجامش میدیم حال چون سالانه چند هزار نفر به خاطر همین چاقو کشته میشند هر چی چاقو هست از بین ببریم.هر چیزی رو باید تولید کرد ولی قوانین رو هم باید خیلی جدی اجرا کرد.درو یک ادم افسرده است و ار نظر من عقلش رو از دست داده.

پایان چهارم بازی که از همه جداست.کاملا مشخصه که حتی عوامل بازی هم اینو بی منطق میدونند . از سه تا گزینه منطقی یک گزینه بی منطق بزاری و برای همین از بقیه گزینه ها جداش کردند .همه راس هرم رو نابود کنیکه انتخاب رو بدی دست مردم.مردم همش به دنبال یک قهرمان و رهبر بودند که ازش راهنمایی بگیرند و گاهی وقتا به هر دلیلی دنبال رو یک شیاد می شوند که اینم از روی نااگاهی شون و سادگیشون هست(میتونم برای هر کدوم از این ها مثال بزنم ولی سیاسی میشه).من این رو هم نمی تونم انتخاب کنم.

پایان سوم انتخاب من هست از روی مجبوری.اینکه افراد بزرگ اشتباه بزرگ انجام می دهند ولی بخاطر یک هدف بزرگ باید رهاشون کرد رو اصلا قبول ندارمو همچنین اصلا قبول ندارم به خاطر خوبی مردم باید بهشون دروغ گفت.یعنی اصلا قبول ندارم هدف وسیله رو توجیه میکنه بلکه همیشه باید ابتدا وسیله در نظر داشت.این گزینه رو انتخاب کردم چون هم این تکنولوژی باقی میمونه هم اینکه خدا به بنده هاش حق انتخاب داد چرا ما ندیم.همون طور که اتم ساخته شد و دو تا بمب هم ساخته شد و کل جمعیت رو نابود کرد ولی چقدر بشر از این اشتباهش عبرت گرفت؟! طوری که باعث شد از این عامل تخریبیش فقط به عنوان یک عامل دفاعی اتسفاده کنن

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دقیقا بعداز برگشتن از پاسگاه پلیس و برگشتن به سمت محل کار
    اینم بگم این مرحله مخفی باید کار بکنمی تا باز بشه حالا اونارو انجام دادم ولی‌ خبری نشد
    بهت گفتم یک کارگاه هست اونجا.باز یک کارگاه هست دم در که بخوای باهاش صحبت کنی باهات بد حرف میرنه مگه اینگه بری کامپیوترش رو -- کنی و اصلاعات رو از توش در بیاری و بعد میتونی بری دم در باهاش صحبت کنی.کارگاه دیگه یادم نمیاد

برای استفاده تایفو وقتی اپگریت رو گرفتی نزدیک رفقا که وایستی , مهمات تایفو رو هم داشتی باشی یک F2 بزنی حله

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گفتم که بعداز اینا

پیرزنرو و جسد که حل میکنی‌ میری پیش رئیست که میگه برو چین

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

گفتم که بعداز اینا

پیرزنرو و جسد که حل میکنی‌ میری پیش رئیست که میگه برو چین
    وقتی میری چین که خوب یادم نیست. ولی میرفتی پیش یک طرف تو یک جایی تریپ مسافر خونه طبقه سوم توی یک جای خواب که درش بسته خوابیده
    یعنی الان توی مپت هیچ مثلثی یا ضبدر با کیلومتری در کار نیست؟!

10. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرحله تو خود دیترید یعنی‌ قبل رفتن به چین باید انجام بشه

نه هیچ مارکی

12. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •