تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 136 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

سلام من صفحه دیاگنوستیک ندارم ولی به جایش دکتر جون دارم
    یه کاراکتره که به من پیغام میده و در ورژن جدید فایرویر مودمم ریخته شده
    و متاسفانه اگر یوزرنیم و پسورد ایراد داشته باشه دقیقا مینویسه که یوزرنیم و پسورد ایراد داره .

مشکل با اینها نیست شما با همون روش کانکشن درست کن تا من اموزش اصلی رو برات بزارم .
    مخابرات تهرانی دیگه ؟ VPI =35???? اگه مال جای دیگه ای هستی تنظیمات مودمت رو که مرکز داده بنویس
    در ضمن مواظب باش مثل این مهرداد اندیشمند !!! با حروف بزرگ یوزرنیم و پسورد رو تایپ نکنی ایشون حدود 1 هفته اینترنت نداشت و کاشف به عمل اومد که با حروف بزرگ تایپ میکردند و باید بدونید که پسورد به حروف کوچیک و بزرگ و CAPS حساسیت زیادی داره. حتی یک حرف هم میتونه مشکل ساز بشه در ضمن فاصله هم بین روفتون نباید بزارید.

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
    حالا یه دقیقه صبر کن تا برم ببینم چیکار میتونم برات بکنم فقط خواهشا USB رو بکن بنداز دور و با لن کار کن چون خود USB یه اموزش مجزا میخواد خدایی نمیدونم چه چیزیه که این USB رو واسه هرچیزی ساختن .
    ممنون . شرمنده دیر جواب میدم .پست های من نیاز به تایید مدیر داره.تهرانم .هم با حروف بزرگ هم کوچیک امتحان کردم . با روش ساخت کانکشن ارور 678 میده .روش pppoe هم که وصل نمی شه .در مورد فریمور به نظرت با دیال آپ میشه فایل فریمور دانلود کنم؟usb هم که کلا نداره .مدل من AM604 هست . ویندوز xp با سون هم نشد. مادر برد p6t delux v2 دوتا lan داره که درایورشو نصب کردم توی device manager مشکلی نمی بینم. 20 متر سیم تلفن خریدم با یه پریز تبدیل مستقیم وصلش کردم به سیم مخابرات دم در. هیچ تلفنی هم روی خط نیست .با اسپلیتر هم تست کردم نشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
    .
    رفتم سایت ایسوز برای این مدل هیچ دانلودی وجود نداشت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نحوه کانفیگ مودم ایسوز 602
    این رو از روی دفترچه مودمت در سایت ایسوز با بدبختی پیدا کردم و توضیح میدم .

اول از همه برای اینکه مودم بدقلق بازی در نیاره به نظرم USB رو بکن بنداز دور
    و برو مودم رو ریست کن
    تنظیمات شبکه رو روی ایکن کانکشن شبکه در پوشه کنکشن کنترل پنل انجام بده و مقادیر زیر رو وارد کن
    -ip: 192.168.1.12
    subnetmask:255.255.255.0
    gateway:192.168.1.1
    حالا برگردیم به مرور گر
    مودم رو خامشو روشن کن تا بعد از انجام ریست یه حال و هوای عوض کنه و نفسی تازه کنه
    و حالا که مودم خط رو شناخت در مرورگر ادرس میزنیم
    192.168.1.1
    وقتی وارد صفحه تنظیمات شدیم 'گزینه quick setup رو میزنیم.

این دو مقادیر رو وارد میکنیم
    vpi=35
    vci=0

و next میزنیم وارد صفحه بعدی میشیم
    ppoe رو انتخاب میکنیم
    و در قسمت پایینش هم LLC SNAP رو میزاریم و next میزنیم
    و در صفحه بعد مربوط به ساخت کانکشن یوزرنیم و پسورد رو میزنیم
    دقت کن keep a live رو بزنی ( اگر بعدا مشکلی پیش امد و کانکت نشدی این گزینه رو بزن چون شبیه همین رو من دارم و بدقلقی سرویسهای مخابرات و دیسکانکتی ها روی همین گیزنه لامصب هستش مثلا یه کاری که میکنه اینجوری بگم مودم رو میبره توی استندبای و ارتباط براقراره ولی دیسکانکت هستی )

و میری صفحه بعد
    فایروال رو تیک نزن ENable nat رو تیک بزن.
    و میری دوباره صفحه بعد

در این صفحه DHCP رو داریم
    که کارش هم اینه که به سیستمهای داخل شبکه IP اختصاص میده ولی چون دوتا پورت بیشتر روی این مودم نداری موضوعش شاید دشوار باشه وقتی که وایرلس داشته باشی یا تعداد کاربرهای بیشتری باشه این موضوع خودشو نشون میده مثل الان من .
    و دقت کن که اولین گزینه رو درست قرار بدی
    یعنی 192.168.1.1 این آی پی برای مودمت هست که به عنوان هسته اصلی شبکه شناخته میشه . ( همون سرور )
    sub net mask رو هم روی 255.255.255.0 بزار
    لیز تایم هور leased time hour رو هم روی 24 بزار که مدام کانکت باشه.

و میری صفحه بعد

که تایید و ریستارت هستش این رو هم بزن و خودت بعد از سیو کردن تنظیمات یه کاری بکن
    برو مودم رو خاموش روشن بکن .
    و ببین میره توی شبکه یا نه
    اگر نرفت و نشد زنگ بزن به مرکز مخابراتی نزدیک خونتون و قسمت ADSL رو بگیر و بگو اکنتتو چک کنند
    در ضمن در موقع وارد کردن حروف شدیدا تاکید میکنم درست حروف رو وارد کنید . چون مهرداد یک هفته به خاطر این کار اینترنت نداشت.
    فعلا

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

نحوه کانفیگ مودم ایسوز 602
    این رو از روی دفترچه مودمت در سایت ایسوز با بدبختی پیدا کردم و توضیح میدم .
    اگر نرفت و نشد زنگ بزن به مرکز مخابراتی نزدیک خونتون و قسمت ADSL رو بگیر و بگو اکنتتو چک کنند
    در ضمن در موقع وارد کردن حروف شدیدا تاکید میکنم درست حروف رو وارد کنید . چون مهرداد یک هفته به خاطر این کار اینترنت نداشت.
    فعلا
    خیلی ممنون .دسدت درد نکنه .چون پست هام نیاز به تایید شدن داره با 10 ساعت تاخیر جواب می دم تماتم کارهایی که گفتی قبلا انجام دادم . درضمن مودم من am604 هست که فرقی نمی کنه تنظیماتش یکیه.امروز صبح حضوری میرمن همونجا که ثبت نام کردم اکانت چک کنند نشد قطعش میکنم . سری که درد نمکنه رو دستمال نمی بندند. نخواستیم این فیلترنت ملی روالان دیگه تو افغانستانم با wi fi سریع و بی درد سر وصل می شن اما اینجا نه برای امنیت خطرناکه .تنها مرگ می تونه مشکلاتمونو حل کنه
    تو چت روم یارو آمری کا ییه خوب حرفی بهم زد: WE CANT GIVE U FREEDOM

6. این کاربر از razermate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خیلی ممنون .دسدت درد نکنه .چون پست هام نیاز به تایید شدن داره با 10 ساعت تاخیر جواب می دم تماتم کارهایی که گفتی قبلا انجام دادم . درضمن مودم من am604 هست که فرقی نمی کنه تنظیماتش یکیه.امروز صبح حضوری میرمن همونجا که ثبت نام کردم اکانت چک کنند نشد قطعش میکنم . سری که درد نمکنه رو دستمال نمی بندند. نخواستیم این فیلترنت ملی روالان دیگه تو افغانستانم با wi fi سریع و بی درد سر وصل می شن اما اینجا نه برای امنیت خطرناکه .تنها مرگ می تونه مشکلاتمونو حل کنه
    تو چت روم یارو آمری کا ییه خوب حرفی بهم زد: WE CANT GIVE U FREEDOM
    سلام
    درک میکنم ایشالا که مشکل حل بشه حالا از کی بعدا میخوای ADSL بگیری
    به نظرم مشکلات مخابرات همینجوری می مونه احتمالش هست خودمم یه --- بگیرم و مثل آدم برم از اینترنت ماهواره ای استفاده کنم.
    خسته شدم از این سرویسهای اشغال
    بزودی هم که قراره صا ایران اینترانت کل ایران رو با سرعتهای بالا تحت پوشش بزاره که این هم یه برنامه است که پول مفت المال هدر بره و بره توی جیب یه عده مهندس مافنگی .
    اگر عقل داشنند اون هزینه پهنای باند رو خرج اینترنت ملت میکردند تا از همینی که داریم بهترین وسیله استفاده کنیم.
    مثل این می مونه که بریم 50 میلیون تومن هزینه کنیم و توی گاراز خونمون قطعات بنز رو مونتاژ کنیم ولی ممکنه بنز باشه و سریع باشه ولی کیفیت در حد یک RD که چه عرض کنم در حد یک ژیان هم نیست .
    حالا ببین چه روزیه که این هم مثل موبایل ملی به شکست بخوره و فقط بدنامیش روی پیشونی دولت ثبت بشه.
    اونهایی که یادشون نیست یادشون میندازم 3 سال پیش رفتم عصر ارتباطات خریدم و ساعت 6 عصر روز یکشنبه بود دقیقا هنوزم یادم هست یک تیتر بزرگ زده بود و نوشته بود واردات موبایل 60% افزایش یافت !!!!
    و قرار شد که موبایل ملی ساخته بشه ولی نتیجه ای نداشت این هم مثل همون !
    والسلام

8. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من از امروز ظهر 3تا چراغ مودم روشن ،ولی ثابتن و هر کاری که می کنم نمیتونم وصل بشم .مشکل از کجاست ؟
    الان هم که با دایال آپ وصل شدم که حس می کنم تفاوت چندانی با این adsl مخابرات نداشته؛ حداقل برای باز کردن صفحات !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    بابا مهندس خوشا به حالت!این قطعی های ما تمومی نداره!تازه بدترم شده دیگه وصل نمیشه!الان وقتی میخوام وصل بشم با خود مودم صفحه کانفیگ مودم میاد بالا مینویسه:ppp link is down
    وقتی هم که میخوام با کانکشن ویندوز وصل بشم errorهای مختلفی میده که بیش از همه اینه:error 734:ppp link protocol was terminated.
    بعد تا میام مجاب بشم که ایراد از مخابراته یهو بعد از چند بار روشن خاموش کردن مودم و قطع و وصل کردن کابل خودش وصل میشه!
    دیگه واقعا داره میاد رو اعصابم که اگه بیاد دیگه یهو....!!

11. این کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بابا مهندس خوشا به حالت!این قطعی های ما تمومی نداره!تازه بدترم شده دیگه وصل نمیشه!الان وقتی میخوام وصل بشم با خود مودم صفحه کانفیگ مودم میاد بالا مینویسه:ppp link is down
    وقتی هم که میخوام با کانکشن ویندوز وصل بشم errorهای مختلفی میده که بیش از همه اینه:error 734:ppp link protocol was terminated.
    بعد تا میام مجاب بشم که ایراد از مخابراته یهو بعد از چند بار روشن خاموش کردن مودم و قطع و وصل کردن کابل خودش وصل میشه!
    دیگه واقعا داره میاد رو اعصابم که اگه بیاد دیگه یهو....!!
    مال من هم همین جوری شده با این تفاوت که با روشن خاموش کردن مودم هم وصل نمیشه.
    ارورهایی هم که میده یا همین 734 یا 619

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم البته 10ها بار خاموش روشن کردم تا درست شد!
    اما بعد دوباره قطع میشه!!

14. این کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بعد از پروژه نیمه اتمام دیسکانکتیهای مکرر

و اینک افـسانه ای به نام

ERROR :734

ساعت 4:32 دقیقه بعد از ظهر پنجـــــــــــــشنبه 26-1-88
    متاسفانه با این پیغام نا میمون مواجه شــــــــــدیم /.

و تا ساعــــت 3بامداد جمعه 27-1-88 موفق نشــــــــدم
    3 بار کانکت شدم که فقط سایتهای ( گوگل -یاهـــــــــــــو
    فارس نیوز) باز میشد و خبری از سایتهای دیگر نظــــــــیر
    پرشین تولز . پی سی ورلد و خیل عظیمـــــــــــــــــــی
    از سایتهای دیگر باز نمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیشدند.

تورنت هم با مصــــــــــــــــــیبت تا 5 کیلو داونلود میکرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •