سلام من صفحه دیاگنوستیک ندارم ولی به جایش دکتر جون دارم
یه کاراکتره که به من پیغام میده و در ورژن جدید فایرویر مودمم ریخته شده
و متاسفانه اگر یوزرنیم و پسورد ایراد داشته باشه دقیقا مینویسه که یوزرنیم و پسورد ایراد داره .
مشکل با اینها نیست شما با همون روش کانکشن درست کن تا من اموزش اصلی رو برات بزارم .
مخابرات تهرانی دیگه ؟ VPI =35???? اگه مال جای دیگه ای هستی تنظیمات مودمت رو که مرکز داده بنویس
در ضمن مواظب باش مثل این مهرداد اندیشمند !!!
.gif)
.gif)
با حروف بزرگ یوزرنیم و پسورد رو تایپ نکنی ایشون حدود 1 هفته اینترنت نداشت و کاشف به عمل اومد که با حروف بزرگ تایپ میکردند و باید بدونید که پسورد به حروف کوچیک و بزرگ و CAPS حساسیت زیادی داره. حتی یک حرف هم میتونه مشکل ساز بشه در ضمن فاصله هم بین روفتون نباید بزارید.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
حالا یه دقیقه صبر کن تا برم ببینم چیکار میتونم برات بکنم فقط خواهشا USB رو بکن بنداز دور و با لن کار کن چون خود USB یه اموزش مجزا میخواد خدایی نمیدونم چه چیزیه که این USB رو واسه هرچیزی ساختن .