تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 102 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من دیروز بانه بودم یه 9704 در اوج ناباوری گیر آوردم 1750000 خریدم ، مجارستانه.

9705 رو 2150000 یه مغازه میداد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من راستش نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی یه زحمت واستون دارم ایشالا بتونم جبران کنم.
    لیست قیمت LCD,LED,3D های 40 اینچ به پایین برند محبوب فیلیپس رو واسم گیر بیارید
    آخه بابام اینا توی کنگان کار میکنن و یه مدل از فیلیپس میگن اونجا گذاشته به همراه دی وی دی پلیر و باند و از این چیزا که همه رو روی هم مثل اینکه گفته 550 و یا 570 تومان دقیق یادم نیست
    به نظر من که چنین چیزی واقعیت نداره و یه نکته ای باید داشته باشه . بهر حال ممنون میشم لیست قیمت رو واسم گیر بیارید
    ماشالا که سرچ گوگل همش شده سایت های اسپم والا که مزاحم شما نمیشدم

پ.ن: دقیقا همین رو واسه یکی از دوستان پیام خصوصی دادم و دیدم اینجا هم درخواستم رو مطرح کنم ضرری نداشته باشه و اینکه امیدوارم دوستی که بهش خصوصی پیام دادم از دستم ناراحت نشده باشه
    فیلیپس های موجود در بازار فعلی بیشتر شامل سری های 9 هزار،8 هزا،7 هزار، 5 هزار و 3 هزار هستند در مورد سایز 32 هم متاسفانه سایز 32 خیلی رایج نیست تو ایران بنابراین فقط از سری های 5 و 3 می تونی سایز 32 پیدا کنی که خوب مشخصاتشون به سری های بالاتر به هیچ وجه نمی رسه.... ولی در مورد قیمت هم باید بگم که با 500 یا 600 هزار تومن نمی شه ال ای دی ال سی دی خرید اونم از برند فیلیپس! ارزون ترین های فیلیپس حداقل در سایز 32 بین 700 هزار تا 1 میلیون 100 هزار تومن قیمت دارند.... در مورد این کیس شما هم احتمالا باید از مدل های دست دوم و کارکرده برای چند سال قبل باشه وگرنه این قیمت با هیچ منطقی سازگار نیست مراقب باش کلاه سرت نره...

اینم یه سایت تا قیمت تی وی های فیلیپس رو ببینی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیروز بانه بودم یه 9704 در اوج ناباوری گیر آوردم 1750000 خریدم ، مجارستانه.

9705 رو 2150000 یه مغازه میداد.
    تبریک می گم مبارک باشه مدل خوبی رو خریدی و البته به قیمت مناسب... ولی چقدر قیمت ها پایین اومده!
    Last edited by sound.vision; 22-06-2011 at 10:02.

5. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستا این ال سی دی های فیلیپس کیفیتشون چه جوریه؟
    در مقایسه با سونی و سامسونگ در چه حدی اند؟
    قیمت 46 اینچ از چند شروع می شه؟
    البته با گارانتی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستا این ال سی دی های فیلیپس کیفیتشون چه جوریه؟
    در مقایسه با سونی و سامسونگ در چه حدی اند؟
    قیمت 46 اینچ از چند شروع می شه؟
    البته با گارانتی
    سلام
    اینکه من بگم کیفیت ال سی دی های فیلیپس فوق العاده و قابل قیاس با خیلی از برندهای دیگه بازار نیستند شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسه برای همین به شما پیشنهاد می کنم که حتمن تصویر تی وی های فیلیپس رو از نزدیک ببینی اونوقت دیگه با هر تی وی و هر تصویری نمی تونی کنار بیای...اصلا سطح توقع ات رو می بره بالا...!

به نظر من ( تجربه شخصی) تی وی های فیلیپس به هیچ وجه قابل قیاس با برندهایی مثل سونی و سامسونگ نیستند! شاید بهتر بود برای فیلیپس رقیب های قدرتری مثل پاناسونیک و یا شارپ انتخاب می کردی.

اما در مورد قیمت... یه لینک از یه فروشگاه اینترنتی برات می گذارم که می تونی قیمت ها رو از اینجا چک کنی :

کد:

داره خودمونی میشه shiapics's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خدمت همه دوستداران فیلیپس سلام عرض میکنم ، یه خواهش دارم

میخواستم ببینم فیلیپس زیر یک ملیون و دویست هزار تومن چیز به درد بخوری داره یا نه؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدمت همه دوستداران فیلیپس سلام عرض میکنم ، یه خواهش دارم

میخواستم ببینم فیلیپس زیر یک ملیون و دویست هزار تومن چیز به درد بخوری داره یا نه؟

ممنونم
    سلام عزیز
    والا بستگی داره چه مشخصاتی رو بخوای ولی یه مدل هست از سال 2010 که نقدهای بسیار مثبت و خوبی از سایت های نقد و بررسی معتبر دنیا گرفته به علاوه اینکه ال ای دی هست ولی از نوع ال ای دی های حاشیه ای که مشکل ابری شدن در تصویر رو داشته باشن یعنی ال ای دی ها پشت پنل به صورت یکسان کار گذاشته شده اند تصویر و صدای فوق العاده ای داره (به نظر من) و اینکه با توجه به مبلغ پرداختی...کالای ارزشمندی هست. مدلش Philips 5605 که قیمتش هم در سایز 32 با گارانتی یک میلیون تومن هست (البته قبلا گرون تر بود)
    برای اینکه تعریف و تمجید من از این مدل برداشت شخصی یا تعصب نباشه لینک زیر رو براتون می گذارم که بخونید از یه سایت معتبر که این مدل رو بررسی کرده :
    کد:
    در ضمن حالا که تمام خوبی هایش رو گفتم باید تنها کمبود این تی وی رو هم بگم اونم اینکه این دستگاه گیرنده داخلی دیجیتال نداره و اگر دنبال دریافت دیجیتال شبکه های داخلی هستی باید یه ----T هم بخری...

10. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiapics's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از شما دوست گرامی بی نهایت تشکر دارم

با اجازت چند تا سوال دارم:

اول اینکه این مدل از اون تکنولوژی پخش کردن نور روی دیوار پشت تلوزیون هم پشتیبانی میکنه؟
    دوم میخواستم ببینم بین این مدل و مدل 7409 شما کدوم رو بیشتر میپسندی (یا توجه به اینکه 7409 lcd هست)
    و دست آخر اینکه با خرید این تلوزیون dvdplayer هدیه هم تعلق میگیره ؟

ویرایش: ببخشید نظرتون راجع به این فروشگاه چیه؟
    میتونم بهش اطمینان کنم و سفارش بدم؟

کد:
    خیلی خیلی تشکر میکنم

یا حق

12. این کاربر از shiapics بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من مدت ها قبل پیش فامیلامون تعریف فیلیپس میکردم ولی همشون بهم میخندیدند البته حقم داشتند چون آگاهیشون کم بود بعضیاشون که فقط یه مارک میشناختن اونم سونی بود بعضی هاشونم که نسل جدیدی بودند شیفته سامسونگ!!!!(البته به سلیقه همه باید احترام گزاشت و حق انتخاب با خودشون هست)
    همین چندوقت پیشم میخواستن دی وی دی پلیر بگیرن هر چی گفتم من سرچ زدم فیلیپس عالیها !!آخر رفتن 120 تومان دادن سونی گرفتند که مبارکشون باشه

یه سوالی که واسم پیش اومد اینه که یه سایت درست حسابی واسه نمایندگی فیلیپس شما سراغ ندارید؟
    آخه ما شیرازیم اینجا فقط هر جا چشم بندازید سه تا برند هست سونی سامسونگ و ال جی!!!
    دنباله نمایندگی شیرازش هستم

یه سوالی دیگه هم داشتم این مدله LED 3D PHILIPS 40 8605 با وجود سه بعدی بودنش چرا این قدر تو سایتی که دوستمون معرفی کردند ارزونه :

کد:
    قیمت با گارنتیش الان چنده ؟(این بانه که یه سفر قندهاره به نوبه خودش نمیصرفه!!!)
    با تشکر از پاسخ گوییتون
    Last edited by gla021; 23-06-2011 at 19:40.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از شما دوست گرامی بی نهایت تشکر دارم

با اجازت چند تا سوال دارم:

اول اینکه این مدل از اون تکنولوژی پخش کردن نور روی دیوار پشت تلوزیون هم پشتیبانی میکنه؟
    دوم میخواستم ببینم بین این مدل و مدل 7409 شما کدوم رو بیشتر میپسندی (یا توجه به اینکه 7409 lcd هست)
    و دست آخر اینکه با خرید این تلوزیون dvdplayer هدیه هم تعلق میگیره ؟

ویرایش: ببخشید نظرتون راجع به این فروشگاه چیه؟
    میتونم بهش اطمینان کنم و سفارش بدم؟

کد:
    خیلی خیلی تشکر میکنم

یا حق
    سلام، نه این مدل اون آپشنی که شما می خوای نداره در حال حاضر فقط سری 7 و 8 و 9 چنین قابلیتی دارند. والا بین این مدل و 5605 کمی انتخاب سخت خواهد بود چون از طرفی اون سری 7 هست این یکی سری 5 و در مقابل این 5605 ال ای دی هست و مدل سال 2010 ....تا حدی سلیقه و این که شما خودت کدوم رو بپسندی مطرح هستش ولی من خودم ال ای دی رو ترجیح می دم یعنی همون 5605 چون تصویرشو دیدم ولی از 7409 چیزی ندیدم مضافا اینکه نقدی هم ازش پیدا نکردم , و از همه مهم تر ال ای دی ها کنتراست بهتری دارن..... تو سایز 42 اون مدلی که شما دیدی حدود 220 وات مصرف برق داره! در حالی که این یکی با ال ای دی بودنش مصرفش کمتر از 70 وات هستش... در مورد هدیه هم من اطلاعی ندارم گاهی تو جشنواره ها یه چیزهایی میدن ولی الان رو نمی دونم.... در مورد این سایت هم که آدرسشو گذاشتی نم تونم اظهار نظری کنم چون تجربه خرید ازشون رو ندارم.

سلام
    من مدت ها قبل پیش فامیلامون تعریف فیلیپس میکردم ولی همشون بهم میخندیدند البته حقم داشتند چون آگاهیشون کم بود بعضیاشون که فقط یه مارک میشناختن اونم سونی بود بعضی هاشونم که نسل جدیدی بودند شیفته سامسونگ!!!!(البته به سلیقه همه باید احترام گزاشت و حق انتخاب با خودشون هست)
    همین چندوقت پیشم میخواستن دی وی دی پلیر بگیرن هر چی گفتم من سرچ زدم فیلیپس عالیها !!آخر رفتن 120 تومان دادن سونی گرفتند که مبارکشون باشه

یه سوالی که واسم پیش اومد اینه که یه سایت درست حسابی واسه نمایندگی فیلیپس شما سراغ ندارید؟
    آخه ما شیرازیم اینجا فقط هر جا چشم بندازید سه تا برند هست سونی سامسونگ و ال جی!!!
    دنباله نمایندگی شیرازش هستم

یه سوالی دیگه هم داشتم این مدله LED 3D PHILIPS 40 8605 با وجود سه بعدی بودنش چرا این قدر تو سایتی که دوستمون معرفی کردند ارزونه :

کد:
    قیمت با گارنتیش الان چنده ؟(این بانه که یه سفر قندهاره به نوبه خودش نمیصرفه!!!)
    با تشکر از پاسخ گوییتون
    اول در مورد نمایندگی : متاسفانه نمایندگی فیلیپس تو ایران خیلی خوب عمل نمی کنه و بخش ناچیزی از بازار رو در اختیار داره و اسم نمایندگیش هم پارس الرمس هست که بین یک تا سه سال تی وی ها رو گارانتی می کنه (همون آریا الکترونیک سابق) آدرسش تو میدان فردوسی هست....در مورد نمایندگی می تونی با خودشون تماس بگیری ببینی تو شهرتون جایی دارند یا نه اینم شماره تماسش : 64862-021 (نمایندگی فیلیپس -پارس الرمس)

اگر هم خواستی می تونی از این سایت یه سری قیمت ها رو چک کنی :
    کد:
    رنج قیمت این مدل هم تا جایی که یادم هست با گارانتی (بدون عینک فکر کنم) حدود دو میلیون و 100 هزار تومن بود ولی از قیمت فعلیش اطلاع ندارم.
    Last edited by sound.vision; 24-06-2011 at 11:24.

15. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •