فعلا به 2.2 اپدیت میشه،و 2.3 هم یک خبر هایی هست که قراره اپدیت بشه،ولی بالاتر از 2.3 فکر نمیکنم بصورت رسمی!!!
فعلا به 2.2 اپدیت میشه،و 2.3 هم یک خبر هایی هست که قراره اپدیت بشه،ولی بالاتر از 2.3 فکر نمیکنم بصورت رسمی!!!
سلام دوستان بالاخره منم به خانواده آندرویدو desire پیوستم فقط چند تا سوال داشتم
560 از بازار موبایل خریدم یه رم 4 گیگ توش بود540 خود گوشی باگارانتی یاس و کارت بیمه البرز 20 تومن هم هزینه کیف و محافظ صفحه و از این جور چیزا شد ورژن گوشی هم از همون اول 2.2 بود دیگه آپدیت نمیخواد که ؟
دوتا cd تو جعبش بود یکیش راهنمای فارسی گوشی بود اون یکی هم یه سری برنامه هدیه شرکت یاس بود که اصلا سی دیش باز نمیشه
1- گوشی edition خاورمیانه هست ولی من نمیتونم فارسی تایپ کنم برای تغییر زبان تایپ باید کجا برم و چکار کنم ؟
2- این گوشی فایل منیجر نداره ؟ من یه سری فایل تو مموری گوشی ریختم نمیتونم پیداشون کنم ؟
3- فایل های جاوا رو این گوشی نصب میشه ؟ چجوری واز کجا باید فایل ها رو نصب کنم ؟
4- چجوری میشه جای 7 صفحه اصلی رو با هم عوض کرد مثلا جای صفحه اول رو با دوم عوض کنیم
5- برنامه های آندرویید رو چجوری باید نصب کنم؟
6- من در حال حاظر نمیخوام گوشی رو روت کنم تا بیشتر باهاش آشنا بشم فعلا با نصب برنامه های آندروید که مشکل نخواهم اشت؟
7- من گزینه روشن و خاموش wlan رو پیدا کردم ولی گزینه ای برایsearch شبکه های فعال wlan پیدا نکردم چجوری باید این کار رو بکنم ؟
1-اگر فارسی رو ساپورت کنه برید به : Menu>Settings>Language and keyboard که فکر نکنم ساپورت کنه.
2-اندروید به طور پیش فرض فایل منیجر نداره و باید جدا بگیرید و نصب کنید.از بهترین هاش میشه به Astro ,Estrong اشاره کرد.
3-فایل های با پسوند apk نصب میشن.من خودم واسه java تجربه ای نداشتم چون اصلا لازمم نشده ولی میدونم که اگر برنامه به وسیله apk نصب بشه ،java هم کار میکنه.
4-در نسخه جدید sense با رفتن به صفحه شامل 7 صفحه(زوم دو انگشتی) و دراگ کردن صفحات میشه جاشون رو عوض کرد
5-شما چون فعلا فایل منیجر ندارید می تونید از طریق Htc Sync و یا راه ساده ترش از طریق بلوتوث برنامه ها رو نصب کیند.
6-برنامه ها رو می تونید نصب کنید ولی برنامه هایی که نیاز به دسترسی روت داشته باشن کار نمی کنن.
7-خودش خودکار شبکه های موجود رو پیدا می کنه ولی تا اونجا که یادمه با فشار دادن کلید menu چند گزینه میاد که یکیش scan هست.
سلام، من یه Desire ورژن خاورمیانه دارم، چجوری می تونم برنامه های مخصوص خاورمیانه ش رو پاک کنم؟ Reset جواب نداد!
سپاس
دوست عزیز دستت درد نکنه ولی من بازم نفهمیدم چجوری جای صفحات رو میشه عوض کرد؟1-اگر فارسی رو ساپورت کنه برید به : Menu>Settings>Language and keyboard که فکر نکنم ساپورت کنه.
2-اندروید به طور پیش فرض فایل منیجر نداره و باید جدا بگیرید و نصب کنید.از بهترین هاش میشه به Astro ,Estrong اشاره کرد.
3-فایل های با پسوند apk نصب میشن.من خودم واسه java تجربه ای نداشتم چون اصلا لازمم نشده ولی میدونم که اگر برنامه به وسیله apk نصب بشه ،java هم کار میکنه.
4-در نسخه جدید sense با رفتن به صفحه شامل 7 صفحه(زوم دو انگشتی) و دراگ کردن صفحات میشه جاشون رو عوض کرد
5-شما چون فعلا فایل منیجر ندارید می تونید از طریق Htc Sync و یا راه ساده ترش از طریق بلوتوث برنامه ها رو نصب کیند.
6-برنامه ها رو می تونید نصب کنید ولی برنامه هایی که نیاز به دسترسی روت داشته باشن کار نمی کنن.
7-خودش خودکار شبکه های موجود رو پیدا می کنه ولی تا اونجا که یادمه با فشار دادن کلید menu چند گزینه میاد که یکیش scan هست
بعد چندتا سوال دیگه
1- واسه فارسی کردن به اونجا رفتم تو قسمت language و تو قسمت arabic keyboard یه قسمتی هست به نام text input و یه گزینه داره که نوشته add farsi key که من تیک این گزینه رو زدم ولی بازم نمیتونم فارسی بنویسم کلا در هنگام نوشتن مسیج جایی برای عوض کردن زبان نوشتار وجود نداره ؟
2- چجوری میتونیم از اهنگ هایی که تو گوشیمون هست یه اهنگ رو به عنوان زنگ انتخاب کنیم (البته به جز اهنگ های خود گوشی) ؟ برای اس ام اس چجوری باید این کارو کرد ؟
2- تو قسمت موسیقی چجوری میشه یه اهنگ رو سرچ کرد ؟
آیا با این گوشی میشه از طریق gprs کانال های ماهواره ای رو تماشا کرد؟
یکی از دوستان داده بود براش روی 5800 این امکان رو فعال کرده بودند و راحت کانال ها رو میدید
فکر نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه GPRS سرعتش کمتر از این حرفاست که بشه باهاش کانال ماهواره نگاه کرد!!!![]()
ایرانسل یک ماهه با ده هزار تومن ، سرعت در حد adsl هست و خودم دیدم که با سرعت خوب پخش میکرد شبکه ها رو
درخواست برنامه براي پخش شبكه هاي ماهواره اي روي htc desire رو كجا بايد بدم؟ توي قسمت نرم افزارها موضوعي مرتبط پيدا نكردم
فايلي كه از اينترنت دانلود ميشه آيا امكانش هست كه بطور اتوماتيك روي كارت حافظه ذخيره بشه؟
Last edited by rouzbeh_ziafati; 09-04-2011 at 08:57.
من میخوام htc desire بخرم و چند سوال داشتم:
1- این گوشی توانایی تایپ فارسی داره؟ اگر نداره راهی برای فارسی کردنش هست؟
2-صفحات فارسی اینترنت رو باز میکنه؟
3- desire hd یک قابلیت تو تبلیغاتش داشت که فیلمی که رو گوشی هست رو می انداخت رو تلویزیون(یه جورایی خروجی tv بی سیم)،آیا desire هم این قابلیت رو داره؟
4- این درسته که جدیدا صفحه نمایش این گوشیها از amoled به slcd تغییر پیدا کرده؟چطور باید بفهمیم کدومشونه؟
5- من ساکن اهواز هستم،از اهواز بخرم یا تهران ارزونتره؟
نمایتدگی یا فروشگاه معتبر معرفی کنید لطفا
در آخر به نظر شما این گوشی رو بخرم یا تو این رنج قیمت و این برند(htc) گوشی بهتری رو پیشنهاد میکنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)