تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 296 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته مسعود جان اما با توجه به اینکه هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پایین در شرایط برابر ما با هوش انسانی خودمون راحت از تمام تیمها میتونیم ببریم بنابراین چاره نیست غیر از اینکه قدرت تیمهای خودمون رو کم کنیم تا یک تعادلی در بازی بوجود بیاد .
    بچه ها خاله بازی که نمیخوایم بکنیم که به هر تیمی 3-4 تا بزنیم میخوایم تواناییهای خودمون رو به چالش بکشیم , میخوایم یک لیگی داشته باشیم که بقیه حریفان هم حرفی برای گفتن داشته باشن .
    اگه قرار باشه قدرت تیمهای ما مثل بقیه تیمها باشه مثل این میمونه که با یک بچه 7-8 ساله بخوایم مسابقه بدیم و تازه خیلی هم ذوق بکنیم که توی هر بازی طرفو لولش کردیم و 3-4 تا حوالش کردیم .

با این وجود من هیچ وقت نگفتم که همین آپشن فایل کاملا بی نقصه و همین خوبه نه ابدا من اینو نمیگم من میگم اجازه بدین هر کدوم از بچه ها چند تا بازی با تیمشون انجام بدن بعد یک جمع بندی در مورد سختی بازی بکنیم . پس فعلا عجله نکنین من سه ماهه که دارم روی همین مسائل کار میکنم و سعی و خطا میکنم اگه ممکنه 2-3 تا بازی دیگه همه بکنن بعد یک نظر سنجی در مورد سختی بازیها داشته باشیم .

=======================

باشه حسين جان من قانع شدم
    Last edited by masoodbr; 08-02-2010 at 21:51.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عجب غلطی کردم دیکانکت کردم.از ساعت نوه و پنج دقیقه تا الان هی دارم صفحه رو ریفرش میکنم.
    اینو بگیرین تا بقیه آمار رو بعدا بدم معطل نشین.بازی رو 1-0 بردم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی بیشتر در اختیار من بود.بازم تعداد حمله هام بد نبود ولی گل زدن هنوز سخته برام.اما ببینین با کی گل زدم:پارک!
    با اینکه گلش به تیم ملی مارو از جام جهانی محروم کرد و کلا قبل اون هم متنفر بودم ازش،ولی اینجا مثبت بودش.ضمنا یه خطا کردم که کارت قرمز گرفتم .رونی اخراج شد!(البته بازی بعدم با هول سیتیه)
    آخه من نمیدونم تکل از کنار اونم پشت محوطه جریمه حریف یک ضرب اخراج داره؟

محمد جان میبینم که داری شونه به شونه من حرکت میکنی . از این مسعودم نباید غافل شد بدجوری خودشو نزدیک کرده . یک زمانی من اون بالا یکه تازی میکردم دارین کم کم خطرناک میشن .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان دارم سیو دان میکنم. بعد میرم برا بازی.
    راستی حسین جان این حالت دوم ترکیب چینیه خودت کجاست میشه آدرسشو بگی؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سرعت اینترنت تا آخر هفته حتما خوب میشه احتمالا الان بخاطر مسائل سیاسی اینجوریش کردن پس نگران نباشید . دقیقا این وضعیت اینترنت برخورد کرد به شروع لیگ ما .
    دقیقا علتش همینه.اما فکر نکنم آخر هفته بهتر از این بشه.
    این آمار بازی من:

من اگه بخوام کلی نظرمو درباره این ادیت فایل بگم،باید بگم که با اینکه شاید کمی تغییر احتیاج داشته باشه اما باعث شده تا استراتژی تیمم بیشتر بر پایه تاکتیکهای تیمی باشه تا خلاقیتهای فردی.نمونش همین بازی آخرم.قبلا که من بیشتر روی سرعت و مهارتهای فردی بازی میکردم درصد مالکیت توپ تیمم نهایت به 45 میرسید.اما الان از چهار بازی فکر کنم سه تاش بالای پنجاه بوده.که علتش همون استفاده از تاکتیک تیمیست.
    به این آمارها توجه کنید.البته چون تیم بولتون با نفرات زیاد در دفاع بازی میکرد،بازی بیشتر پشت یک سوم دفاعی بولتون در جریان بود.به پاسها هم یه نگاهی بندازین:
      محتوای مخفی: آمار تیمی 

....

محمد جان میبینم که داری شونه به شونه من حرکت میکنی . از این مسعودم نباید غافل شد بدجوری خودشو نزدیک کرده . یک زمانی من اون بالا یکه تازی میکردم دارین کم کم خطرناک میشن .
    اشتباه کردی بودی منو دست کم گرفته بودی.من تنها ترسم خستگی بازیکنام وسط فصل هستش.اما از الان با تعویض های وسط بازی دارم جلوش رو میگیرم.ضمنا یه بازی کمتر از من داری.
    من میرم و یکی دوساعت دیگه برمیگردم.فعلا با اجازه همگی...
    Last edited by mohammad_87; 08-02-2010 at 21:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

فعلا يكي بايد جلوي ويگان را نگاه داره فكر كنم جدول گلزنان هم مال خودشون كردن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

الان دارم سیو دان میکنم. بعد میرم برا بازی.
    راستی حسین جان این حالت دوم ترکیب چینیه خودت کجاست میشه آدرسشو بگی؟
    ببین اول وارد این منو شو :

و بعد گزینه 2 رو انتخاب کن :

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اصلا از همه چیز مهم تر اینه که اگه بازیها سخت نباشه اصلا بازیها هیجان نداره چون همه بدون استرس راحت میبرن و حقیقتا بازیها خیلی کسل کننده میشه چون نتایج از قبل مشخصه .
    انصافا همین الان شما بازیهاتونو با استرتس انجام نمیدین ؟ من که حقیقتا تا وقتی داور سوت پایان رو نزده دلهره دارم که گل نخورم بعضی وقتا حتی به مساوی هم راضی میشم فقط میخوام بازی زود تموم بشه که امتیاز از دست ندم .
    Last edited by 4039; 08-02-2010 at 22:04.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه یه راست بازیکن اخراج بشه 3 بازی محروم میشه چون لیگ انگلیس قانونش اینه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان اگه یه راست بازیکن اخراج بشه 3 بازی محروم میشه چون لیگ انگلیس قانونش اینه.
    اوخ اوخ محمد واقعا بهت تسلیت میگم . رونی به ملکوت اعلی پیوست جاش کیو میخوای بزاری .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی حسین من امروز به لمپارد زنگ زدم گفتم نیم فصل می خوام بخرمت که تیمم مدعی قهرمانی بشه. یه پول خیلی خوب بهش پیشنهاد دادم گفت باشه میام ولی فقط حسین باید اجازه بده.پس حله دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •