بله کش leve3 که 6mb هست آزاد میشه و سی پی یوتون تبدیل میشه به phenomII x4 925
که با اور میتونید حتی به 955 یا 965 هم برسونید منتها برای اینکار دیگه نباید از فن استوک استفاده کنید
بله کش leve3 که 6mb هست آزاد میشه و سی پی یوتون تبدیل میشه به phenomII x4 925
که با اور میتونید حتی به 955 یا 965 هم برسونید منتها برای اینکار دیگه نباید از فن استوک استفاده کنید
آزاد شدن کشl3 چقدر توی بازی و نرم افزارها تاثیر داره؟
احتمالش وجود داره که پردازنده آسیب ببینه؟!
فن مناسب برای این کار چیه؟(ارزون قیمت)
با تشکر
بالاخره وقتی تعداد level های کش بیشتر باشه میزان مراجعه به رم کمتره و تاخیر کمتر شده و در کل سرعت سیستم بهبود پیدا می کنه
نه اگه پردازنه این قابلیت رو داشته باشه هیچ آسیبی وارد نمیشه
برای آنلاک کردن کش همون فن استوک جواب میده من گفتم اگه بخواین اورکلاک کنید یه فن دیگه باید بگیرید
اگه خواستین بگیرید zalman cnps 9500 aled به قیمت 40 تومنه که به همه ی سوکتها هم میخوره
سلام
من یه ATHLON II 445 گرفتم که با استپینگ آنلاکینگ
وقتی آنلاکش کردم با نرم افزار اورست کاملا پایدار بود و ابته با نرم افزار 3DMARK و همین جور با نرم افزار CINEBENCH
البته اولین تست 3DMARK رو حالت ریپ زنی داره ولی تست رو ادامه میده و آخرش هم امتیاز میده
مشکل اینجاست که توی بازی فیفا اصلا پایدار نیست ونمیشه بازی کرد و می پره بیرون و توی بازی کال هم اگه با بعضی از تفنگ ها بوسیله ی دوربینش نگاه کنیم یه خورده ریپ می زنه ولی توی کرایسیس کاملا پایداره
توی تست PRIME 95 هم دومین تست از بالا به پایین رو همون اولش STOP میکنه ولی بقیه ی تست ها رو بدون مشکل اجرا می کنه
حالا می خواستم بدونم مشکلش چیه و آیا با تغییر ولتاژ حل میشه؟ و میزان تغییر ولتاژ باید چه جوری باشه؟
ضمن اینکه مادربردم ASROCK 880 GM-LE هست (رم هم 4 گیگ مدل کینگستون CL9 هست) و اینکه چه جوری توی این مین ولتاژ پردازنده رو بفهمیم رو چند قرار داره ؟ که وقتی می خواهیم زیاد کنیم بدونیم چه عددی رو الان باید قرار بدیم
مرسی خیلی زیاد![]()
Last edited by nikaan; 09-12-2010 at 19:02.
سلام من یه 635 دارم اسپینگش BL-C2 هستش میشه انلاکش کرد ؟
اگه حرف سوم استپینگش c باشه بله هم کش رو میشه آنلاک کرد و هم core
شما مدل مینتون چبه؟
از یه ورژن دیگه ی نرم افزار prime 95 استفاده کنید
اگه با اون ورژن هم همون اول تست اخطار داد ممکنه هسته ایراد داشته باشه
اگه اون تست اول رو رد کرد و 15 دقیقه رو هم رد کرد نیاز به دادن ولتاژ به سی پی یو هم نیست
سیستتم همونی که تو امضا هستش من تو مادربور گزینه ulock cpu core را هم فعال کردم وحتی acc
را هم همینطور اتفاقی نیفتاد
اینم cpu-z
![]()
unlock cpu core که هچی با اون کاری نداریم acc رو رو چه حالتی گذاشتین؟
هم auto رو امتحان کردم هم all core
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)