تو این قیمتها فقط ASUS 1608p3s بگیر.
سلام
من يک دي وي دي رايتر اکسترنال ميخوام
قيمتش مهم نيست
بهترين کيفيت با امکانات لايت اسکرايب
و آيا دي وي دي رايتري هست که از بلو ري و اچ دي وي دي هر دو همزمان يا يکي ساپورت کنه البته اکسترنالش
Blue Ray و HD DVD ساختار متفاوتي دارن و بدليل هزينه بالا هنوز توليد درايوي كه هر دو رو ساپورت كنه ممكن نيست .
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
پایونیر دو مدل در ایران موجود هست : 1- DVR-A111 و 2- DVR-XL که اولی 40 الی 45 و دومی که معروف به نویزگیر هست بین 60 تا 65 تومن هست .
میخواستم بدونم آیا پایونیر ارزش 25 تومن هزینه بیشتر نسبت به سونی را داره یا نه ؟
سلام
من میخوام یه دی وی دی رایتر بخرم و نهایتا هم 40 تومن بدم به نظر شما چه مارکی خوبه؟
البته فکر کنم 6 ماهی هست الجی هیبرید درایو رو تولید کرده..گرچه رامش رو زودتر و رایترش رو دیرتر داد..
واقعا چقدر این بازاریا مشتریها رو خر فرض میکنن..البته این مدل ظاهرا دو نوع تو بازار داره , یکی حدود 42 تومن یکی دیگه بالای 50 تومن. ما اون مدل ارزونتر را خریده بودیم. ممکنه مدل گرونترش , کیفیت بالاتر داشته باشه.اخه مگه ممکنه درایوی تو این حد تکنولوژی 2 مدل داشته باشه؟ کدوم شرکتی میتونه تقلبی چیز به این پیشرفته ای رو بزنه؟
فقط پولیه که از جیب شما میره تا جیب بازاریا پر بشه..![]()
سلامواقعا چقدر این بازاریا مشتریها رو خر فرض میکنن.. اخه مگه ممکنه درایوی تو این حد تکنولوژی 2 مدل داشته باشه؟ کدوم شرکتی میتونه تقلبی چیز به این پیشرفته ای رو بزنه؟
فقط پولیه که از جیب شما میره تا جیب بازاریا پر بشه..
منظور شما چی هست؟
منظور من این است که رفتین بازار پنبه بزارین تو گوشتون..بخرید بیاین بیرون..این خوبه و اون بده این چینه و اون ژاپنه فقط راهیه واسه خالی کردن جیب شما..![]()
من تو بازار مدلی که هر دو رو ساپورت کنه ندیدم ولی یه سونی دیدم که رایتر BlueRay بود اینترنال 850 هزار تومان! بود فکر نمی کنم این قدر هزینه کردن در حال حاضر که حتی دیسک های بلو ری هم نیست تو بازار و اگه هم باشه هر کدومش بیشتر از 30 هزار تومانه به صرفه باشه.
----------------
سلام چه DVD Writer براي خريد مناسب ميباشد (لطفا باذكر قيمت )
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)