تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 45 اولاول ... 323839404142434445 آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

در آغاز فعالیت roozbeh33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنده چند روز پیش LH600 خریدم 42 اینچ و از اونجا که از این تاپیک خیلی استفاده بردم لازمه یه توضیحاتی رو بگم:

LH500 دیگه گیر نمیاد این مدل من جاش اومده فرقش هم اینه که 9 تا اسپیکر کنارش هست که قدرت خروجی 70 وات صدا دارن و از همه سیستم های صوتی تلویزیون های دیگه پرقدرت تره اما حقیقت اینه که زیاد به کارتون نمیاد

در تولید رنگ مشکی بین 0 تا 100 من نمره 100 بهش میدم با این توضیح که سالهاست پشت مانیتور ال سی دی نشستم و فرق سیاه و سورمه ای رو میدونم پس از این جهت نگران نباشید

هیچ لکه سیاهی در تصویر مشاهده نمیشه

رزولوشون 1 به 150000 و 200 هرتز هست مثله همون LH500 . من خیلی علاقه به تلویزیون رزولوشن بالا داشتم واسه همین این رو گرفتم. اما وقتی نصب کردم متوجه یه حقیقت تلخ شدم.... با اینکه 2000 تا فیلم دارم اکثرشون دایویکس و رزولوشن پائین هستند! خروجی ماهواره ام اچ دی نیست تصویر صدا و سیما هم که افتضاحه و نیاز به دستگاه های ایکس ویژن هست تا کیفیتش خوب بشه.

منظور اینکه سخت افزارش موجوده ولی چیزی ندارم که با این سخت افزار ببینم. یه چند تا عکس فول اچ دی گرفتیم میذارم تو یو اس بی یه مدتی نگاه می کنیم و می کفیم بعدش میریم پی کارمون. دوستان موقع خرید به این نکته هم توجه کنید که آیا این رزولوشن لازمتون هست یا نه

تصویری که یو اس بی خود تلویزیون برای یه فیلم دایویکس تولید کرد هیچی از تصویری که از همون فیلم توی G10 Panasonic پخش شد کم نداشت و حتی بهتر هم بود. تصویر پاناسونیک توسط دستگاه مخصوص پخش شد که قاعدتا باید آپ اسکیلینگش بهتر باشه اما من که هیچ تفاوتی ندیدم.

قیمت 1360000 تومن.

میز ال سی دی مدل 1352 از شرکت تراشه گرفتیم به قیمت 355 تومن با براکتش

سینمای خانگی هم داشتیم.

نکات منفی:

حاشیه تلویزیون به طول چند سانتیمتر اگه تصویر خیلی روشن باشه کمی تاریک تر از وسط هاشه. اما اصلا نگران نباشید چون تا وقتی این نکته رو ندونید متوجه نمی شید بعدش هم براتون بی اهمیت میشه.

دو تا چراغ آبی دور و برشه که من خوشم نمیاد و می خوام یه جوری سیاهشون کنم

چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

2. 3 کاربر از roozbeh33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنده چند روز پیش LH600 خریدم 42 اینچ و از اونجا که از این تاپیک خیلی استفاده بردم لازمه یه توضیحاتی رو بگم:

LH500 دیگه گیر نمیاد این مدل من جاش اومده فرقش هم اینه که 9 تا اسپیکر کنارش هست که قدرت خروجی 70 وات صدا دارن و از همه سیستم های صوتی تلویزیون های دیگه پرقدرت تره اما حقیقت اینه که زیاد به کارتون نمیاد

در تولید رنگ مشکی بین 0 تا 100 من نمره 100 بهش میدم با این توضیح که سالهاست پشت مانیتور ال سی دی نشستم و فرق سیاه و سورمه ای رو میدونم پس از این جهت نگران نباشید

هیچ لکه سیاهی در تصویر مشاهده نمیشه

رزولوشون 1 به 150000 و 200 هرتز هست مثله همون LH500 . من خیلی علاقه به تلویزیون رزولوشن بالا داشتم واسه همین این رو گرفتم. اما وقتی نصب کردم متوجه یه حقیقت تلخ شدم.... با اینکه 2000 تا فیلم دارم اکثرشون دایویکس و رزولوشن پائین هستند! خروجی ماهواره ام اچ دی نیست تصویر صدا و سیما هم که افتضاحه و نیاز به دستگاه های ایکس ویژن هست تا کیفیتش خوب بشه.

منظور اینکه سخت افزارش موجوده ولی چیزی ندارم که با این سخت افزار ببینم. یه چند تا عکس فول اچ دی گرفتیم میذارم تو یو اس بی یه مدتی نگاه می کنیم و می کفیم بعدش میریم پی کارمون. دوستان موقع خرید به این نکته هم توجه کنید که آیا این رزولوشن لازمتون هست یا نه

تصویری که یو اس بی خود تلویزیون برای یه فیلم دایویکس تولید کرد هیچی از تصویری که از همون فیلم توی G10 Panasonic پخش شد کم نداشت و حتی بهتر هم بود. تصویر پاناسونیک توسط دستگاه مخصوص پخش شد که قاعدتا باید آپ اسکیلینگش بهتر باشه اما من که هیچ تفاوتی ندیدم.

قیمت 1360000 تومن.

میز ال سی دی مدل 1352 از شرکت تراشه گرفتیم به قیمت 355 تومن با براکتش

سینمای خانگی هم داشتیم.

نکات منفی:

حاشیه تلویزیون به طول چند سانتیمتر اگه تصویر خیلی روشن باشه کمی تاریک تر از وسط هاشه. اما اصلا نگران نباشید چون تا وقتی این نکته رو ندونید متوجه نمی شید بعدش هم براتون بی اهمیت میشه.

دو تا چراغ آبی دور و برشه که من خوشم نمیاد و می خوام یه جوری سیاهشون کنم

چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
    مشکل رزولوشن را با 150 به کلی حل میشه فقط یه wd tv live بگیر حالش ببر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

 تنظیمات جدید و مطالب تکمیلی برای LG-LH500YR

با در نظر گرفتن حالات مختلف نور در طول شبانه روز ، کیفیت متفاوت برنامه ها و کانال ها و همینطور صرفه جویی در مصرف برق ، برای داشتن تصویر خوب در هر یک از حالات فوق، نیازمند به تنظیمات جداگانه هستیم و این تصور که با یک تنظیم بتوان در تمامی حالات ذکر شده به بهترین کیفیت تصویر دست پیدا کرد، امکان پذیر نیست.
    با این حال سعی بر این شده تا در تنظیمات جدید، با توجه به حالات مطرح شده، تصویری (قابل قبول) ارائه شود. و در نهایت بسته به سلیقه خودتان، تغییرات لازم را انجام دهید.

تنظیمات فوق برای LG-37LH500YR می باشد و متناسب با دستگاه های فوق:

LH-T1090HTS  : سیستم NTSC – وضوح تصویر 720p – کابل اتصال DLC-HD20HF - حالت Fullscreen 16:9
    SRT-4902  : سیستم Pal – وضوح تصویر 720p – کابل اتصال DLC-HD20HF - حالت Fullscreen 16:9
    Sony F132FX  : سیستم NTSC – وضوح تصویر 720p – کابل اتصال DLC-HD20HF

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

صرفه جویی در مصرف برق: Energy Saving 63 %

 حالت Picture Settings

Aspect Ratio: 16:9
    Energy Saving: off
    Backlight: 50
    Contrast: 93
    Brightness: 42
    Sharpness: 73
    Colour: 63
    Tint: G3
    Colour Temperature: Medium
    Dynamic Contrast: High
    Dynamic Colour: low
    Noise Reduction: Medium
    Gamma: low
    Black Level: low
    Eye Care: off
    Real Cinema: off
    TruMotion: low
    Colour Gamut: wide
    Edge Enhancer: High
    OPC: on

 حالت Audio Settings

Auto Volume: on
    Clear Voice II: on
    Clear Voice level: 4
    Balance: 0
    Sound Mode: Music
    SRS TruSurroundXT: off
    Treble: 50
    Bass: 50

2011/3/3

• برای سینما خانگی در صورت وجود تیک و یا لرزش در تصویر، TruMotion را off و Real Cinema را on کنید
    • قابلیت RealCinema فقط روی پورت HDMI کار می کند
    • برای اتصال دستگاه ها با کابل Component بهتر است Black Level رو حالت High باشد
    • برای سینماخانگی، بجای کابل رایگان همراه آن، از کابل سونی که مدل آن ذکر شد، استفاده می کنم
    • تنظیمات فوق برای بازی تست نشده و ممکن است مناسب نباشد
    • ه Test and Optimum Viewing Distance: 3.5m

• تکنولوژی MPEG Noise Reduction

تلویزیون ، دارای تکنولوژی هوشمند کاهش دهنده پارازیت و اختلالات (MPEG NR) هستند که از ایجاد نقاط لکه مانند در اطراف زیرنویس ها جلوگیری کرده و پارازیت های ایجاد شده در تصاویر به خصوص در صحنه های با سرعت زیاد را به کلی از بین می برد. تکنولوژی MPEG NR برای تصاویر SD، HD و حتی تصاویر تبدیل نشده بسیار موثر بوده و در هر لحظه، تصویری با کیفیت عالی و با لبه های تیز و واضح را تضمین می کند.

• سنسور محیطی

از آن جایی که برنامه های تلویزیونی را تحت شرایط نوری گوناگون در طول روز مشاهده می کنیم - چه نور، هنگام روز و چه نور لامپ ، تصاویر تلویزیونی ممکن است یا خیلی محو به نظر برسند یا گاهی خیلی براق به چشم آیند.
    سیستم سنسور محیطی با در نظر گرفتن میزان روشنایی و درجه حرارت طیف نور محیط اطراف تلویزیون ، این مشکل را از طریق تنظیم تصویر برطرف می کند، به گونه ای که همواره بهترین کیفیت تصویر را در هر لحظه و زمان از شبانه روز دریافت کنید.

• تکنولوژی TruMotion

تلویزیون ها به صورت قراردادی معمولا 50Hz هستند به این معنی که آنها می توانند فقط 50 فرم بر ثانیه ارائه کنند. (در سیستم NTSC مقدار 60Hz)
    با تکنولوژی 100Hz ، مقدار فرم ها دو برابر می شود ( 100 فرم بر ثانیه) که تصویری بهتر و واضح تر می سازد. (در سیستم NTSC می شود 120Hz)
    تکنولوژی 200Hz ، مقدار فرم ها چهار برابر می شود( 200 فرم بر ثانیه ) و در صحنه های خیلی سریع ، تصویر واضح تری را ارائه می دهد. (در سیستم NTSC می شود 240Hz)
    تکنولوژی 400Hz ، مقدار فرم ها 8 برابر می شود یعنی 400 فرم بر ثانیه . (در سیستم NTSC می شود 480Hz)

نکته: بعضی از فیلم ها و برنامه ها ممکن است با این تکنولوژی سازگار نباشد و در حالت های فوق ، ممکن است تصویر شروع به لرزش و تیک زدن کند

• حالت HD & Full HD Resolution

در تکنولوژی HD (High Definition) مقدار وضوح تصویر (Resolution) تقریبا دو برابر حالت استاندارد SD (Standard Definition) می باشد و سبب می شود تا جزئیات تصویر از دست نرود و کیفیت تصویر واضح تر شود.
    در حالت Full HD مقدار وضوح تصویر (Resolution) تقریبا چهار برابر حالت SD می باشد و در مقایسه با حالت HD نیز، تصویر بهتر و واضح تری را ارائه می دهد.

• تکنولوژی HD & Full HD Up-scaling
    با قابلیت Upscaling می توان تصاویر SD را به حالت HD و Full HD تبدیل کرد و کیفیت تصویر را بهبود بخشید.

حالت SD: حدود 0.5 MPixels و به صورت 576i یا 576p
    حالت HD : حدود 1 MPixels و به صورت 720p
    حالت Full HD : حدود 2 MPixels و به صورت 1080i یا 1080p

حرف (i) مخفف Interlaced Scan و حرف (p) مخفف Progressive Scan می باشد
    تفاوتشان در این است که i از تصاویر هاشوری نصفه ساخته شده که با فریم بعدی تکمیل میشود ولی p یک تصویر کامل است. پس در نهایت p دو برابر اطلاعات تصویری دارد و بهتر است. تصاویر i با فیلتر خاصی که نیاز به پردازش دارند موقع پخش به p تبدیل می شوند یعنی de-interlaced میشوند

نکته: برای سینماخانگی و DVDPlayer باید این نکته رو در نظر داشت که بعضی از مواقع کیفیت فیلم های SD بگونه ای است که با Upscaling 720 بهتر جواب می دهد تا 1080

• حالت 24P Real Cinema

lg.com/uk

lg.com/in

lg.com/ae

goldiran.ir

hdmi.org

.
    Last edited by best; 03-03-2011 at 09:52.

5. 7 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.. من میخوام یه lcd سایز 42 اینچ بگیرم و با بررسی هایی که کردم مدل lh500 ال جی رو انتخاب کردم، فقط
    چند تا سوال داشتم که اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم..

- این پانل تصاویر شبکه های داخلی و ماهواره رو چطور نشون میده؟ تو بعضی از پستها گفتن که تصاویر شبکه ها خیلی بلور میشن ، درسته؟ (البته من برای شبکه های داخلی از x.vision استفاده میکنم.)

- آپ اسکیلینگ این مدل در مقایسه با برندهای دیگه چطوره؟ در کل یه تلویزیون باید آپ اسکیلینگ قوی داشته باشه یا اینکه این کار به عهده سینمای خانگیه؟

- تصویر و upscaling مدل lh600 در مقایسه با lh 500 بهتره؟ یا فرقی ندارن؟

- به نظرتون من lh500 بگیرم یا lh600 ؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.. من میخوام یه lcd سایز 42 اینچ بگیرم و با بررسی هایی که کردم مدل lh500 ال جی رو انتخاب کردم، فقط

- این پانل تصاویر شبکه های داخلی و ماهواره رو چطور نشون میده؟ تو بعضی از پستها گفتن که تصاویر شبکه ها خیلی بلور میشن ، درسته؟ (البته من برای شبکه های داخلی از x.vision استفاده میکنم.)

- آپ اسکیلینگ این مدل در مقایسه با برندهای دیگه چطوره؟ در کل یه تلویزیون باید آپ اسکیلینگ قوی داشته باشه یا اینکه این کار به عهده سینمای خانگیه؟

ممنون
    دوست عزیز lh500دیگر در بازار موجود نیست باید خیلی بگردی تا پیدا کنی.

در آغاز فعالیت roozbeh33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون
    من ديشب با سامسونگ مقايسه کردم تفاوتي از نظر شبکه هاي ماهواره حس نکردم ولي سامسونگه توليد رنگ مشکيش جالب ناک بود مال ال جي هم خوبه البته . در کل فرقي نداشتن زياد . بايد با تصوير هاي رزولوشن بالاتر چک کرد بلکه متوجه تغييري شد کانال هاي ماهواره رو احتمالا همه شون يکسان نشون ميدن!

مشخصات LH600

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من دو روز پیش فروشگاه شهروند پونک بودم اونجا lh500 داشت سایز 42 بود 1/300 ..

ممنون روزبه جان بابت لینک.. پس مشخصاتشون یکیه به غیر از اسپیکرشون!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دو روز پیش فروشگاه شهروند پونک بودم اونجا lh500 داشت سایز 42 بود 1/300 ..

ممنون روزبه جان بابت لینک.. پس مشخصاتشون یکیه به غیر از اسپیکرشون!
    اصلا پیشنهاد نمیشه به خرید از این فروشگاه ها بیشتر این فروشگاه ها یک عدد در فروشگاه دارند ومعلوم نیست چه مدت کار کرده است .
    اگر اکبند موجود داره بخر و شک نکن.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

آقا کسی میدونه با lh500 وقتی که برای دیدن شبکه ها از ستاپ باکس استفاده میکنم چجوری میشه تصویر در تصویر کرد و دو تا شبکه رو با هم دید؟

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

آقا کسی میدونه با lh500 وقتی که برای دیدن شبکه ها از ستاپ باکس استفاده میکنم چجوری میشه تصویر در تصویر کرد و دو تا شبکه رو با هم دید؟

تا اونجایی که من میدونم خود lh500 قابلیت تصویر در تصویر رو نداره؟

ست تاپ باکست تصویر در تصویر داره؟ مدلش چیه؟
    فکر میکنم اگه خود ست تاپ باکس pip داشته باشه دیگه به pip خود تلویزیون( چه داشته باشه چه نداشته باشه) نیازی پیدا نمیکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •