بنده چند روز پیش LH600 خریدم 42 اینچ و از اونجا که از این تاپیک خیلی استفاده بردم لازمه یه توضیحاتی رو بگم:
LH500 دیگه گیر نمیاد این مدل من جاش اومده فرقش هم اینه که 9 تا اسپیکر کنارش هست که قدرت خروجی 70 وات صدا دارن و از همه سیستم های صوتی تلویزیون های دیگه پرقدرت تره اما حقیقت اینه که زیاد به کارتون نمیاد
در تولید رنگ مشکی بین 0 تا 100 من نمره 100 بهش میدم با این توضیح که سالهاست پشت مانیتور ال سی دی نشستم و فرق سیاه و سورمه ای رو میدونم پس از این جهت نگران نباشید
هیچ لکه سیاهی در تصویر مشاهده نمیشه
رزولوشون 1 به 150000 و 200 هرتز هست مثله همون LH500 . من خیلی علاقه به تلویزیون رزولوشن بالا داشتم واسه همین این رو گرفتم. اما وقتی نصب کردم متوجه یه حقیقت تلخ شدم.... با اینکه 2000 تا فیلم دارم اکثرشون دایویکس و رزولوشن پائین هستند! خروجی ماهواره ام اچ دی نیست تصویر صدا و سیما هم که افتضاحه و نیاز به دستگاه های ایکس ویژن هست تا کیفیتش خوب بشه.
منظور اینکه سخت افزارش موجوده ولی چیزی ندارم که با این سخت افزار ببینم. یه چند تا عکس فول اچ دی گرفتیم میذارم تو یو اس بی یه مدتی نگاه می کنیم و می کفیم بعدش میریم پی کارمون. دوستان موقع خرید به این نکته هم توجه کنید که آیا این رزولوشن لازمتون هست یا نه
تصویری که یو اس بی خود تلویزیون برای یه فیلم دایویکس تولید کرد هیچی از تصویری که از همون فیلم توی G10 Panasonic پخش شد کم نداشت و حتی بهتر هم بود. تصویر پاناسونیک توسط دستگاه مخصوص پخش شد که قاعدتا باید آپ اسکیلینگش بهتر باشه اما من که هیچ تفاوتی ندیدم.
قیمت 1360000 تومن.
میز ال سی دی مدل 1352 از شرکت تراشه گرفتیم به قیمت 355 تومن با براکتش
سینمای خانگی هم داشتیم.
نکات منفی:
حاشیه تلویزیون به طول چند سانتیمتر اگه تصویر خیلی روشن باشه کمی تاریک تر از وسط هاشه. اما اصلا نگران نباشید چون تا وقتی این نکته رو ندونید متوجه نمی شید بعدش هم براتون بی اهمیت میشه.
دو تا چراغ آبی دور و برشه که من خوشم نمیاد و می خوام یه جوری سیاهشون کنم
چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.