تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 2199 اولاول ... 3238394041424344454652921425421042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان بلاخره منم رفتم نمایندگی و ثبت نام کردم!
    هزینه مودم Outdoor و سرویس یکماهه 1 مگابیت نامحدود و نصب اولیه و 3% عوارض ارزش افزوده رو پرداخت کردم ، شد 309 هزار تومان!
    همونجا مودم Outdoor رو بهم دادن.
    بهم گفتن دو روز دیگه فاکتور خریدت میاد به ایمیلت و از اون روز 3 4 روز طول میکشه تا نصاب بیاد و سرویست وصل بشه!
    یعنی اوایل هفته آینده ، نهایت دوشنبه یا سه شنبه باید وصل بشه! حالا ببینیم و تعریف کنیم.....

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا من الان با مبین وصلم.
    چه سرعتی داره واییییییییییییییییییییییی یی روییییییییییییییایی .
    تا کلیک کردم صفحه بالا اومد.
    سرعت دانلود با 128 حدودا 99.98 هست واقعا عالیه نه ؟؟؟!!!!
    به به به عجب چیزیه این مبین !
    العان دارم یه فیلم آنلاین میبینم واقعا عالیه .20 .
    تازه با این که دارم فیلم میبینم دانلود هم میکنم .... یه فایل 19GB هست... تو IDM نوشته 5 دقیقه تا اتمام دانلود...!!
    به به به دیگه چی میخوام ؟؟؟!!!!عالیه ...
    خب سرعتت اگر 100 کیلوبایته پس یعنی 1 مگه اولا با 1 مگ نمیتونی به راحتی فیلم آنلاین ببینی و همزمان هم دانلود کنی با ماکسیمم سرعت دوما اگر فایل 19 گیگابایتی رو بذاری برای دانلود با 1 مگ 43 ساعت طول میکشه و تنها با اینترنت 500 مگابیتی هست که 5 دقیقه و 15 ثانیه طول میکشه تا فایل 19 گیگی دانلود بشه و سوما مودمای وایمکس indoor تا 15 مگابیت و outdoor تا 25 مگابیت پشتیبانی میکنه نه 500 مگابیت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب سرعتت اگر 100 کیلوبایته پس یعنی 1 مگه اولا با 1 مگ نمیتونی به راحتی فیلم آنلاین ببینی و همزمان هم دانلود کنی با ماکسیمم سرعت دوما اگر فایل 19 گیگابایتی رو بذاری برای دانلود با 1 مگ 43 ساعت طول میکشه و تنها با اینترنت 500 مگابیتی هست که 5 دقیقه و 15 ثانیه طول میکشه تا فایل 19 گیگی دانلود بشه و سوما مودمای وایمکس indoor تا 15 مگابیت و outdoor تا 25 مگابیت پشتیبانی میکنه نه 500 مگابیت
    ایشون مزاح فرمودند آخر پستشون رو نگاه کنید. که البته اسپم میشه.

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

هزینه مودم Outdoor و سرویس یکماهه 1 مگابیت نامحدود و نصب اولیه و 3% عوارض ارزش افزوده رو پرداخت کردم ، شد 309 هزار تومان!
    بهم گفتن دو روز دیگه فاکتور خریدت میاد به ایمیلت و از اون روز 3 4 روز طول میکشه تا نصاب بیاد و سرویست وصل بشه!
    یعنی اوایل هفته آینده ، نهایت دوشنبه یا سه شنبه باید وصل بشه! حالا ببینیم و تعریف کنیم.....
    چرا مودم داخلی نگرفتی مگه تحت پوشش نبودی شما؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مودمای داخلی خیلی چیزای جالبین! پشت پنجره سیگنالم 17 درصده توری رو که باز می کنید میشه 39-50 درصد می بندیش کم می شه. وسط حال صفره آشپزخونه و کلا هر نقطه ای با شرایط مختلف سیگنال خاص خودشو داره. کلا هر کی تجربه ای در زمینه این مودم های کله قندی indoor داره برای بهتر سیگنال گرفتن به من هم بگه!
    و اما یک سوال دیگه» تو دفترچه همین مودم نوشته شده که می شه از آنتن های external که البته اختیاریه برای تقویت دریافت سیگنال استفاده کرد. کسی می دونه اینا چجور آنتن هایی هستن؟ چندن؟ چقدر تاثر دارن؟
    مثلا می تونن 1 چراغ روشن رو به 3 تا افزایش بدن؟ یا بهتر بگم سیگنالو از 10-15 می تونن به 70 ارتقا بدن؟ جای این آنتن های external روی بدنه هست.
    میشه دفترچش رو آپلود کنید؟
    چرا مودم WiFI نگرفتی حداقل میگذاشتی گوشه پنجره با وایرلس کانکت میشدی. به نظرت الان این رو بر میگردونن اگر ببینند جواب نمیده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همین جواب بده با چسب نواری می چسبونمش به پنجره . یک روتر هم دارم از اون برای وایرلس کردنش استفاده می کنم. نمیدونم برگردوننش چون دیگه پولشو گرفتن. حالا پس باید کارشناسشون بیاد ببینم اون چی می گه
    اگر خودت بازش نمیکردی و کارشناسش میومد نصب بهتر بود فوقش میگفتی من مودم داخلی وایمکس گرفتم که هر جا دوست داشتم بگذارم وگرنه Adsl میگرفتم.
    دفترچش تو CD به صورت pdf نیست نمی تونی آپلود کنی؟ تا حالا هیچ کس یک دفترچه راهنما نگذاشته.

داره خودمونی میشه PhrenetiC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای سرعت 1 مگابیت مدرکی هم ازتون خواستن ؟

داره خودمونی میشه Mostajab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره دوست عزیز حتما مدرک می خواد
    برای منم موقع تحویل مدرک تاییدیه رو خواست.

8. این کاربر از Mostajab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا مودم داخلی نگرفتی مگه تحت پوشش نبودی شما؟

نه، متاسفانه تحت پوشش نیستم! حالا اگر هم تحت پوشش بودم حوصله دردسر اینکه ببینم کجا آنتن میده یا نه رو ندارم!

صد در صد معرفی نامه میخواد!
    جالبه از مرکز تماس مبین نت پرسیده بودم آیا هر سرعتی رو بخوام با معرفی نامه بهم میدن که جوابشون مثبت بود!
    بعد که زنگ زدم به نمایندگی گفتن به ما گفتن سرعت بالاتر از 512 ندین!
    دوباره زنگ زدم مرکز تماس مبین نت شاکی شدم که نمایندگی میگه سرعت 1 مگ نمیتونیم بدیم ، گفت که هر سرعتی که توی معرفی نامتون تایید شده باشه موظفن بهتون بدن! خودشون هم پیگیری کردن و به نمایندگی اطلاع دادن و بعد به من هم زنگ زدن که آقا شما مشکلی بابت دریافت سرویس 1 مگ به شرطی که توی معرفی نامتون قید شده باشه ، ندارید!
    امیدوارم وقتی سرویس رو گرفتیم هم اینقدر پیگیر باشن!

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همین جواب بده با چسب نواری می چسبونمش به پنجره . یک روتر هم دارم از اون برای وایرلس کردنش استفاده می کنم. نمیدونم برگردوننش چون دیگه پولشو گرفتن. حالا پس باید کارشناسشون بیاد ببینم اون چی می گه

دوست عزیز کجای نقششون بودی؟
    یعنی رو مرز بودی؟ وسط آنتن indoor بودی یا ...
    منم سفارش دادم احتمالا فردا میدن مودمو، ماهم یه جاهایی نزدیک مرزیم ولی طرف گفت indoor جواب میده. منم گفتم به جهنم بنویس wifi. حالا با این حرفا شک کردم . یعنی اگه خود نصاب بیاد ببینه آنتن نداره وصل نمیشه عوض میکنه با outdoor یا باید به زور متوصل بشم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Mostajab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز کجای نقششون بودی؟
    یعنی رو مرز بودی؟ وسط آنتن indoor بودی یا ...
    منم سفارش دادم احتمالا فردا میدن مودمو، ماهم یه جاهایی نزدیک مرزیم ولی طرف گفت indoor جواب میده. منم گفتم به جهنم بنویس wifi. حالا با این حرفا شک کردم . یعنی اگه خود نصاب بیاد ببینه آنتن نداره وصل نمیشه عوض میکنه با outdoor یا باید به زور متوصل بشم؟
    ممنون
    من که رفتم امروز بهارستان یه نقطه دقیقا مرزی رو بهش نشون دادم گفت آنتن نمی ده
    شما به کجا زنگ زدی؟
    خود مبین نت؟یا نمایندگی؟
    چون نمایندگی درست می گه

12. این کاربر از Mostajab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •