با سلام من یه سرویس 3 گیگ 256 از گذر گاه گرفتم سر هفته تموم شد و حالا میخام عوضش کنم این 512 نامحدود شبانه چجوریه من از بعضیا پرسیدم میگن سرعتش پایینه ممنون میشم راهنمایی کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام من یه سرویس 3 گیگ 256 از گذر گاه گرفتم سر هفته تموم شد و حالا میخام عوضش کنم این 512 نامحدود شبانه چجوریه من از بعضیا پرسیدم میگن سرعتش پایینه ممنون میشم راهنمایی کنید
منم اولش که بهم گفتن باور نکردم، ولی رفتم با چشمای خودم دیدم، توی مرکز باهنر بود.
64 ثابته
تقريبا تو 12 ساعت 2.5 گيگ يا يه كمي بيش تر ميتوني دانلود كني .
من نمیدون شما چیکار میکنید آخه.خوب میشه همون دانلودهارو شب انجام داد.
فکر نمیکنم این ترافیک رو بشه با وب گردی تموم کرد.دانلودهارو هم میشه شب انجام داد.
من خیلی شک دارم نمیدونم چکار کنم.
من توی خود اکانتم تو سایت گذرگاه که آمار گرفتم و همینطور با برنامه ی خودم نهایت میزان ترافیک ماهم 6 گیگ بوده که توی
اون ماه یه ویندوز 7 گرفتم و با چندتا دانلود دیگه.حالا واقعا نمیدونم دوستانی که از میزان ترافیک گله دارند مصرفشون خیلی
بیشتر از من هست و یا اینکه مشکل جای دیگست.
من هم در ماه حدود 350 ساعت کانکت هستم ولی خوب در روز بنظر شما میشه با وبگردی متوسط 166 مگابایت مصرف کرد؟
بدون هیچ دانلود فایل بزرگی منظورمه.کاش دوستانی که سرویس محدود از هر شرکتی دارند بگن در ماه حدود مصرفشون
چقدر هست و بیشتر هم چه کاری انجام میدن.
هرچند میدونم به مصرف و نوع کاربری ربط داره ولی شاید بیشتر شدن سرعت هم تاثیر داشته باشه و آدم رو وسوسه کنه
و دانلودش بره بالاتر ولی از یه طرفم میگم هرچیزی که بخوام بگیرم نهایتا میتونم شب ها بگیرم.اما با این توصیفی که همه از
این سرویس ها کردند و گفتن که ترافیک کم میارن من دارم شک میکنم.
ممنون میشم یکی لطف کنه و به سوالام پاسخ بده.
شما میگید شبانه ولی من سه شب این کار رو امتحان کردم:
شب اول مدام قطع میشد
شب دوم از ساعت 2 شب تا 7 صبح جمعا 30 مگ دانلود کرد
شب سوم هم مثله دومیه بود
منظورم اینه که انقدر سرعتش کمه که بداد نمیرسه اینا جایی نمی خوابن که آب زیرشونو بگیره
من ترافیک 6 گیگ ماهیانه برام کفایت میکنه . من دانلودزیادی ندارم و فقط گاهی موزیک دانلود میکنم اون هم خیلی کم اما از یوتیوب کلیپ می بینم گاهی و وبگردیم هم زیاد هست .
سرعت بالا = صرفه جویی در وقت = مصرف بیشتر
عجب شانسی داریم.نمیدونم والا.اینا که استاد کلاهبرداری هستن چون اگر مشکلی بود توی همه ی سرویس ها باید
ایجاد میشد ولی اینا مخصوصا دارن این کار رو برای سرویس های محدود انجام میدن.
دوست عزیز میشه شما لطف کنی اگر تونستی باز شب یه تستی بزنی ببینی هنوز اینطوری هست یا نه؟
چون من واقعا سرعتم کمه و داره اذیتم میکنه.هرچند توی ایران کلا بیخیال اینترنت بشی راحت تره.
بازم ممنون.
باشه امشب یه تست می کنم . مال شما چیه و چشه؟
من 128 نامحدود دارم و کیفیتم هم عالیه ولی همیشه دانلودم روی 16 هست و این سرعت برام دیگه خسته کننده شده.
والا من از توی سایت گذرگاه هم چک کردم دانلودم اونقدر نیست،میگم که کلا بیشترین مصرف ماهیانم 6 گیگ بوده.
گفتم اگر بشه سرعتم رو ببرم بالا و یه اکانت محدود بگریم چون دانلودهای زیادمم لینک مستقیم هست و میشه
گذاشت برای شب ولی وقتی شما گفتین شب اون مشکلات رو دارین باز یکم پشیمون شدم.در کل خیلی دوست دارم
سرعتم بیشتر بشه.
راستی شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
Last edited by psat; 23-08-2010 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)