تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 42 از 410 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

با سلام من یه سرویس 3 گیگ 256 از گذر گاه گرفتم سر هفته تموم شد و حالا میخام عوضش کنم این 512 نامحدود شبانه چجوریه من از بعضیا پرسیدم میگن سرعتش پایینه ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    آقا اذیت نکن
    من از روز اول از مخابرات سرویس داشتم و جون کارم طوری هست که روزی چند بار به My Network Place سر میزنم چنین جیزی نمیبینم
    من خودم منتقد مخابرات هستم ولی این را قبول ندارم
    منم اولش که بهم گفتن باور نکردم، ولی رفتم با چشمای خودم دیدم، توی مرکز باهنر بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام من یه سرویس 3 گیگ 256 از گذر گاه گرفتم سر هفته تموم شد و حالا میخام عوضش کنم این 512 نامحدود شبانه چجوریه من از بعضیا پرسیدم میگن سرعتش پایینه ممنون میشم راهنمایی کنید
    64 ثابته
    تقريبا تو 12 ساعت 2.5 گيگ يا يه كمي بيش تر ميتوني دانلود كني .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خو ب من که الان برای خونه یه 10 ماهی هستن که 128 نامحدود از گذرگاه دارم.............قبل از اون هم 3 سال برای شرکت و 2 سال برای آموزشگاه داشتن و الان دیگه اینترنت جلوم کم آورده.......کلا اینقدر دانلود کردم که یه هارد 500 از فیلم و بازی و چیزای دیگه دارم............الان هم که با 128 نامحدود دارم COD MW2 آن لاین می زنم و حالش رو می برم.............قبلا یه ماهی 512 محدود شاتل داشتم .......توی یه ماه 20 گیگ مصرف دانلود داشتم...............الان با 128 تقریبا ماهی 25 الی 28 گیگ دانلود دارم............کلا سیستم 24 ساعته روشن هست و 3 روزی یه بار reset میشه یا یه 5 دقیقه خاموش میشه................برای من که خیلی خوب و عالی بوده.نیازی هم به سرعت بالاتر ندارم........
    من نمیدون شما چیکار میکنید آخه.خوب میشه همون دانلودهارو شب انجام داد.
    فکر نمیکنم این ترافیک رو بشه با وب گردی تموم کرد.دانلودهارو هم میشه شب انجام داد.
    من خیلی شک دارم نمیدونم چکار کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من توی خود اکانتم تو سایت گذرگاه که آمار گرفتم و همینطور با برنامه ی خودم نهایت میزان ترافیک ماهم 6 گیگ بوده که توی
    اون ماه یه ویندوز 7 گرفتم و با چندتا دانلود دیگه.حالا واقعا نمیدونم دوستانی که از میزان ترافیک گله دارند مصرفشون خیلی
    بیشتر از من هست و یا اینکه مشکل جای دیگست.
    من هم در ماه حدود 350 ساعت کانکت هستم ولی خوب در روز بنظر شما میشه با وبگردی متوسط 166 مگابایت مصرف کرد؟
    بدون هیچ دانلود فایل بزرگی منظورمه.کاش دوستانی که سرویس محدود از هر شرکتی دارند بگن در ماه حدود مصرفشون
    چقدر هست و بیشتر هم چه کاری انجام میدن.
    هرچند میدونم به مصرف و نوع کاربری ربط داره ولی شاید بیشتر شدن سرعت هم تاثیر داشته باشه و آدم رو وسوسه کنه
    و دانلودش بره بالاتر ولی از یه طرفم میگم هرچیزی که بخوام بگیرم نهایتا میتونم شب ها بگیرم.اما با این توصیفی که همه از
    این سرویس ها کردند و گفتن که ترافیک کم میارن من دارم شک میکنم.
    ممنون میشم یکی لطف کنه و به سوالام پاسخ بده.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض پاسخ

من توی خود اکانتم تو سایت گذرگاه که آمار گرفتم و همینطور با برنامه ی خودم نهایت میزان ترافیک ماهم 6 گیگ بوده که توی
    اون ماه یه ویندوز 7 گرفتم و با چندتا دانلود دیگه.حالا واقعا نمیدونم دوستانی که از میزان ترافیک گله دارند مصرفشون خیلی
    بیشتر از من هست و یا اینکه مشکل جای دیگست.
    من هم در ماه حدود 350 ساعت کانکت هستم ولی خوب در روز بنظر شما میشه با وبگردی متوسط 166 مگابایت مصرف کرد؟
    بدون هیچ دانلود فایل بزرگی منظورمه.کاش دوستانی که سرویس محدود از هر شرکتی دارند بگن در ماه حدود مصرفشون
    چقدر هست و بیشتر هم چه کاری انجام میدن.
    هرچند میدونم به مصرف و نوع کاربری ربط داره ولی شاید بیشتر شدن سرعت هم تاثیر داشته باشه و آدم رو وسوسه کنه
    و دانلودش بره بالاتر ولی از یه طرفم میگم هرچیزی که بخوام بگیرم نهایتا میتونم شب ها بگیرم.اما با این توصیفی که همه از
    این سرویس ها کردند و گفتن که ترافیک کم میارن من دارم شک میکنم.
    ممنون میشم یکی لطف کنه و به سوالام پاسخ بده.

شما میگید شبانه ولی من سه شب این کار رو امتحان کردم:
    شب اول مدام قطع میشد
    شب دوم از ساعت 2 شب تا 7 صبح جمعا 30 مگ دانلود کرد
    شب سوم هم مثله دومیه بود
    منظورم اینه که انقدر سرعتش کمه که بداد نمیرسه اینا جایی نمی خوابن که آب زیرشونو بگیره

7. این کاربر از turokpooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من ترافیک 6 گیگ ماهیانه برام کفایت میکنه . من دانلودزیادی ندارم و فقط گاهی موزیک دانلود میکنم اون هم خیلی کم اما از یوتیوب کلیپ می بینم گاهی و وبگردیم هم زیاد هست .

سرعت بالا = صرفه جویی در وقت = مصرف بیشتر

9. این کاربر از Arak_fx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما میگید شبانه ولی من سه شب این کار رو امتحان کردم:
    شب اول مدام قطع میشد
    شب دوم از ساعت 2 شب تا 7 صبح جمعا 30 مگ دانلود کرد
    شب سوم هم مثله دومیه بود
    منظورم اینه که انقدر سرعتش کمه که بداد نمیرسه اینا جایی نمی خوابن که آب زیرشونو بگیره
    عجب شانسی داریم.نمیدونم والا.اینا که استاد کلاهبرداری هستن چون اگر مشکلی بود توی همه ی سرویس ها باید
    ایجاد میشد ولی اینا مخصوصا دارن این کار رو برای سرویس های محدود انجام میدن.
    دوست عزیز میشه شما لطف کنی اگر تونستی باز شب یه تستی بزنی ببینی هنوز اینطوری هست یا نه؟
    چون من واقعا سرعتم کمه و داره اذیتم میکنه.هرچند توی ایران کلا بیخیال اینترنت بشی راحت تره.
    بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

عجب شانسی داریم.نمیدونم والا.اینا که استاد کلاهبرداری هستن چون اگر مشکلی بود توی همه ی سرویس ها باید
    ایجاد میشد ولی اینا مخصوصا دارن این کار رو برای سرویس های محدود انجام میدن.
    دوست عزیز میشه شما لطف کنی اگر تونستی باز شب یه تستی بزنی ببینی هنوز اینطوری هست یا نه؟
    چون من واقعا سرعتم کمه و داره اذیتم میکنه.هرچند توی ایران کلا بیخیال اینترنت بشی راحت تره.
    بازم ممنون.
    باشه امشب یه تست می کنم . مال شما چیه و چشه؟

12. این کاربر از turokpooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باشه امشب یه تست می کنم . مال شما چیه و چشه؟
    من 128 نامحدود دارم و کیفیتم هم عالیه ولی همیشه دانلودم روی 16 هست و این سرعت برام دیگه خسته کننده شده.
    والا من از توی سایت گذرگاه هم چک کردم دانلودم اونقدر نیست،میگم که کلا بیشترین مصرف ماهیانم 6 گیگ بوده.
    گفتم اگر بشه سرعتم رو ببرم بالا و یه اکانت محدود بگریم چون دانلودهای زیادمم لینک مستقیم هست و میشه
    گذاشت برای شب ولی وقتی شما گفتین شب اون مشکلات رو دارین باز یکم پشیمون شدم.در کل خیلی دوست دارم
    سرعتم بیشتر بشه.
    راستی شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
    Last edited by psat; 23-08-2010 at 20:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •