چرا دیگه تو فرمی که موقع ثبت نام میگیری یه قسمتی هست که برای تغییر سرعته که برای اولین بار اون رو پر نمیکنی ولی بعدا دوباره میتونی با مراجعه مجدد اون قسمت رو جواب بدی.(در صورت افزایش سرعت)
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
چرا دیگه تو فرمی که موقع ثبت نام میگیری یه قسمتی هست که برای تغییر سرعته که برای اولین بار اون رو پر نمیکنی ولی بعدا دوباره میتونی با مراجعه مجدد اون قسمت رو جواب بدی.(در صورت افزایش سرعت)
من هم میخوام adsl از مخابرات بگیرم میخواستم بدونم قیمت مودمشون چنده و سرویس 128 حداکثر تا چه سرعتی دانلود میکنه و همچنین محدودیت حجمی داره یا نه و شبانه قیمتش فرق میکنه یا خیر.
ببخشید اگه سوالم طولانی شد ولی اگه جواب بدید ممنون میشم.![]()
من كه گفتم....تا موقعي كه بالاي 128 نده ، شركت ها همچنان محبوبند
1-قیمت مودمی که خودشون میدن طبق پستهای قبلی فکر کنم 27 هزار تومن باشه(اگه اشتباه گفتم بقیه تصحیح کنن).
2-حداکثر 14.8 تا 15.2.
3-محدودیت حجمی نداره.
4-قیمتش همیشه اینطوره که 10 هزار تومن رو قبض تلفن به صورت جداگانه میاد.
مرکز تلفن هجرت (افسریه )که گفته حالا حالا ها منتظر بمون شاید فرجی شد به شا هم دادیم فعلا پورت محدود ه ؟
.............
این سرعت 15 دانلود سرویس 128 مخابرات آیا تقریبآ ثابته یا اینکه اینم مثل شرکتها بالا پایین داره؟ کلآ اگه بخواهیم یک مقایسه بین سرویس 128 مخابرات با شرکتهای دیگه داشته باشیم صرفنظر از قیمت کدومشون بهتره؟
مطمئنین تا آخر سال یعنی 1 ماه و نیم دیگه توی کل ایران مخابرات سرویس میده؟فعلا در تهرانه و تا اخر سال در کل ایران--البته سه شهر بندر عباس ---اصفهان---و مشهد انهائی که فیبر نوری خطوط تلفنشان می باشد می توانند از این سرویس ها با همین قیمت استفاده کنند
من مرکز مخابراتی چمران هستم البته خونمون مرز بین چمران و مرکز توحیده . کسایی که مرکز چمران هستن میدونن چه مکافاتی داره اینجا . من برای dsl که واسه ما 128 هم کلی نعمته رفتم مخابرات چمران. خطم مشکل مالکیت دداشت مجبور شدم یه خط دیگه خریدم . پیش شماره 6656 دادن و وصل هم شد امروز . فرم adsl تو مخابراتم پر کردم و گقتن زنگ میزنیم . حالا اومدم search که کردم میبینم 6656 مال مرکز توحیده اما من تو مرکز چمران خط خریدم و اینکه مرکز توحیدو اکثر شرکتها ساپورت میکنن .قضیه چیه ؟ اگه 128 نداد مخابرات یه 256 شرکتی میتونم بگیرم درسته ؟ میدونم اینجا جاش نیست اما بهترین 256 از نظر قیمت با محدودیت حدود 10 گیگ و دانلود رایگان شبانه اگه میشه معرفی کنید البته پیغام خصوصی که بحث اینجا هم منحرف نشه . ممنون
موافقم
سرعت زیر 512 اصلا به درد نمیخوره
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
شرکت ها خیلی بهتر هستن
جون 128 رو 512 میبندن برات![]()
من که صبا داشتم 128 الکی رو یک مگ بسته بودن فقط 5 مگ اول رو با سرعت 100 می گرفت بعدش می یومد روی 17 18 !!حتی کمتر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)