تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 428 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    کسی راهی پیدا نکرد واسه اینکه انیمیشنای یه کاراکتر یو دی کا رو بزاریم رویه کاراکتری که خودمون وارد یو دی کا می کنیم؟؟
    باتشکر

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام
    ببخشيد شما كه اينقدر كار ميكنين و بازي با udk درست مي كنيد چجوري پابليشش ميكنيد
    منظورت از بابليش جيه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

Aliscan تو كه داري كاراكترو ميباري خوب انيميتش كن.
    البته فكر ميكنم وريا بود كه ميخواست اسكلت بندي كاراكترو تو udk‏ بزاره ما هم منتظريم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام يادم رفت
    ميخوام ببينم ججوري با udk ‎‏ يه بازي با نماي از بغل بسازم يعني دوربين رو تغيير بدم و كاراكترو عوض كنم

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام Tovamohammad جان. من مپمو Cooked کردم ولی فایده ای نداشت. من درست نفهمیدم چی نوشته ولی من از Deathmach و هم از team deathmach که می رم مپم اجرا نمی شه و باید روی آیکن Game آنریل کلیک کنم تا بازی اجرا بشه.
    سلام دوست عزیز

نمی دونم چرا مشکل داشتی. من همین نیم ساعت پیش راهی که بهت گفتم رو رفتم و کار کرد. شما یه جا رو اشتباه رفتی. مطمئنی بازی رو درست Cook (و اگه لازمه Full Recompile) می کنی؟

با این همه یه سری تغییر دادم تو مپت و اونو اینجا گذاشتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اینو بگیر، فایل هاشو بذار توی شاخه ی Content/Map بعد توی Unreal Frontend اول یه Full Recompile بکن و بعدش بازیو Cook کن. لازم نیست مپی رو سلکت کنی. (راستی نباید مپی با این اسم توی شاخه ی دیگه ای داشته باشی اگه نه Cook نمی کنه.)

بازی که اجرا شد برو توی Team Deathmatch، مپ Team-Maker رو سلکت کن و تو صفحه ی بعد Number Of Opponents رو صفر کن (واسه اینکه خود آنریل بات به بازیت اضافه نکنه). من مجبور شدم یه سری دکمه توی مپ برات بذارم چون دیگه برای تست ها نمی شه راحت بازیو ببندی تغییراتتو بدی و اجرا کنی، که بتونی با این دکمه ها حالات مختلف رو تست کنی، هر چند برای من همون اولین تست جواب داد.

حالا توضیح دکمه ها: توی اتاقی که بازی شروع میشه روی 3 تا از دیوارها جمعا 8 تا دکمه هست. از سمت چپ (دیواری که دو تا دکمه روشه) اولین دکمه میگه هر بات توی چه تیمیه و دکمه ی دوم همه ی بات ها رو می کشه (برای اینکه مجبور نباشی هر بار بازیو ببندی و باز کنی این دکمه لازمه)، بقیه ی دکمه ها هر کدوم 3 تا بات ایجاد می کنه ولی با تنظیمات مختلف. مثلا دکمه ی سوم همون حالتیه که خودت توی کیسمت درست کرده بودی و اگه بزنی می بینی که کار می کنه. یعنی 3 تا بات درست می کنه دو تا تیمشون آبیه و یکی قرمز. البته احتمالا تا میای از اتاق بری بیرون میزنن اون قرمزه رو می کشن ولی می تونی جسدشو ببینی تا مطمئن شی.

بقیه ی دکمه ها رو هم خودت تست کن. هر کدوم یه log داره که اون حالتو بهت می گه. از این 6 حالت 4 تاش کار می کنه.

خلاصه من تا ندونم یه راه درسته به یه نفر توصیش نمی کنم. اگه سوالی بود بپرس. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 05-04-2010 at 00:57.

6. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام يادم رفت
    ميخوام ببينم ججوري با udk ‎‏ يه بازي با نماي از بغل بسازم يعني دوربين رو تغيير بدم و كاراكترو عوض كنم
    ولی من یادم نرفت، سلام

منظورتو نگرفتم. یعنی چی از بغل؟ یعنی مثل همین بازی Bounty Arms که توی UDK Showcase گذاشتن واسه دانلود؟ اگه جوابت مثبته می خوای دوربین با حرکت پلیر توی صفحه چو و راست(و اگه لازمه بالا و پایین) بره یا دست کاربر باشه؟ اگه هم منفیه یعنی چی پس؟

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

سلام
    ببخشيد شما كه اينقدر كار ميكنين و بازي با udk درست مي كنيد چجوري پابليشش ميكنيد
    سلام
    همون جور که آقای نینجا گفتن منظورت چیه؟ از لحاظ فنیش می پرسی یا قانونی؟ خیلی فرقشه. یا شایدم می خوای بگی این همه کار می کنین که تو ایران نخرنش، هان؟ حرف سیاسی از خودت در نکنی یه وقت!
    Last edited by tovamohammad; 05-04-2010 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوباره علیک سلام
    ببخشید نقل قول ها زیاده، آخه مسائلی که گفته بودی زیاد بود ولی جداشون نکرده بودی با شماره، مجبور شدم جدا کنم.

شاید برای مثال زدن کتاب بهتر از آلبوم باشه
    فرض کنیدمیرید سمت یک کتاب خونه و یک کتاب رو انتخاب می کنید بعد
    می تونید که ورق بزنید کتاب رو
    اگه مسئله الان ورق زدنست که روش معمول که الان توی بازیها استفاده می شه اینه که تا رسیدن و برداشتن کتاب دوربین 3 بعدی خود بازی کار می کنه و زمان دیدن صفحات و ورق زدنشون از UI استفاده می شه، خودمونیش میشه اینکه دوربین دو بعدی میشه. از این قسمت دوم توی Far Cry 2 استفاده شده، یه نگاه بنداز. اون UI Scenes هم که لینکشو بهت دادم دقیقا یه همچین سوئیچی رو بین perspective ها آموزش می ده (البته روی یه دکمه به جای کتاب) که شما باید برای مورد خودت خیلی جاهاشو عوض کنی.

شما اون آموزش UI Scenes رو که گرفتی با دقت ببینش، می تونی چیزی که می خوای رو باهاش در بیاری.

در مورد Collision هم Auto convex کمی ابتدایی هست تو اشکال ساده کار رو راه میندازه
    ولی بعضی جا هاش باید اصلا ح یا بهتر بگم باید ویرایش بشن
    چطوری این کار رو انجام بدم؟
    همون طور که قبلا گفتم دو راه اول ساده ترین راهها هستند و در نتیجه نمی تونی توقع داشته باشی دقیقا چیزی رو بهت بدن که مد نظرته. تا جایی که من می دونم نمی شه توی Collision که با دو راه اول ساخته می شه دست برد. اگه می خوای چیزی غیر اینا داشته باشی باید خودت دست به موس شی و از راه سوم بسازیش. راهش رو توی همون آموزش Gnomon Workshop یاد می ده.

و1 نکته ی مهم شاید به این مشکل بخورد کرده باشین که وقتی
    جسمی رو از مکس وارد UDK میکنید گیزموها با مرکز جسم فاصله دارن
    چطور این مشکل رو بر طرف کنم؟
    من به این مشکل بر نخوردم ولی یه جا خوندم که pivot جسم همون مختصات (0,0,0) مکس موقع اکسپورت می مونه. یعنی اگه بخوای pivot مرکز مدل باشه، باید قبل از اکسپورت مدل رو ببری جایی که صفر مکیس، مرکز مدلت باشه.

البته یه راه آسپیرینی داری که داخل UDK روی مدلت داخل viewport کلیک راست کنی و توی منوی pivot جای pivot رو عوض کنی و بعد توی همون منو جدیده رو save کنی. البته اینجوری فقط همون یه مدل تغییر می کنه و اگه از توی Content Browser دوباره اونو بذاری توی مپ pivot همون جای قدیمی مونده، برای این مشکل هم یه راه داری و اون اینه که بعد از اینکه جای pivot رو save کردی یه prefab ازش بسازی و از این به بعد با اون کار کنی. با این همه به نظر من لقمه رو دور سرت نچرخون و از همون راه اول برو. "دو تا کلیک بیشتر، یه عمر راحت تر." از خودم

بابت لینکها هم ممنون
    گذاشتم دانلود بشن
    خواهش می کنم. قابلی نداشت.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drlearn.org's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

باز هم ممنون
    به پیغام شخصیت سر بزن!

دارم به این می رسم که UDK مثل دریاست و منم دارم توش دست و پا میزنم!
    اسپم بسه!

در مورد راه سوم (Collision) من 1 ساختمون ساختم که راه پله هاش جلو تر از خودشه
    به همین خاطر 1 سری نقاط غیر قابل دسترس توش هست مثل اون ضبدر آبی توی عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگر هم که مدل رو ساده تر بسازم باز هم این مشکل وجود داره
    این رو هم بگم که در طراحی Base ساختمون جدای دیوارها و بقیه چیزهاست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باز هم ممنون
    به پیغام شخصیت سر بزن!

دارم به این می رسم که UDK مثل دریاست و منم دارم توش دست و پا میزنم!
    اسپم بسه!

در مورد راه سوم (Collision) من 1 ساختمون ساختم که راه پله هاش جلو تر از خودشه
    به همین خاطر 1 سری نقاط غیر قابل دسترس توش هست مثل اون ضبدر آبی توی عکس

و اگر هم که مدل رو ساده تر بسازم باز هم این مشکل وجود داره
    این رو هم بگم که در طراحی Base ساختمون جدای دیوارها و بقیه چیزهاست
    خواهش می کنم. سر می زنم!

نگران نباش منم توش بلد نیستم شنا کنم، و توی این مورد مثل همیم، تنها کاری که الان می تونیم بکنیم، اینه که دست همو بگیریم.

در مورد اون مدلت باید بگم از اون مدلی که عکسشو گذاشته بودم که پیچیده تر نیست و اصلا با مدل مارکوس قابل قیاس هم نیست ولی برای همه ی اونا با روش سوم Collision ساخته شده. همون طور که گفتم راه سوم کلی هست و حالتی پیدا نمی کنی که نشه باهاش درآورد. اگه یادت باشه گفتم که Collision نباید زاویه ی بیش از 180 داشته باشه و در حالت عادی اگه بخوای بسازی دو تا زاویه ی اینطوری کنار پله هات درست می شه، برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:

البته این فقط یه حالته ولی کارتو راه می اندازه. به جای اینکه قسمت قرمز رو ایجاد کنی، باید براش دو قسمت سبز و آبی رو بسازی که دو تا مدل خیلی سادست. در مورد اون جمله ی آخر هم منظورتو نگرفتم.

اگه مشکلی بود بگو. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:05.

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام بر همه دوستان. Tovamohammad جان پیغامتو خوندم. دستت درد نکنه . ویرایشش کردم ابن راهی هم که گفتی آزمایش می کنم ببینم چطوریه. بازم ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •