اتفاقا بنده هم ديروز درخيابان سعدي قلب تلوزيون و لوازم صوتي تصويري مشهد بودم(جالبه نمايندگي هاي سامسونگ از مجموع تمام نمايندگيهاي برندهاي ديگه بيشتر بودن)
.gif)
جالب ترين نكته در نمايندگي هاي سوني بود كه هنوز كه هنوزه x350 هاي دره پيت و گرونشونو با وجود تلوزيون هاي برتر سامسونگ و ديگر برندها از جلويه ويترينشون جمع نكرده بودن
.gif)
اما در نمايندگي هاي سامسونگ بنده به جد برتري محسوس b650 بر b690 اعلام ميكنم(الاخصوص درهنگام اجراي يك فيلم كه نياز به رنگها و مشكي عميق داره جدا از اينها رنگها در b690 به نظر براق تر ميومد اما در نور خونه قطعا زيبايي شديدن به سمت b650 ميل ميكنه
درنمايندگي پاناسونيك كه همدر برج التون و هم در راسته ي سعدي هست هنوز تصاوير بي كيفيت روي پنهاشون پخش ميكنن
.gif)
امما فروشندشون از دوستان پدرم هستن و يكبار اجازه ي تست يك حلقه قرضي بلوري tranformers :reveng of fallen يك فيلم رو دادن كه به نظرم بايد سكته قلبي ميكردم
.gif)
من اونو روي يك w550 سوني هم ديده بودم ميتونم بگم اصلا قابل مقايسشون خنده داره.اما با كيفيت برتر g10 نسبت به b650 چون b650 سايز50هم داره اون انتخاب بهتري هستش (البته با توجه به كاهش قينت سامسونگ)
اما فعلا تمام توجه من به محصول اينده توشيبا cell regza هستش كه از لحاظ تكنولوژي هيچ tv توان رقابت باهاشو نداره و انشالا اون انتخاب اينده من خواهد بود
.gif)