نیروی انتظامی اعلام کرده خودروهایی که مجهر به ترمز abs شده اجازه داده شده از 22 بهمن به بعد مدل 90 باشه هیچ کاری هم به ایران فرغون ندارد.
نیروی انتظامی اعلام کرده خودروهایی که مجهر به ترمز abs شده اجازه داده شده از 22 بهمن به بعد مدل 90 باشه هیچ کاری هم به ایران فرغون ندارد.
حالا جدا از ا ین حرفها کسی خودروی خود را تحویل گرفته
من که تا حالا 2 ماهه سرکارم هیچ کس هم پاسخ گو نیست .
بند 8 رو بخونید. نوشته برای خودروهایی که به صورت نقدی ثبت نام شده باشه، چه فاکتور قبل از 1 بهمن صادر شده باشه و چه بعدش، چنانچه سند بعد از 22 بهمن بخواهد به نام بشه ماشین با مدل 90 تحویل داده میشه.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
سلام، میتونم بپرسم که دقیقا کی ثبت نام کردید؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
راستی دوستان
بعد از مدت ها که وضعیت ماشین من آماده تخصیص بود امروز که نگاه کردم نوشته شده بود بدون اعتبار.![]()
از دوستان عزیز کسی تجربه ای داره که بگه این یعنی چی؟ الان باید خوشحال باشم یا ......
سلام
من 20 مرداد ثبت نام ودیعه ای کردم با تحویل آذر
و در 17 آبان تکمیل وجه کردم و تاریخ تحویل 12 الی 25 آذر و تا کنون 23 بهمن هیج خبری نیست![]()
فکر کنم یه چند ماهی باید منتظر باشی چون برا یه روآ این بلا سرم اومد.
8 ماه منتظر بودم.
اما پیگیری کن و نذار حقت ضایع بشه.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
دوست عزیز منظور من تا پایان سال هست نه پایان بهمن.
اینجا نوشته بعد از 22 بهمن
یعنی تا پایان بهمن نه پایان سال عزیز.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
خوب اگه اینجوره سال 90 میشه 13 ماه.
اینم تو خودروسازی ایران مد شده که از یک ماه قبل از سال جدید خودرو رو با مدل سال دیگه پلاک کنن.
چون ایران خودرو طبق قراردادش باید ماشین رو تحویل میداده و نتونسته تحویل بده خسارت دیرکرد به شما تعلق میگیره
حتما پیگیری کنید ازز نمایندگی محل ثبت نام که وجه خسارت رو دریافت کنید
این خسارت به چه صورت حساب میشه.ممنون
سلام
امروز 24/11 سایت ایران خودرو را چک کردم اول صبح وضعیت آماده تخصیص بود و یک ساعت بعد وضعیت - بود و طبق گفته صدای مشتری خودرو تا آخر هفته تحویل می شود. میزان حسارت تاخیر را که به حساب 59 روز تاخیر و سود 22 درصد خودم در حدود 600 هزار تومان حساب می کردم در سایت ایران خودرو 444 هزار تومان زده به نظر در محاسبه سود فقط روزهای کاری را حساب کرده اند
بر اساس دیرکرد خودرو از زمانی که تو حواله خودرو ذکر شده پرداخت میشه حتی 1 روز هم شامل میشه
نحوه گرفتن خسارت هم اینه که میری همون نمایندگی که ثبت نام انجام دادی و اونها هم فرمی دارن پر میکنن و بعد از یکی دو هفته چک بانک صادرات براتون صادر میشه و میرید همون نمایندگی چک رو میگیرید
سلام، تبریک میگم دوست عزیز، وضعیت قرار داد من هم دقیقا به همین شکل - تبدیل شده. تاریخ 11/24 سند شده ماشین
، ولی هنوز پلاک نشده. به من هم گفتن که تا آخر هفته به احتمال زیاد تحویل میدن. از صدای مشتری در مورد مبلغی که تو سایت نوشته شده سوال کردم. گفتش که این دیرکرد نیست بلکه ما به التفاوت مبلغ فاکتور و مبلغی که شما پرداخت کردید. احتمال میدم به دلیل این باشه که دیگه از این به بعد ایرانخودرو حق بیمه کردن ماشین رو نداره و مشتری با نظر خودش می تونه هر بیمه ای که دوست داره بره و بیمه کنه. این رو چند وقت پیش مجلس تصویب کرد. در ضمن صدار مشتری گفت دیرکرد تا دو یا سه هفته دیگه حساب میشه و میره رو سایت. البته دیگه نمیدونم چقدر میشه به حرفهای اینها اعتماد کرد.
امیدوارم ماشینتون رو هر چه زودتر بگیرید و ان شا الله یک ماشین فوق العاده عالی باشه و چرخش به سلامتی براتون بچرخه و به سلامتی برونیدشو به هیچ عنوان اذیتتون نکنه. امیدوارم ماشین من هم همینطور باشه. ان شا الله.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
سلام چند وقت پیش مطلبی خوندم که تمیدوارم بدرد بقه هم بخوره:
1. فقط صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حد قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن اصلی در زیر زمین قرار دارد و هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است. وقتی هوا گرم میشود، بنزین منبسط میگردد و تمایل بیشتری به بخار شدن دارد. بنابراین، خرید بنزین در بعد از ظهر و حتی شب که هنوز هوا کاملا سرد نشده و بر بنزین اثر نگذاشته، سبب میشود که یک لیتر بنزین، واقعا یک لیتر نباشد. هر درجه حرارت که افزایش می یابد منفعت زیادی نصیب این صنعت میکند. متاسفانه جایگاههای سوخت دارای دستگاه جبران حرارت در پمپهایشان نیستند.
2. وقتی مشغول بنزین زدن هستید، دستگیره را تا آخر فشار ندهید. دستگیره ها دارای سه درجه هستند: کند، متوسط و تند. در حالت کند، میزان تبخیری را که در اثر پمپ شدن بنزین حاصل میشود به حداقل میرسانید. ضمنا همه شیلنگها دارای محل بازگشت بخار هستند. اگر سریع بنزین بزنید، بنزین بیشتری بخار میشود و این بخار، مکیده شده و به مخزن زیرزمینی بر میگردد به طوری که وقتی شما بنزین میزنید، در واقع به آن میزان که دستگاه نشان میدهد، بنزین نزدهاید!
3. یکی از مهمترین نکات برای بنزین زدن این است که وقتی باک اتومبیل نصفه است بنزین بزنید. دلیل آن این است که هرچه بنزین بیشتری داخل باک باشد، هوای کمتری فضای خالی آن را اشغال میکند و بر اساس آن بنزین به مراتب سریعتر از آنچه که تصور میکنید تبخیر میشود.
4. و آخرین نکته اینکه هنگامی که تانکر بنزین در حال تخلیه بنزین است، زمان خوبی برای بنزین زدن نیست. چرا که به احتمال زیاد بنزینی که تخلیه میشود سبب میگردد که بنزین داخل مخزن به هم بخورد و ضایعات و آلودگی که معمولا تهنشین میشوند، بالا می آید و قسمتی از آن نصیب اتومبیل شما می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)