no body???
سلام یه سوال فوری شیمی داشتم
دلیل نامگذاری باکی بال ها چیه؟
ممنون
بچه ها چندتا سوال شیمی دارم :
اولیش شماره 174 هست. گزینه 1 و 4 آیا ساختار یه مولکول هستن ؟ یعنی هردوشون درسته؟ اگه هردوشون درستن فرض بگیریم سوال به جای دادن ساختار فرمولشون رو میداد اونوقت ما از کجا باید متوجه میشدیم که باید بر اساس کدوم ساختار قطبی یا غیر قطبی بودن مولکول رو تشخیص بدیم
سوال دومم:
توی سوال زیر گفته گزینه 4 پیوند یونی نداره ولی صفحه 193 کتاب بازرگان (آموزش سال دوم) در مورد NH4CL گفته به خاطر اینکه از دو یون تشکیل شده پیوند یونی داره . (در حالی که توی این مولکول اصلا اتم فلزی نداریم) ولی توی پاسخنامه سوال گفته چون گزینه 4 اتم فلزی نداره پس پیوند یونی هم نداره! حالا این وسط کدوم درست میگه بازرگان یا قلم چی یا ...
سوال سومم اینه که میشه آرایش الکترون نقطه ای H2SO4 رو برام بکشین؟![]()
سلام اولا فکر نکنم این طوری باشه یعنی اگر به جای ساختار فرمول بدن 4 تا متفاوت میدن یعنی این طوری نمی دن که برای یک فرمول 2 تا ساختار متفاوت رسم بشه والا من کل کتاب شیمی بازرگان و زدم این مدلی که شما گفتی سوال نمی دن
اصلا غیر منطقیه بعدشم که اگه شما بیاید براین بگیرد مشخص میشه که همدیگرو خنثی میکنن یا نه
1 با 4 برایندشون یکی نمی شه مال یه ملکول هستن اما از لحاظ قطبی و .. وبرایند گیری با هم تفاوت دارن
اولی برایند دو تا cl با برایند دو تا H فرق میکنه
اما چهارمی باید برایند cl و H رو با برایند cl , H پایین خنثی کنید
ببخشید خیلی بد توضیح دادم فکر کنم
سلام
گزينه هاي 1 و 4 اين سوال دو تركيب رو نشون ميده كه ايزومر هندسي هم اند. به اين ايزومر ها ايزومر هاي سيس و ترانس گفته ميشه كه گزينه ي 1 سيس و گزينه ي 4 ترانس رو نشون ميده. دليل ايجادشون هم اينه كه پيوند ها نمي تونن حول پيوند دوگانه ي كربن كربن بچرخند. دليل اين هم بر ميگرده به پيوند پاي ايجاد شده و اين حرفا كه ديگه بي خيال!! ... پس ساختار يه مولكول نيستند و هردوشون هم درست اند. اگر هم فقط فرمول بدن نمي تونيم قطبيت رو مشخص كنيم پس نخواهند داد.
در مورد سوال دوم، يه قاعده ي كلي به ذهنم نميرسه كه بگم و همه جا درست باشه. شايد اگه به پاسخ نامه ي كانون، علاوه بر فلز، كاتيون آمونيوم رو هم اضافه كنيم كامل تر بشه. چون حتما منظورش وجود كاتيون تو تركيب بوده كه آمونيوم هم يه كاتيونه. اينجوري در مورد NH4Cl هم جواب ميده.
براي رسم H2SO4 يه S بذار و چهار تا پيوند بهش وصل كن. دو تاش رو O بذار و دو تاش رو O--- H . دو تا O پيوند داتيو دادن با دو جفت الكترون ناپيوندي S (و سه جفت الكترون ناپيوندي دورشون ميمونه) و دو تا O از يه طرف به تك الكترون ها S و از يه طرف به H وصل شدن.
درباره ي پيوندهاي يوني معلم ما يه قاعده گفته كه همه جا جواب ميده، شايد به دردتون بخوره
پيوندهاي يوني در حد كتابهاي ما پيوندهاي پايينن:
1-پيوند فلز با نافلز(به جز بريليم با نافلزها)
2-پيوند Al با F ،O، آنيوهاي چند اتمي
3-پيوند NH4 با ديگران
دسته منحنی هایی y=(x^2+3x+4m)/(x^2+(5m+1)+3به ازای مقادیر مختلفm از چند نقطه ثابت میگذرد
1
2
3
بی شمار
(javab gozine 3)
یه سوال از اثر دوپلر داشتم
. اگر ما یا منبع صوتی داشته باشیم مثلا یک ماشین اگر با بسامد معین بوق بزنه و با سرعت V به سمت ناظر ساکن حرکت کنه ، طول موجی که ناظر میشنوه لاندا1 هست.
حالا اگر ماشینه ساکن بمونه و ناظر ما دقیقا با همون سرعت V (همون سرعت نزدیک شدن ماشین به ناظر تو حالت قبل) به منبع نزدیک بشه ، طول موجی که ناظر میشنوه لاندا2 باشه ،، حالا لاندا1 بیشتره یا لاندا2 ؟
برای فهم این سئوال باید یک نکته رو بدونی و اون اینکه وقتی چشمه ساکن هست ، طول موج تغییر نمی کنه ، حالا چه ناظر حرکت کنه ، چه حرکت نکنه ، طول موج فقط با حرکت چشمه ی موج تغییر میکنه ...یه سوال از اثر دوپلر داشتم
. اگر ما یا منبع صوتی داشته باشیم مثلا یک ماشین اگر با بسامد معین بوق بزنه و با سرعت V به سمت ناظر ساکن حرکت کنه ، طول موجی که ناظر میشنوه لاندا1 هست.
حالا اگر ماشینه ساکن بمونه و ناظر ما دقیقا با همون سرعت V (همون سرعت نزدیک شدن ماشین به ناظر تو حالت قبل) به منبع نزدیک بشه ، طول موجی که ناظر میشنوه لاندا2 باشه ،، حالا لاندا1 بیشتره یا لاندا2 ؟
حالا اگر منبع یا چشمه ی موج با سرعت V حرکت کنه و دوره ی موج هم T باشه ، در جلوی چشمه طول موج به اندازه ی TV از طول موج اصلی کمتر و در پشت چشمه ی موج به اندازه TV از طول موج اصلی بیشتره ...
توی این سئوال وقتی چشمه به سمت ناظر حرکت میکنه ، یعنی ناظر جلوی چشمه قرار داره ، پس طول موجی که به ناظر می رسه همون طول موجیه که جلوی چشمه ایجاد میشه ، اگه طول موج اصلی رو N بگیریم ، طول برای ناظری که جلوی چشمه ایستاده میشه " N - TV " ، وقتی هم که ناظر حرکت کنه و چشمه ثابت باشه طول موج تغییر نمی کنه و همون طول موج اصلی هست یعنی N ، خوب N - TV از N کمتره ، پس لاندا 1 از لاندا 2 کمتره ...
امیدوارم مفید باشه ، موفق باشی ...
سلام . اگر ممکنه به این سوال زبان من جواب بدید لطفا
سنجش امسال
it was an easy test and he .........but he didnt
بین دو گزینه ی must have passed و shoud have passed من گزینهی must رو انتخاب کردم چون توی صورت سوال ذکر شده که امتحان اسون بوده و براش دلیل منطقی اورده
اما خودش گزینه ی shoud رو درست زده !! نمی دونم چرا ؟؟؟
.................................................
حالا توی سنجش پارسال
he.................alot of photos while he was on jorney
must have taken shoud have taken
من این طوری استدلال کردم که عکس گرفتن توی مسافرت که یک امر واجب نیست . وحتما نباید انجام بشه
هم میتونه انجام بشه هم نشه ! پس shoud باید درست باشه اما گزینه درست must هست نمی دونم چرا ؟؟؟؟
چون به ما گفتن که کاربرد shoud برای کاریه که بهتره انجام میشده اما نشده ولی چرا درست درنمیاد نمیدونم ؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)