تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 63 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 625

نام تاپيک: سریال دلنوازان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مدير تصويربرداري سريال «دل‌نوازان»:
    وسواس زيادي روي نورپردازي دارم

سهيل نوروزي كه اين روزها مدير تصويربرداري سريال «دل‌نوازان» برعهده دارد معتقد است: يكي از مزيت‌هاي سريال‌هاي هرشبي با تعداد قسمت زياد اين است كه تصوير‌بردار مي‌تواند به سرعت خود را نسبت به آن چه روي آنتن مي‌بيند و باز‌خورد‌هايي كه دريافت مي‌كند، تصحيح كند.
    نوزي كه تصويربرداري سريال‌هاي روتين و مناسبي را با «همسران» آغاز و با «خانه سبز»، «سرزمين سبز»،«تولدي ديگر»و«گيلعاد» ادامه داده است در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) افزود: من وسواس خيلي زيادي روي نورپردازي دارم و پخش هر شبي در زمينه‌ي اصلاح عملكرد خود در اين زمينه نيز موثر است.
    اين مدير تصوير‌برداري اضافه كرد: آنتن شبكه‌ها با هم فرق مي‌كند. مثلا من از وضعيت پخش سريال «و خداوند عشق را آفريد» راضي بودم؛ اما پس از آن، سريال روتيني را تصوير‌برداري كردم كه خيلي بد بود و خودم از خودم غلط مي‌گرفتم؛ البته آن مجموعه كوتاه بود و تا خواستم خود را با شرايط آنتن آن شبكه تطبيق دهم، تصويربرداري تمام شد.
    نوروزي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه وارد‌شدن دوربين‌هاي تصوير‌برداري مانند HD چقدر كار تصوير‌برداران را تسهيل كرده است و چه ميزان تصاوير با همان كيفيتي روي آنتن مي‌روند كه گرفته مي‌شوند، تصريح كرد: ادوات پيشرفته وارد كشور شده است، ولي براي مرحله‌ي پس توليد آن تمهيدات لازم انديشيده نشده است. به عنوان نمونه برخي مواقع تصوير با دوربين «فول اچ دي» و كيفيت بسيار بالاي آن گرفته مي‌شود، ولي تصوير براي پخش تلويزيوني به پال تبديل و همين امر باعث مي‌شود كه حدود دوسوم از كيفيت تصوير كاسته شود.
    او ادامه داد: برخي نرم‌افزارهاي تدوين براي حجم بالاي تصاوير«اچ‌دي» مناسب نيستند، بنابراين تدوينگران تصاوير «اچ‌ دي» را به «دي‌وي» تبديل مي‌كنند. همين امر موجب مي‌شود كه كيفيت تصاوير گرفته شده با آن چه ديده مي‌شود كاملا متفاوت شود در نتيجه اشك تصوير‌بردار درمي‌آيد.
    مديرتصويربرداري «دل‌نوازان» اضافه كرد: كيفيت تصاوير دوربين‌هاي 35 ميلي‌متري بسيار بالاست؛ ولي كافيست تله سينمايي بدي از آن كشيده شود تا تصوير افتضاحي روي آنتن رود. در واقع در ايران هنوز اين مساله مديريت نشده است كه تصاوير گرفته شده با همان كيفيت، تدوين و پخش شود.
    نوروزي مثال زد: يك فيلم تلويزيوني را با دوربين فول اچ دي تصوير‌برداري كرديم، هنگام ضبط زماني كه تصاوير را در مانيتور مي‌ديديم، آن‌ها بي‌نظير و عالي بود. در مرحله‌ي تدوين نيز زحمت زيادي كشيده شد تا تصاوير با همان كيفيت تصويربرداري شده، تدوين شود، ولي كيفيت تصاوير پخش شده بسيار بد بود؛ البته «نردبام آسمان»آخرين سريالي بود كه ديدم با دوربين «فول اچ‌دي» تصويربرداري شده است و تصاوير آن به علت زحمت‌ كشيده شده در مرحله‌ي پس توليد بسيار مطلوب پخش شد.
    اين مدير تصويربرداري با بيان اين كه «دل‌نوازان» با آخرين مدل دوربين تلويزيوني موجود( Sony 45)تصويربرداري مي‌شود،گفت: اين مدل مطلوب‌ترين دوربين براي سريال‌هاست.
    او درباره‌ي لزوم آموزش چگونگي استفاده از دوربين‌هاي جديد وارد شده به تصوير‌برداران اظهار كرد: يكي از مشكلات كنوني اين است به علت اندك بودن تعداد دوربين‌هاي جديدي مثل SIPK و «رد وان» در كشور و اين كه به صورت شخصي وارد مي‌شوند، كلاس‌هاي آموزشي در زمينه‌ي چگونگي استفاده از آن‌ها برگزار نمي‌شود. در نتيجه زماني كه اين‌گونه دوربين‌ها به‌دست تصوير‌بردار مي‌رسد بايد كلي با آن چالش كند.
    نوروزي در پايان گفت: من چون خودم اخبار فناوري‌هاي جديد در زمينه‌ي تصويربرداري را دنبال مي‌كنم، درباره‌ي دوربين‌هاي مختلف مطالعه مي‌كنم‌ البته تا زماني كه دوربين‌هاي جديد به دست تصوير‌بردار نرسد و با آن كار نكند به ريزه‌كاري‌هاي آن وارد نمي‌شود چراكه آن‌ها« منوي» پيچيده‌اي دارند.

2. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

داستان دیشب یه نکته داشت

اتابک بعد از اینکه با بهزاد صحبت کرد که اونو راضی کنه بره با مهتاب ازمایش بدن سیمکارتشو از گوشیش خارج کرد و انداختش دور....

اما در پایان سریال اون یاروهه (هوشنگ) چطوری تونست با اتابک تماس بگیره؟؟؟

نمی دونم چرا کلآ تو این فیلمای ما فقط سیم کارت ایرانسلو میندازن دور!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

واسه اینکه دو زار نمی ارزه!! هر چند سیم خودم هم ایرانسله!!

5. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

مگه نمی دونید اسم دیگش ایران وله خوب

7. این کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم تهش کاملا مشخص شده!
    اصلا دیگه حال نمی ده، افتاده توی سراشیبی!

داره خودمونی میشه N.E.G.A.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Whenever Wherever

پيش فرض

من هنوز هم میگم خیلی حال میکنم که بهزاد این دختره (یلدا) رو ضایع میکنه ولی حیف که طلاقش نمیده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

دقت کردین تو سریالها همه اش خانمها در حال نماز خوندن هستن ، چرا ؟ چون پولش رو قبلا از جیب مون آوردن بیرون (بیت المال).

ولی در عوض تو فیلمها خانمها همه اش در حال پارتی هستن ، چرا؟ چون اینبار بایستی با دست مبارک خودمون پول رو بیاریم بیرون.

11. این کاربر از malaki_mall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نگارش «دل‌نوازان» به پايان رسيد
    مهران مهام:
    سريال با بازيگران قبلي ادامه دارد

درحالي نگارش «دل‌نوازان» به پايان رسيده است كه تصويربرداري آن هم‌چنان ادامه دارد.
    مهران مهام ـ يكي از تهيه‌كنندگان «دل‌نوازان» ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر اظهار كرد: احتمال دارد تصويربرداري تا آخرين روزهاي پخش (اواخر ماه جاري) ادامه يابد.
    او درباره‌ي وضعيت همكاري پرويز فلاحي‌پور ـ بازيگر نقش جهان ـ با اين سريال گفت: تصويربرداري روند طبيعي خود طي مي‌شود و بين فلاحي‌پور و گروه نه قهري بوده است نه آشتي، بنابراين او هم‌چنان در اين مجموعه بازي مي‌كند.
    اين تهيه‌كننده درباره‌ي علت استفاده بيشتر از يكي از ترانه‌هاي تيتراژ پاياني اظهار كرد: به علت استقبال بيشتر مخاطبان از ترانه «حال من دست خودم نيست...» از آن در تيتراژ پاياني بيشتر استفاده مي‌كنيم.
    مهام در پايان گفت: با وجود اتمام نگارش فيلم‌نامه، ممكن است قسمت آخر بازنويسي شود. تدوين «دل‌نوازان» نيز از پخش، چهار قسمت جلوتر است.
    به گزارش ايسنا، «دل‌نوازان» به كارگرداني حسين سهيلي‌زاده، تهيه‌كنندگي ايرج محمدي و مهران مهام و بازيگري فريبا كوثري، پرويز فلاحي‌پور، شاهرخ استخري، سياوش خيرابي، عبدالرضا اكبري، فريده صابري، زهره فكور صبور، حديث ميراميني، سمانه پاكدل و سحر قريشي هر شب از شبكه‌ي سه سيما پخش مي‌شود.

13. 2 کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

این جهان با رو در رو کردن اتابک با رعنا تو آگاهی می خواست رابطه ی بین خودشون خوب کنه مثلآ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

آقا پیش بینی های من برعکسش همیشه درست از آب درمیاد یه نمونش تو رستگاران که گفتم همش زیر سر کاوه(پورسرخ) هست که 180 درجه برعکس شد

من میگم یلدا سر زایمان میمیره و بهزاد از کرده اش پشیمون میشه از اون طرف ستایش با فرهاد زند ازدواج میکنه

مهتاب هم که مثل خودش شخصیت تماماً سفید و بدون هیچ عیب و نقصی پیدا نمی کنه تا آخرش مجرد میمونه

اتابک هم آزاد میشه با وثیقه جهان ( بعدشو نمی دونم اتابک کجا میره؟ )

قضیه روشنک و رامین هم ختم به خیر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •