تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 71 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

داره خودمونی میشه pedram abbasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان كسي جواب ما رو نميده؟
    شك نكن من خودم هم قبول ميشدم رشتت رو ولي رفتم م.شيمي تهران من هم يكي از رفيقا 1207 بود و يكي ديگشون 1420 امده پيشت ! هواي همو داشته باشيد! عمران رشته نيست رفيق اينو از ما بشنو اگه بين ايندو شك داري مكانيكه بهتره چون خواجه و علم و سنگك زياد فرقي ندارن!
    قربونت!

داره خودمونی میشه pedram abbasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بابا یعنی یه مهندسی شیمی امیر کبیر اینجا پیدا نمیشه همکلاس ما شه..
    تموم شدا..
    آقا مجيد دانشگاه شما م.شيميش بهتره يا ماله ما (تهران) ؟
    اگه ميشه دلايلتو واسه انتخاب پلي بگو!

3. این کاربر از pedram abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

سلام رفيق!
    آقا تو با مايي يا ما با توييم بالاخره ما هم م.شيميه تهرانم ! اين دري وري هايي هم كه ميگي نميدونم واسه چيه؟ اگه عمران بهتره پس اگه اينجوريه منم ميخوام عمران زابل رو با مهندسي شيميه تهران عوض كنم ! اصلا ميگن عمران كه خوبه هيچ دانشگاه آزادم از تهران خيلي بهتره ! من به نظرم سگ م.شيمي ميارزه به عمران !حاضرم هر جوري دوست داري ثابت كنم! عمران تا 7 سال ديگه كاملا مرده گرچه همين الانم به جز شريف و تهران كه يه ذره به روزن بقيه كار خاصي تو دانشگا ها در زمينه عمران به روز نميكنن ولي م شيمي به قول معروف در مرز دانش پيش ميره! به نظرم يه ذره ميخاي تريپ بزاري !اينجوري نيست؟

جناب مرز های دانش و کارهای بروز و این حرفا!!!!
    حواست باشه داری کجا درس می خونی و زندگی میکنی و انشاالله وارد بازار کار میشی... اینجا ایرانه
    حرکت در مرزهای دانش و لبه ی علم واسه یه جای دیگه هستش که بحثش مفصله...
    یه مثلی هست که میگه تو دانشگاه های ایران بهت اژدها کشی یاد میدن ولی وقتی میایی بیرون می بینی حریفت یه موشه!!!

یعنی اونقدر تو رو ساخته و پرداخته می کنن اونقدر از انواع و اقسام درس های قلمبه سلمبه تو دوره کارشناسی برات میزارن که شاید برای کشور های پیشرفته در علم و صنعت تعجب آور باشه... فکر می کنی چرا برق شریف اینقدر تو دانشگاه های خارج اسم در کرده؟ به خاطر اینکه دانشجو هاش دروسی رو میگذرونن که خیلی بالاتر از عرف هستش و جون می ده واسه مراکز علمی تحقیقاتی امریکا و اروپا....

بله اون ها هستن که در لبه های علم حرکت می کنن چون به همون نسبت صنعتشون هم داره باهاشون پیش می ره...
    حالا شما صنعت ایران رو حساب کن که همون موشه هستش ولی ما ها رو تو دانشگاه واسه جنگ با اژدها آماده می کنن!!

انشاالله وارد بازار کار می شی متوجه میشی کدوم رشته مرده و کدوم رشته زنده است... متاسفانه خیلی از ماها فقط به اسم دانشگاه نگاه می کنیم که به قول معروف: دانشگاه شریف باشه رشته هر پخی می خواد باشه باشه....!!!!

طرف به جای اینکه به علاقه خودش و آینده کاری رشته تو محل زندگیش نگاه کنه فقط اسم دانشگاه براش مهمه.... مثلا با رتبه 2000 میره علوم کامپیوتر یا فیزیک یا ریاضی شریف یا تهران چون فقط تو خیالاتش اونقدر به این دانشگاه ها فکر کرده که نمی تونه هیچ جوری ازش دل بکنه....( البته من قصد توهین به این رشته ها رو ندارم هاااا همه رشته ها محترم هستن علت نام بردن از این رشته این بود که این ها معمولا تو هر دانشگاه جزء آخرین رشته هایی هستن که پر میشن)
    در حال که همون رتبه 2000 علاقه اش عمران یا مکانیک بوده ولی حالا به خاطر اسم دانشگاه...............................!!

چقدر خوب بود که واقع بین بودیم نه دهان بین و احساساتی...

5. 5 کاربر از amirmon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

جناب مرز های دانش و کارهای بروز و این حرفا!!!!
    حواست باشه داری کجا درس می خونی و زندگی میکنی و انشاالله وارد بازار کار میشی... اینجا ایرانه
    حرکت در مرزهای دانش و لبه ی علم واسه یه جای دیگه هستش که بحثش مفصله...
    یه مثلی هست که میگه تو دانشگاه های ایران بهت اژدها کشی یاد میدن ولی وقتی میایی بیرون می بینی حریفت یه موشه!!!

یعنی اونقدر تو رو ساخته و پرداخته می کنن اونقدر از انواع و اقسام درس های قلمبه سلمبه تو دوره کارشناسی برات میزارن که شاید برای کشور های پیشرفته در علم و صنعت تعجب آور باشه... فکر می کنی چرا برق شریف اینقدر تو دانشگاه های خارج اسم در کرده؟ به خاطر اینکه دانشجو هاش دروسی رو میگذرونن که خیلی بالاتر از عرف هستش و جون می ده واسه مراکز علمی تحقیقاتی امریکا و اروپا....

بله اون ها هستن که در لبه های علم حرکت می کنن چون به همون نسبت صنعتشون هم داره باهاشون پیش می ره...
    حالا شما صنعت ایران رو حساب کن که همون موشه هستش ولی ما ها رو تو دانشگاه واسه جنگ با اژدها آماده می کنن!!

انشاالله وارد بازار کار می شی متوجه میشی کدوم رشته مرده و کدوم رشته زنده است... متاسفانه خیلی از ماها فقط به اسم دانشگاه نگاه می کنیم که به قول معروف: دانشگاه شریف باشه رشته هر پخی می خواد باشه باشه....!!!!

طرف به جای اینکه به علاقه خودش و آینده کاری رشته تو محل زندگیش نگاه کنه فقط اسم دانشگاه براش مهمه.... مثلا با رتبه 2000 میره علوم کامپیوتر یا فیزیک یا ریاضی شریف یا تهران چون فقط تو خیالاتش اونقدر به این دانشگاه ها فکر کرده که نمی تونه هیچ جوری ازش دل بکنه....( البته من قصد توهین به این رشته ها رو ندارم هاااا همه رشته ها محترم هستن علت نام بردن از این رشته این بود که این ها معمولا تو هر دانشگاه جزء آخرین رشته هایی هستن که پر میشن)
    در حال که همون رتبه 2000 علاقه اش عمران یا مکانیک بوده ولی حالا به خاطر اسم دانشگاه...............................!!

چقدر خوب بود که واقع بین بودیم نه دهان بین و احساساتی...
    در مورد مرز های دانش و این چیزا باهات موافقم...
    اما در مرورد مهندسی شیمی و عمران در حال حاضر بازار مهندسی شیمی بهتره...

7. 2 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه دکتری پیوسته ریاضی محض دانشگاه باهنر کرمان تا چه رتبه ای می گیره؟ من پارسال شنیدم یکی با 19 به مصاحبه دعوت نشده!

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

در مورد مرز های دانش و این چیزا باهات موافقم...
    اما در مرورد مهندسی شیمی و عمران در حال حاضر بازار مهندسی شیمی بهتره...
    شما یه نیازمندی همشهری پیدا کن برو بخش استخدام رو یه نگاهی بنداز ببین وضعیت چه جوریه....

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خنده داره ! مهندسی عمران بازار کارشو با مهندسی شیمی مقایسه میکنید ؟

کسی باید این حرفو بزنه که خودش مهندس عمران یا مهندس شیمی باشه و الان دنبال کار باشه نه کسی که هنوز یه ترم هم پاس نکرده ....

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

البته ببخشیدهاااااا ... ولی پر مسلم است که رشته ی مهندسی شیمی ، نسبت به عمران در اولویت قرار داره ... یه کشور مثل ایران مگه چقدر مهندس عمران می خواد ... چند سال پیش می گفتن این رشته دیگه کاملا اشباع شده ... دیگه وای به حال امروز ...

12. این کاربر از Mehran Malfoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

خیلی خنده داره ! مهندسی عمران بازار کارشو با مهندسی شیمی مقایسه میکنید ؟

کسی باید این حرفو بزنه که خودش مهندس عمران یا مهندس شیمی باشه و الان دنبال کار باشه نه کسی که هنوز یه ترم هم پاس نکرده ....
    یعنی میگی عمران بهتره؟؟
    من که میگم شیمی..
    در ضمن..من خواهرم عمران خونده(فوق ایسانس) شوهر خواهرمم مهندسی شیمی خونده(فوق لیسانس)
    پس خیلی خوب میتونم مقایسه کنم..
    عمران دیگه گذشت که رشته تاپ بود...البته الانم خوبه ها ولی من مهندسی شیمی رو ترجیح میدم..خصوصا پتروشیمی

14. این کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشا کاری نکنید که این تاپیک بسته بشه چون مسلما هنوز یه سری هستن که رتبه هاشونو نگفتن
    اگر هم میخواین در مورد مقایسه ی این دو رشته بحث کنین یه تاپیک جدا بزنین
    چون اینجوری که بوش میاد داره کل کل شروع میشه و امکان بستن تاپیک وجود داره
    که در اون صورت بقیه که میخوان رتبه شونو بگن محروم میشن

16. 2 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •