تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 49 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 481

نام تاپيک: مقایسه LED و LCD و Neo PDP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان تجربه تلخی که من هفت پیش تجربه کردم

lcd سامسونگ سری 5 داشتم full hd و 40 اینچ فروختم و یه led سامسونگ سری 7 گرفتم به اسم c7770 3d

اولا بگم از تجربه 3d سرخوره شدم یعنی اصلا چیز خاصی نیست و خیلی زود عادی میشه حتی فوتبال 2d بنظرم خیلی جالبتر از دیدن 3d اونه حداقل در این مقطع زمانی دنبالش نباشید

دوما کیفیت کانالهای hd ماهو.... در lcdخیلی عالیتر از led هست اینو در مورد سامسونگ میتونم قسم بخورم .الان لذتی که با کانال hd swiss میبردم دیگه ندارم و در بهترین نوع تنظیم هم میشه گفت خوب و نه عالی

2. 6 کاربر از keivan3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض ..........

سلام

یعنی به نظر شما Full LCD بهتر از Full led هست ؟؟؟؟؟

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس با این حساب active 3d بهتر از passive 3D هستش دیگه... درست متوجه شدم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان تجربه تلخی که من هفت پیش تجربه کردم

lcd سامسونگ سری 5 داشتم full hd و 40 اینچ فروختم و یه led سامسونگ سری 7 گرفتم به اسم c7770 3d

اولا بگم از تجربه 3d سرخوره شدم یعنی اصلا چیز خاصی نیست و خیلی زود عادی میشه حتی فوتبال 2d بنظرم خیلی جالبتر از دیدن 3d اونه حداقل در این مقطع زمانی دنبالش نباشید

دوما کیفیت کانالهای hd ماهو.... در lcdخیلی عالیتر از led هست اینو در مورد سامسونگ میتونم قسم بخورم .الان لذتی که با کانال hd swiss میبردم دیگه ندارم و در بهترین نوع تنظیم هم میشه گفت خوب و نه عالی
    آخه مساله اینجاست که به هر حال چه بخواهیم و چه نخواهیم ال ای دی ها دارن جا میفتن.حتی توی سه بعدی ها و کم کم ال سی دی از دور خارج میشه. به عنوان مثال دو مدل 9500 ال جی و 8000 سامسونگ که جزو بهترینهای 2010 هستند جزو دسته ال ای دی ها بودند.
    این رو مطمئن باشید که اگر یک ال ای دی خوب رو بتونید درست تنظیم کنید تصویری به مراتب بهتر از ال سی دی و پلاسما خواهید داشت
    Last edited by persian_m; 26-05-2011 at 00:48.

6. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود به همه
    با موضوعاتی که من خوندم و اونطور که من متوجه شدم
    تکنولوژی ال ای دی هم هنوز کامل نیس و معایبی داره پس اگر کسی دنبال ال ای دی باشه باید از محصولات شرکت هایی استفاده کنه که تولیداتشون فول ال ای دی باشه نه غیره
    و گرنه همون ال سی دی هم کار راه اندازه

8. این کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

12

با درود به همه
    با موضوعاتی که من خوندم و اونطور که من متوجه شدم
    تکنولوژی ال ای دی هم هنوز کامل نیس و معایبی داره پس اگر کسی دنبال ال ای دی باشه باید از محصولات شرکت هایی استفاده کنه که تولیداتشون فول ال ای دی باشه نه غیره
    و گرنه همون ال سی دی هم کار راه اندازه
    نه دوستان من همچن نظری ندارم معلومه که ال ای دی و ال سی دیدر کیفیت با هم تفاوت دارند ال ای دی در حال حاضر از ال سی دی فول هم بهتره کیفیت در تصویر معلومه لازم به ذکر نیست .
    در جواب یکی از دوستان که می گفت سه بعدی مشکل داره و فرقی با معمولی نداره و 3d یا سه بعدی هم خیلی عالیه فقط باید
    1- فیلمت مرغوب باشه (اصلی)
    2- تلویزیون 3d مدل بال باشه
    3 پخش ت سه بعدی خوب باشه
    4- عینک هات اصل باشه
    5- یه خورده چشمات خوب کار کنند
    دیگه واقعا تفاوت را احسااس می کنید کافیه یکی از این ها کمی مشکل داشته باشه تا کیفیت سه بعدی از بین بره
    من در فروشگاه یه ست راه انداختم با hx800 sony و کلیه موارد اصل و ناب مشتری به محض دیدن مجذوبش می شه وقتی ماهی یاا کوسه رو نشون می ده چون تی وی پشت سر انبار دارموننه انگار بالی سر اون شنا می کنه .
    خیلی عالیه
    Last edited by *Alucard*; 19-07-2011 at 02:37.

10. این کاربر از banehmarket.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

lcd sam 46c630 یا led samd5500

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دروددوستان.
    مدتیست میخوام tv بخرم. زیر 2تومن چی پیشنهادمیکنید؟ خودم از v20 خوشم اومده. پلاسما یا ال ای دی میخوام.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروددوستان.
    مدتیست میخوام tv بخرم. زیر 2تومن چی پیشنهادمیکنید؟ خودم از v20 خوشم اومده. پلاسما یا ال ای دی میخوام.
    سلام.
    شما اول انتظاراتتونو كه از TV داري و مقدار نور محيطي كه tv در اوونجا قرار داره رو بفرمايين تا دوستان راهنماييتون كنن .
    در ضمن ميگن V20 ديگه تو بازار موجود نيست .

14. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

توضیحاتی درابطه با پلاسما حالت پلاســما

مي دانيم كه براي ماده سه حالت جامد ، مايع و گاز در نظر گرفته مي شود. اما در مباحث علمي معمولا يك حالت چهارم نيز براي ماده فرض م يشود .حدوث طبيعي پلاسما در دماهاي بالا ، سبب تخصيص عنوان چهارمين حالت ماده به آن شده است . يك نمونه بسيار طبيعي از پلاسما آتش است، بنابراين خورشيد نمونه اي از پلاسماي داغ بزرگ است .

پلاسما چيست ؟

پلاسما گاز شبه خنثايي از ذرات باردار و خنثي است كه رفتار جمعي از خود ارائه مي دهد . به عبارت ديگر مي توان گفت كه واژه پلاسما به گاز يونيزه شد هاي اطلاق ميشود كه همه يا بخش قابل توجهي از اتمهاي آن يك يا چند الكترون از دست داده و به يونهاي مثبت تبديل شده باشند . اغلب گفته مي شود كه 99 % ماده موجود در طبيعت در حالت پلاسماست، يعني به شكل گاز الكتريسته داري كه اتمهايش به يونهاي مثبت و الكترون منفي تجزيه شده باشد . درون ستارگان و جو آنها ، ابرهاي گازي و اغلب هيدروژن فضاي بين ستارگان بصورت پلاسماست. در نزديكي خود ما ، وقتي كه جو زمين را ترك مي كنيم بلافاصله با پلاسمايي مواجه مي شويم كه شامل كمربندهاي تشعشعي وان آلن و بادهاي خورشيدي است .در زندگي روزمره نيز با چند نمونه محدود از پلاسما مواجه می شويم .جرقه رعد و برق ، تابش ملايم شفق قطبي . بنابراين ميتوان گفت كه ما در يك درصدي از عالم زندگي ميكنيم كه در آن پلاسما بطور طبيعي يافت نمی شود .

PDP اختصار يافته عبارت Plasma Display Panel يا صفحه نمايش پلاسما است. دوصفحه شيشه ای که در برابر هوا نفوذ ناپذير هستند ،و فاصله بين آنها توسط لايه هايي از هم مجزا شده است و بين آنها گازهايي مانند هليوم ، نئون و گزنون تزريق شده است. با اعمال ولتاژ به قطب هاي هر سلول ، گاز دشارژ شده و توليد نور UV يا همان ماوراء بنفش نموده و با برخورد نور UV به مواد فلوئورسان موجود در سلول (سبز ، آبی ، قرمز) يا همان RGB نور مرئی و قابل روئيت از سلول خارج می گردد.

رزولوشن های رايج (دقت تصوير) :

در ابتدا استاندارد VGA )Video Graphics Array) معرفی شد. اين استاندارد قادر به نمايش تصوير با وضوح 640x480 بود. در سال 1987 استاندارد SVGA (Super VGA) معرفی شد که قادر به نمايش تصوير با وضوح 800 در 600 پيکسل بود. سه سال بعد در سال 1990 ، استاندارد XGA (Extended Graphic Array) با وضوح تصوير 1024x768 به پيکسل معرفی شد. WXGA يا همان Wide XGA ، قادر به نمايش وضوح تصوير 1365x768 می باشد. استاندار UXGA يا Ulta Extended Graphic Array دارای وضوح تصوير 1600x1200 پيکسل می باشد. HDTV ها قابليت نمايش وضوح تصوير 1920x1080 پيکسل را دارا می باشند.

منبع goldiran

16. 4 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •