سلام دوستان !
بالاخره این بازی رو تهیه کردم . خیلی باهاله . فقط من اول یه سئوالی واسم پیش اومد که چرا فیشر رفت زندان ؟!
بعدشم این 2 تا درجه ی Nbs و Jbs ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) مال چیه ؟ هی کم و زیاد میشه !
سلام دوستان !
بالاخره این بازی رو تهیه کردم . خیلی باهاله . فقط من اول یه سئوالی واسم پیش اومد که چرا فیشر رفت زندان ؟!
بعدشم این 2 تا درجه ی Nbs و Jbs ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) مال چیه ؟ هی کم و زیاد میشه !
خب خوشش اومد بره زندان ... بازی رو بچسب
من (ASUS 8800 GTS (640MB دارم. splinter cell double agent رو اجرا کردم همه چیز درسته ولی فقط با یه دوربین مشکل داره !!
کسی میدونه از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم عکسش >>
![]()
سلام ببخشید دیر جوابتو میدم... سوالتو ندیده بودم !
سم فیشر دست به یه سرقت جعلی بانک میزنه و بعد به زندان میفته تا به گروه John Brown Army یا همون JBA(گروه بده!) نفوذ کنه.
هر کدوم از این ها که مقدارش بیشتر باشه نشاندهنده اعتماد بیشتر اون گروه به سم فیشر. تو باید بین انجام ماموریت های گروه خودت وJBA تعادل برقرار کنی . مقدار هر کدوم که خالی بشه کل عملیات شکست میخوره !
نگران نباش هیچ ربطی به اشکال گرافیکی نداره !
عزیز این کارت تیم ملیه شما Crysis هم قورت میده چه برسه به این ...
سلام چرا هیچ کی جواب منو نمیده انگار اینجا هم پارتی بازی است یکی جواب مارو بده
جون هرکی دوست دارین یه کمکی به ما کنین
من تو مرحله دوم Splitercell گیر کردم اونجایی که یه دونه مجسمه بزرگ توی حیاط هست
یعنی بازی میگه که باید محافظ لیزری رو خاموش کنی تا بتونی از تو پنجره وارد اتاق اشپز بشی
لطفا اگه میتونید یا منو راهنمایی کنید یا سیو اون مرحله رو به من بدین .
سلام.
کسی سیو والیدیتور نداشت؟
ممنون
آقا بهترین کارت گرافیک موجود به همراه قیمت برای این بازی چی هست که راحت بشه با اون بازی کرد.
سلام
1 : بچه ها من وقتی بازی رو اجرا میکنم وسط لودینگش یهو ریستارت میکنه
سیستمم هم اینه:
cpu : 3000 full intel
ram : 512 ddr
VGA : ge force 6200 le
اگه مشکلشو می دونید بهم بگید.........لطفا
اگه اشکال از سیستمه پایینه باید بگم خیلی ها با همین گرافیک و سیستم بازی رو تا آخرش رفتن .......
2 :
یه سیستمه دیگه هم دارم که وقتی میرم تو بازی با گرافیک
کاملا بالا وسط لودینگ از بازی میاد بیرون ولی وقتی تو آپشن گزینه آخر رو خاموش می کنم میره توبازی کمی بازی تیک میزنه و این عجیبه که با این سیستم چرا بازم اینجوریه تازه بعضی موقع ها وسط بازی هنگ می کنه:
cpu : 4200 x2 AMD
ram : 2 GB DDR2
VGA : Geforce 8400 GS
بازم شما فکر می کنید مشکل از کجاست...؟
مرسی
فیشر عزیز ممنون . هی واسم سئوال بود که چرا رفت زندان !
حالا چرا میخواد به این گروه نفوذ کنه ؟!!!
M_Maj2004 دوست عزیز !
بستگی به بودجه ی شما داره . مثلا اگه تا 150 تومن داری ، میتونی یه 7600GT بگیری که تا یه مدت تضمین هستی .
ولی اگه تا 90 تومن داری میتونی 7300GT بگیری که گرافیک خوبی و به راحتی این بازی رو واست میاره . البته به بقیه قطعات کامپیوترت هم بستگی داره .
Brain عزیز ،
در مورد سیستم اول که حرفش رو نزن ! اصلا با اون سیستم نمیاد . چون کمترین گرافیکی که این بازی میخواد یه گرافیکی هست که Pixel Shader 3 به بالا رو ساپورت کنه که گرافیک شما این کار رو نمیکنه .
در مورد سیستم دوم خوب شما که اینطور سیستم توپی داری چرا با سیستم اولی بازی میکنی ؟!
در مورد مشکلش هم احتمالا مال کرک بازی باشه . چون با این سیستم میشه با آخرین تنظیمات بازی کرد !!!
شما یه کرک دیگه امتحان کن ببین درست میشه .
بچه ها دیگه داره مدرسه ها شروع میشه
بازی هاتونو پاک کنید بهتره
چون به هیچ جا نمی رسونتتون...........
یه سرگرمیه کاذبه...........
Last edited by brain; 18-09-2007 at 14:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)