راستی یه سوال مکانیک پلی تکنیک بهتره قبول شم یا تهران؟؟؟ به نظر خودم پلی تکنیک که احتمالش صفره با 660 قبول شم. تازه سهمیه بومی ما رو هم که کم کردن، دیگه بدتر...
راستی یه سوال مکانیک پلی تکنیک بهتره قبول شم یا تهران؟؟؟ به نظر خودم پلی تکنیک که احتمالش صفره با 660 قبول شم. تازه سهمیه بومی ما رو هم که کم کردن، دیگه بدتر...
ولشون کن بابا بزار هر چی میخوان بگن![]()
بچه ها یه چیز بگم جالب :
ما همسایه مون مثل من امسال کنکور داشت منتهی تجربی ؛ بعد کنکور در حالیکه ما دپرس بودیم و به زمین و زمان فحش میدادیم، این روز بعد شاد و شنگول اومد و گفت چه امتحان پشمکی بود
، اختصاصی اش رو در حد 90-80 زدم به جز ریاضی که 40-30 زدم ، زبانش رو هم چک کرد گفت 80 زدم ... آقا من دیگه گفتم این زیر 100 رو آورده
؛ درسش خوب ولی دیگه نه تا این حد ، تو آزمون جامع ها حدود 3 هزار میاورد
بعدش که نتایج اومد رتبه اش شد 11000داشتم شاخ در میاوردم ، همه ی درصداش دور و بر 30-20 درصد بود ؛
جالب اینکه زیاد عکس العمل نشون نداد، ناراحت شد ولی فقط گفت اعتراضم کنیم که به هیچ جایی نمیرسه
![]()
هووووو
توهین نکن 11000 مگه چشه
تازه 11000 از زیر 100 هم بهتره![]()
توهین چیه ؟ من خودم با شمام
منظورم تقلب گسترده در پشت پرده تصحیح پاسخنامه ها بود![]()
البته بهشتی ترم 1 دارو نمیگیره . باید یه ترم انصراف بدی![]()
ملت شریف یکی اینجا کسی رو میشناسه کامپیوتر شریف بخونه به من معرفی کنه؟
خواهشا یکی بگه آدم برق تهرانو اول بزنه بهتره یا کامپیوتر شریف؟
کدومشون بازار کار بهتری داره؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکریم(اینو گفتم بلکه یکی راهنمایی کنه)
يعني چي؟ چرا انصراف بدم؟؟ بابا زيرديپلم حرف بزنين!من خودمم همين الان تو دفترچه دبدم ترم 1 نميگيره...
هنوز سایت سنجش راهنمای انتخاب رشته رو نگذاشته!!!
رییس سازمان سنجش گفته بود یکشنبه روی سایته!!
سلام به همه. الان رفتم سایت گزینه 2 دیدم یک نرم افزار انتخاب رشته گذاشته.می تونید حداقل تا قبل اومدن نرم افزار سنجش اینم امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)