جه ربطي داره ؟؟؟ من تا حالا يه 10 باري وارد بازي شدم ! الان كه دوباره مي خوام وارد بشم نمي دونم جه مركش شده ... :|
جه ربطي داره ؟؟؟ من تا حالا يه 10 باري وارد بازي شدم ! الان كه دوباره مي خوام وارد بشم نمي دونم جه مركش شده ... :|
آقا مرسی از کمک دانلود کردم
حالا مشکل اینه که تو بازی همه چی روونو عالیه فقط آسمون هی غیب و ضاهر می شه یعنی موس رو که می چرخونی هی آسمون میاد هی سیاه می شه
کسی همچین مشکلی داشته حدس می زنین چه جوری درست می شه
ممنون
تنها نوع مشکلی که ما نداشتیم همین بوده! : دی
سلام به همه
بعد از یه مدت برگشتم
چه خبرا ؟
دلم تنگ شده بود متسافنه جایی که بودیم اینترنت درست حسابی نداشت![]()
هه هه!×!
بابا من که یه هفته ای میشه نرفتم الان برم همه ی تفنگ هام و emote هام و .... تاریخ مصرفشون گزشته!×!
من از همون تفنگ خود بازی که داده استفاده میکنم چون هم تا دور شلیک میکنه و سرعتشم مناسبه
اون دو تایی دیگه یکی خیلی دوره یکی خیلی نزدیک زیاد استفاده نمیشه : دی
آقا چه جوری می شه کاراکتری رو که ساختی پاک کنی
4 تا بیشتر نمی زاره بسازی
هنوز امکان پاک کردن کاراکتر موجود نیست...آقا چه جوری می شه کاراکتری رو که ساختی پاک کنی
4 تا بیشتر نمی زاره بسازی
البته با پرمیوم یه راهایی هست...
مرسی
اینجوری که خیلی بده برم یه آیدی دیگه بسازم
آقا یه چیز دیگه برا من خیلی لگ داره
من 512 دارم ... شما چی کار می کنین ... راه دیگه ای نیست که مثلا با کسانی که ÷ینگشون نسبت بهت خوبه بازی کنی ؟
ای خاک بر سره ایران!×! 9 طبقه پاساژ علاالدین رو بالا پایین کردم یه مغازه هم از اینا نداشت!×@! اصلا نمیدونستن چی بود؟×!
آرهمن از همون تفنگ خود بازی که داده استفاده میکنم چون هم تا دور شلیک میکنه و سرعتشم مناسبه
اون دو تایی دیگه یکی خیلی دوره یکی خیلی نزدیک زیاد استفاده نمیشه : دی
اون همه چیز متوسطه
بد نیست ولی با اون راهه دوریه بیشتر حال میکنم
range: long
fire rate: slow
همین دیر شلیک کردنش هم بدک نیست چون خشاب رو دیرتر تموم میکنه
برای نزدیک هم خیلی بد نیست مگر که یارو بیاد تو دماغت زیگیل شه که شاتگانیش کنی#@##@%@#%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)