سلام.كسي سريال نصب بازيرو داره بهم بده؟؟ براي افزايش بودجه تيم كه بشه تيمو ثروتمند كرد كدوم فايلو بايد دستكاري كنم؟ ميتونين راهنماييم كنين؟ اگرم كسي اين كارو كرده ميشه فايلو براي منم بزاره؟؟
سلام.كسي سريال نصب بازيرو داره بهم بده؟؟ براي افزايش بودجه تيم كه بشه تيمو ثروتمند كرد كدوم فايلو بايد دستكاري كنم؟ ميتونين راهنماييم كنين؟ اگرم كسي اين كارو كرده ميشه فايلو براي منم بزاره؟؟
سلام؛ من توصیه می کنم که از این کار صرف نظر کنی چون کل مزه ی این بازی به اینه که خودت با سختی ومشکلات مبارزه کنی و خودت از طریق درست و صحیح مدیریت باشگاه هزینه های باشگاه رو در بیاری.
ولی به هر حال این روش پول نامحدود برای باشگاه هست که بازم تاکید می کنم سعی کن از استفاده نکنی چون بازی بی مزه میشه:
اول به درایوی که بازی رو اونجا نصب کردی برو و به مسیر رو دنبال کن FIFA MANAGER 10\private_items حالا از اونجا فایل House رو باز کن. این فایل شامل لیستی از خونه ها و قیمت های این خونه هایی هست که در بازی می تونی اونا رو بخری.
حالا قیمت یکی از این خونه ها رو یه مقدار منفی بده مثلا:
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-912000000,palace.bmp,2005
حالا فایل رو save کن و اون رو ببند؛ وارد محیط بازی شو و برو همون خونه ای رو که براش یه مقدار منفی تعریف کردی رو بخرش؛ حالا با خریدن اون خونه به حساب شما پول واریز میشه!
هر وقت که پول تموم کردی باز اون خونه رو بخر تا بهت پول بده. در ضمن فراموش نکن که قبل از تمامی این کارا از فایل House یه کپی تهیه کنی تا اگر مشکلی برای بازی پیش اومد اون رو جایگزین کنی.
سریال رو هم ندارم متاسفانه...
یه چیزی بالاتر از فاجعه.راستی چه جوری مشکل اون پچ رو حل کردی که بازم کند میشه؟خوب تنها مشکلی که داشتیم همین کند بودنش بود دیگه. اما من ازین میترسم که همون بلایی که تو پچ مقدماتی اومد تو کار شما تکرار بشه که حیفه چون کیفیتش میاد پایین
نه آخه اون قبلیا خیلی سرعت را میاورد پایین در حدی که اگر لیگایی که اول بازی انتخاب میکردی زیاد بود دیگه فقط باید با سیمیولیت اون تیکرو رد میکردی ولی اینی که من گذاشتم هم رود تموم میشه و هم سرعت خیلی کند نمیشه تو قبلیا اصلا نمیشد کلندر زا بار کنی ولی تو این میشه منتهی یکم کند.حالا پچش را میزارم اینجا ودت ببین چطوره.
این فیفا منیجریا تو وبلاگشون نوشته بودن ما 4 نفر بیشتر نیستیم و سالهاست داریم باهم رو بازی منیجر کار میکنیم خلاصه یجورایی درد دل کرده بودن و وعده یک بازی بی نقص را تو منیجر 11 دادن.
منم خوب شد صبر کردم.لیپ ژاپن را ساخته بودم ولی 7 تیمش را با عکساشون گذاشته بودم یک بنده خدایی کامل لیگ ژاپن را ساخته با 800 تا عکس مال من فقط 250 تا عکس بود.ولی دیگه همه چیز تموم شد زودتر باید کار فروش را شروع کنم.اول اسفند اعزامم![]()
فقط یه سوالی دارم.من موندم که چه جوری عکس بازیکنا رو به بازی اضافه کردی.چون من حتی با این پچ اسپانیا که مربیا و داوراشو باید اضافه کنه نمیتونم کار کنم و هرکاری میکنم عکسهای داورا و مربیا تو داکیومنتم هست و 100 بار هم ادیتور بازیو چک کردم و هرکاری میکنم مربیا بهشون اضافه نمیشن.در حالی که اینو برای دوستم ریختم و شد اما موندم چرا برای من نمیشه.شما میدونی djsnowman ؟
راستش خیلی عجیب.با توجه به اینکه دوستت عکسارو ریخته و اضافه شده پس اشکال از عکسا و دیتابیس نیست.شما ویندوزت را عوض کن یا بازی را کامل پاک کن از اول بریز شاید درست شد.چیز دیپه ای به ذهنم نمیرسه.
والا من 3 بار بازیو از اول ریختم اما نمیدونم چرا نمیاد بعدشم من لپتاب دارم نمیتونم به خاطر یه عکس ویندوز عوض کنم.اگه راهیو میدونی بهم بگو
برای نمایش عکس استف و غیره اول باید اسامی استف ها در دیتابیس موجود باشه و اسامی عکسها و استافها یکی باشه در ضمن باید حتما بعد از ریختن دیتابیس جدید رایت کارنت را زد.
دوم عکسها باید در جای مناسب در قسمت مای داکیومنت ریخته بشه.
اگر فرمت عکسهارو تغییر نداده باشی و همونی باشه که از سایت گرفتی که لازم به چک کردن فرمت عکسها نیست.
دیگه همین.من که خودم 116تا مربی و استف ایرانی اضافه کردم و بدون هیچ مشکلی نشونشون میده.
ای بابا رفیق چی شد این فایلت؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)