اصلا اصلش گیر میاد که مال فنلاندی یا المانی باشه ؟
اصلا اصلش گیر میاد که مال فنلاندی یا المانی باشه ؟
ممنون دوست عزيز . راستي شما چه رنگيشو خريد كرديد . از گوشي راضي هستيد. مشكلي كه نداره ؟ تونستيد واسه گوشي محافظ السيدي و قاب مخصوص پيدا كنيد ؟ اگه اره ميشه بگيد از كجا ؟
من هم از همين جا ميخوام خريد كنم . موارد خاصي رو كه بايد رعايت كنم رو ميشه بگيد ؟
فروشندش با انصافه ؟ از اون بندازاش كه نيست . ؟ شما گارانتي گوشي رو با اس ام اس چك كرديد كه اصل باشه ؟
كلا اگه موردي مونده ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟![]()
کجا کدوم مغازه؟
دوستان من یه گوشی سامسونگ S5230 star
دارم اگه کسی خواست با 5530 معامله بزنیم
از این نترس که گوشی مال کجا باشه چون چین داره برای نوکیا تولید میکنه و کیفیتشم عالیه، فقط از یک جای مطمئن بخر که لوازمش رو عوض نکرده باشن! من گارانتی ارکان گرفتم و اوکی بود![]()
ممنون.. اما اینایی که میگن گارانتی اصلی نوکیا با تعویض میشه اعتماد کرد ؟ چون همشون هم این رو میگن!
گوشی که من خریدم جعبش تو پلاستیک پک شده بود روی در جعبه هم برچسب سبز رنگ گارانتی ارکان بود که وقتی جعبه رو باز کنی پاره میشه یک هولوگرام طلایی هم روی جعبه چسبیده شده، ضمنا" کنار سریال گوشی که رو جعبه چسبیده نوشته FARSI واین یعنی قاچاقی نیست![]()
ممنون دوست عزيز . راستي شما چه رنگيشو خريد كرديد . از گوشي راضي هستيد. مشكلي كه نداره ؟ تونستيد واسه گوشي محافظ السيدي و قاب مخصوص پيدا كنيد ؟ اگه اره ميشه بگيد از كجا ؟
من هم از همين جا ميخوام خريد كنم . موارد خاصي رو كه بايد رعايت كنم رو ميشه بگيد ؟
فروشندش با انصافه ؟ از اون بندازاش كه نيست . ؟ شما گارانتي گوشي رو با اس ام اس چك كرديد كه اصل باشه ؟
كلا اگه موردي مونده ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟
تاچ این گوشی از 5800 بهتره یا مثل 5800 باید فشار زیادی بهش داد؟![]()
من شنیدم تاچش خیلی بهتر شده نسبت به 5800
تایید میشه . در واقع اصلا احتیاجی به فشار دادن نیست فقط کافیه صفحه رو لمس کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)