تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 165 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

خوش بحالت.ما که باید 2 هفته دیگه صبر کنیم تا بیاد.راستی از کجا گرفتی که انقدر زود رسید دستت؟
    چون 2 روز دیگه بازیreleaseمیشه
    نسخه 360 بازی دیروز لیک شد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیشب موفق شدم نسخه 360 را تهیه کنم و نیم ساعتی بازی کردم .
    باید بگم که گرافیک واقعا حرف نداشت و صداگذاری هم عالی بود اما نمیدونم چرا گیم پلی زیاد بهم نچسبید ، شاید باید بیشتر بازی کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

منم دیشب موفق شدم نسخه 360 را تهیه کنم و نیم ساعتی بازی کردم .
    باید بگم که گرافیک واقعا حرف نداشت و صداگذاری هم عالی بود اما نمیدونم چرا گیم پلی زیاد بهم نچسبید ، شاید باید بیشتر بازی کنم .
    بخاطر سیستم گیم پلی جدیده بازیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

خوب خوب خوب ...!
    بازی رسید دستم (بازی = شاهکار)
    فوق العادست , فکر نمیکردم تا این حد بتونه قد الم کنه ! ( یه جورای دمو بازی خیلی کم دلم رو زده بود اخه )
    من موندم چرا این سایت ها به گرافیک بازی ایراد گرفتن ! گرافیک واقعا حیرت انگیزه و لپه کلام ; وقتی باد میوزه موهای سم تکون میخوره !! این کوچکترین بخش گرافیکی بازی .
    حالا دیگه چهره خوده سم که دیگه انگار واقعیه بس روش کار کردن , همینطور کاراکتر های دیگه بازی...
    گیم پلی رو نگو ....... احساس عجیبی بهم دست میده وقتی سم راه میره , خیلی طبیعی و رو به واقعیت راه میره ! ( یک مقدار سخته ولی خوب عادت میکنیم تا حالا همچین گیم پلی ندیده بودم )
    صدای سم ووووووی از قبل تو دل برو تر شده ! همینطور یک کم کتو کلفت تر شده
    کلا صدا گذاری بازی خوب کار شده ...
    خوب اصل کار حرکاته سم هست .... هم مخفی کاری داره هم خشونت ( من خشونتش رو دوست دارم )
    دیگه همین ها بسته خودتون این شاهکار رو تجربه کنین و لذت ببرین ...
    در ظمن سم خیلی جیگر شده من دختر بودم به زور باهاش ارتیاط برقرار میکردم
    Last edited by mohammad_twe; 11-04-2010 at 18:56.

5. 12 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب منم بازی رو گرفتم.
    در واقع همونطور که قبلا گفتم بازی کاملا اکشنه در بعضی مواقع میتونید بهش مخفی کاری اضافه کنید.
    نه که بازی مخفی کاریه میتونین اکشن بهش اضافه کنید!
    بعضی مراحل که کلا بدونه اکشن اصلا نمیشه رفت! در ضمن سیستم مباره هم ( حداقل رویه Realistic ) خیلی خیلی سخته 4 تا تیر بخوری مردی خدا رحمتت کنه!
    امکانات تا اینجایه بازی فوق العاده پایین اومده و مراحل تا اینجا زیاد جذاب نبوده ( من مرحله ی شهره بازی ام )
    مثلا مثل قبل نیستش که دیگه سوت بزنی یارو حواسش پرت که این واقعا واقعا برام زجر آور بود یک سری جاها فقط لازم بود دشمنت یک قدم بیاد جلوتر هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم این کارو بکنم در حالی که نسخه هایه قبلی با برداشتن یک آجر یا سوت زدن راحت فرد مورده نظر رو میکشتی!
    دیگه ماموریت هایه جذاب و مخفیه قدیم رو نداره و در واقعا بیشتر ماموریت هاش تا اینجا با خشونت و تیر اندازی تموم شده!
    حرف از امکانات زدم... بله امکانات خیلی کم شده ( باز ها تا اینجایه بازی ) مثلا قبلا که دوربین میکردی زیره در افراد رو میدیدی الان یک شیشه شکسته ی ماشین میکنی زیره در
    دیگه نه از اون تیر هایه مخصوصی که دوربین داشت و ... خبری نیست.
    سیستم کاور بازی خیلی قشنگ درست شده ( هرچند که به Gears of War نمیرسه ) و استیل فوق العاده ای هم سم داره ( از استیل Uncharted 2 پایین تره ، استیل ناتان( ؟ ) خیلی عالی بود )
    گرافیک بازی هم مثله همیشه جزو بهترین گرافیک ها هست ( قیافه ی سم تغییر زیادی با گذشته کرده! دقت کنین گفتم قیافه )
    و حالا داستان بازی! بله داستان بازی تا اینجا پر از Flash Back هایه زیبا بوده و حالت Flash Back هایه مکس پین رو داره بعضی وقت ها هم سم همش تصادف دخترش رو میبینه!
    داستان بازی چون بیشتر خوی انتقام گیری و ... رو داره ماموریت هاش بر پایه ی کشتن افراد ( باز هم تا اینجا ) می گزره مثلا قبلا تویه Double Agent داشتیم که باید یک فایلی رو دانلود میکردی و یا صدا ضبط میکردی یا تویه جاهایه حساسی میرفتی و ... اما اینجا سم خشک و خالی شده ( تا اینجا ) و در واقعا جز همون آیینه ی شکسته هیچی دیگه نداره!
    همچنین داستان پر از سورپرایز هایه مختلف هستش که واقعا یکیش خیلی جالب بود
    سیستم Mark & Execute در واقع ضعف اکشن بازی رو تا حدودی جبران میکنه اما بازم کافی نیست! ( تویه Uncharted 2 ما ضعف زیادی در درگیری هایه تفنگی و تیر اندازی داشتیم! از اون سخت تره این بازی! )
    Cut Scene هایه تغریبا زیبایی داشت و بیشتر به داستان مربوط میشد تا کشت و کشتار
    هوش مصنوعی هم تویه Realistic خیلی عالی بود و در واقع تا جایی که ممکنه به واقعیت نزدیک بود.
    بازی در حده فوق العاده ای تا الان بوده و بسیار هیجان انگیز تر شده. هرچند که کلا یک بازیه Stealth داشتیم که اونم به اکشن تبدیل شد!

7. 12 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

خوب منم بازی رو گرفتم.
    در واقع همونطور که قبلا گفتم بازی کاملا اکشنه در بعضی مواقع میتونید بهش مخفی کاری اضافه کنید.
    نه که بازی مخفی کاریه میتونین اکشن بهش اضافه کنید!
    بعضی مراحل که کلا بدونه اکشن اصلا نمیشه رفت! در ضمن سیستم مباره هم ( حداقل رویه Realistic ) خیلی خیلی سخته 4 تا تیر بخوری مردی خدا رحمتت کنه!
    امکانات تا اینجایه بازی فوق العاده پایین اومده و مراحل تا اینجا زیاد جذاب نبوده ( من مرحله ی شهره بازی ام )
    مثلا مثل قبل نیستش که دیگه سوت بزنی یارو حواسش پرت که این واقعا واقعا برام زجر آور بود یک سری جاها فقط لازم بود دشمنت یک قدم بیاد جلوتر هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم این کارو بکنم در حالی که نسخه هایه قبلی با برداشتن یک آجر یا سوت زدن راحت فرد مورده نظر رو میکشتی!
    دیگه ماموریت هایه جذاب و مخفیه قدیم رو نداره و در واقعا بیشتر ماموریت هاش تا اینجا با خشونت و تیر اندازی تموم شده!
    حرف از امکانات زدم... بله امکانات خیلی کم شده ( باز ها تا اینجایه بازی ) مثلا قبلا که دوربین میکردی زیره در افراد رو میدیدی الان یک شیشه شکسته ی ماشین میکنی زیره در
    دیگه نه از اون تیر هایه مخصوصی که دوربین داشت و ... خبری نیست.
    سیستم کاور بازی خیلی قشنگ درست شده ( هرچند که به Gears of War نمیرسه ) و استیل فوق العاده ای هم سم داره ( از استیل Uncharted 2 پایین تره ، استیل ناتان( ؟ ) خیلی عالی بود )
    گرافیک بازی هم مثله همیشه جزو بهترین گرافیک ها هست ( قیافه ی سم تغییر زیادی با گذشته کرده! دقت کنین گفتم قیافه )
    و حالا داستان بازی! بله داستان بازی تا اینجا پر از Flash Back هایه زیبا بوده و حالت Flash Back هایه مکس پین رو داره بعضی وقت ها هم سم همش تصادف دخترش رو میبینه!
    داستان بازی چون بیشتر خوی انتقام گیری و ... رو داره ماموریت هاش بر پایه ی کشتن افراد ( باز هم تا اینجا ) می گزره مثلا قبلا تویه Double Agent داشتیم که باید یک فایلی رو دانلود میکردی و یا صدا ضبط میکردی یا تویه جاهایه حساسی میرفتی و ... اما اینجا سم خشک و خالی شده ( تا اینجا ) و در واقعا جز همون آیینه ی شکسته هیچی دیگه نداره!
    همچنین داستان پر از سورپرایز هایه مختلف هستش که واقعا یکیش خیلی جالب بود
    سیستم Mark & Execute در واقع ضعف اکشن بازی رو تا حدودی جبران میکنه اما بازم کافی نیست! ( تویه Uncharted 2 ما ضعف زیادی در درگیری هایه تفنگی و تیر اندازی داشتیم! از اون سخت تره این بازی! )
    Cut Scene هایه تغریبا زیبایی داشت و بیشتر به داستان مربوط میشد تا کشت و کشتار
    هوش مصنوعی هم تویه Realistic خیلی عالی بود و در واقع تا جایی که ممکنه به واقعیت نزدیک بود.
    بازی در حده فوق العاده ای تا الان بوده و بسیار هیجان انگیز تر شده. هرچند که کلا یک بازیه Stealth داشتیم که اونم به اکشن تبدیل شد!
    اما من یا دویدن به پشت دیوار هایی که دشمن ها هستن و زدن rb به راحتی دشمنارو میکشم سمت خودم بعد میرم از پشت خفتش میکنم
    شما دیگه خیلی زیاد بازیو با اینایی که گفتی پکوندی
    اما بازی هنوز به صورت مخفی کاری هست < نکنه دازی EASY میری ؟؟(شوخی )
    مثلا قبلا که دوربین میکردی زیره در افراد رو میدیدی الان یک شیشه شکسته ی ماشین میکنی زیره در
    دیگه نه از اون تیر هایه مخصوصی که دوربین داشت و ... خبری نیست
    شما این رو هم بگو که چون سم داره تنها کار میکنه و دیگه کسی مثل قدیم بهش از نظر تجهیزاتش کمک نمیکنه دیگه مجهز نیست ! (دیگه این یک تیکه رو نباید خداییش اینطوری میگفتی !!)
    همین امکانات کم بازی رو جذابتر از قبل کرده .
    Last edited by mohammad_twe; 11-04-2010 at 21:38.

9. 5 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

به نظر منم محمد درست ميگه...

جذابيتش خيلي بيشتر شده... مخفي كاريش هم كه هست باز ...

دستمونو باز گذاشتن هم ميتونيد مخفي بريد هم بزني بتركوني :دي

در كل خيلي شاهكاره هم گرافيك هم گيم پلي ، صداگذاريش هم كه حرف نداره

فعلا من تا اينجارو ميتونم بگم بيشتر ادامه بدم بيشتر ميگم

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

بچه ها این بازی برای کامپیوتر هم اومد ؟
    کی میاد برای کامپیوتر ؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اما به نظر من بازی جذابیتش از قبل بیشتر شده !! مخصوصا به خاطر موزیکش !دیگه یه مقدار اینجور که شما تعریف میکنی بازی داره خراب میشه !
    مخفی کاری از بین رفته ؟ من اینطور فکر نمیکنم ! هم به صورت کشت و کشتار () میشه رفت هم مخفی کازی !
    تنها جایی که بد روش کار کردن همون فلش بک هست که میریم عراق .
    نه من بازی رو خراب نکردم! مشکل اینجایه که همه میخوان از بازی تعریف کنن! منم Fan این بازیم و خیلی دوسش داشتم. اما خداییش اکشن خیلی زیاد شده!
    ببین برات مثال میزنم :
    مرحله ی اول تویه موزه بودی. خوب آره اولش میشد هم مخفی کاری کنی هم اکشن اما نزدیک آخرش دیگه نمی شد و فقط باید وارد کار میشدی!
    مرحله ی دوم که اصلا یادم نیست کجا بود
    مرحله ی عراق که مزخرف ترین مرحلش بود شده بود MW !
    شهره بازی ام که باز آخرش اکشن خالی بود.
    مرحله ی بعدشم که جایه دانشمندایه بازم اکشن داشت! اصلا نمیتونستی از دشمنان رد بشی باید حتمی بکشیشون مثلا جلویه در ورودی 2 نفر وایستادم 3 نفرم جلوشونن!
    این از اکشن ( تا الان )
    امکانات هم تازه که بهش کوله پشتی دادن درست حسابی شده ولی بازم مثله قبل کامل نیست. ( در واقع لوازم حرفه ای ندادن بهش )
    ما من یا دویدن به پشت دیوار هایی که دشمن ها هستن و زدن rb به راحتی دشمنارو میکشم سمت خودم بعد میرم از پشت خفتش میکنم
    والا RB که تا اونجایی که میدونم برایه Mark کردن دشمنه و اصلا جلب توجه نمیکنه! ( مثل سوته سم تویه نسخه ی قبلی که واقعا نباید برش میداشتن )
    شما دیگه خیلی زیاد بازیو با اینایی که گفتی پکوندی
    من واقعیات بازی رو گفتم و از تمام نکات مثبت بازی نام بردم تا اونجایی که بازی کرده بودم.
    شما این رو هم بگو که چون سم داره تنها کار میکنه و دیگه کسی مثل قدیم بهش از نظر تجهیزاتش کمک نمیکنه دیگه مجهز نیست ! (دیگه این یک تیکه رو نباید خداییش اینطوری میگفتی !!)
    همین امکانات کم بازی رو جذابتر از قبل کرده .
    اینو که شوخی گفتم
    ولی امکاناته کم بازی رو جذاب نمیکنه. مثلا قبلا چیزایی داشت که واقعا باهاش حال میکردم.
    مثله اون دوربینه که میزدی به دیوار صدا میداد بعد که یارو میومد گاز خفه کننده میداد.

13. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

گاز خفه کننده میداد.
    به جای این الان یه مین دادن بهش که دوربین داره بعد که نزدیک شدن بهش میزنیم فعال میشه همشون میپکن
    بچه ها این بازی برای کامپیوتر هم اومد ؟
    کی میاد برای کامپیوتر ؟
    10 روز دیگه برای pc میاد
    Last edited by mohammad_twe; 11-04-2010 at 23:40.

15. 3 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •