خواهش مي كنم اسم فروشگاه نيارين
مديران محترم اين پست را حذف كنند.
تبليغات ممنوع است.
ضمنا 710 خيلي پايينه ممكنه
1-گارانتي ايران لپ تاپ باشه نه سازگار
2-نوت بوكتعميري و ريفر هست
خواهش مي كنم اسم فروشگاه نيارين
مديران محترم اين پست را حذف كنند.
تبليغات ممنوع است.
ضمنا 710 خيلي پايينه ممكنه
1-گارانتي ايران لپ تاپ باشه نه سازگار
2-نوت بوكتعميري و ريفر هست
Last edited by H@mid-Vista; 26-07-2009 at 15:12.
????????????????????????![]()
نگران نباش
ايسر خوب طاقت مياره
من پدرشو دراوردم اخ نگفته
در مورد گرافيك هم هم مدل 5738 زد و هم دل 1545 هر دو گرفيك اينتل دارن و براي ويستاو نسخه 7 كاملا كفايت مي كنه
زياد هم هست.
ولي واسه گيم فقط مدل 5738 جي خوبه
سلام
من می خوام مدل جدید ایسر 4736 اسپایر رو بگیرم لطفا اگه تو بازار موجوده قیمتشو بگیرین
خودم شهرستان هستم و احتمالا هم تو استان خودمون بگیرم می خوام با یه قیمت مناسب بگیرم چون اینجا خیلی گرون قیمت میدن
یکی از این نمایندگی ها 5738 زد رو 640 میداد معلومه اصلا تو باغ نبود
ممنون
تفاوت g و zg توی رم و سی پی یو هست ؟ به نظر شما میارزه من 100 تومن بیشتر پول بدم g رو بردارم فقط واسه سی پی یو و 1 گیگ رم ؟ یا همون zg رو بردارم ؟
اگه زیاد کار گرافیکی نمیکنی به نظر من 5738 را( بدون پسوند) بردار سیپیوش هم کور تو و دو مگ کش هست من گرفتم عالی بود قیمتش هم حدود 690 هتش اگه اهل بازی هستی همون مدل جی را بردارشتفاوت g و zg توی رم و سی پی یو هست ؟ به نظر شما میارزه من 100 تومن بیشتر پول بدم g رو بردارم فقط واسه سی پی یو و 1 گیگ رم ؟ یا همون zg رو بردارم ؟
سلام به تموم بچه ها من امروز 5738g خریدم ولی ویندوز نمی تونم بزنم چکار کنم
مدل 4736 570 تومن هست در بازار تهران
مدل 5738زد هم 560 تومن هست.
به نظر من مدل زد جي را بگيرين كفايت مي كنه
براي نصب ويستا سعي كنين ويستانصب كنين
اكس پي يك سري لم هايي داره
![]()
خوب مدل zg رو دیشب خریدم .
واقعا باید بگم این لپ تاپ در رنج قیمتش معرکه اس . بازی pes2009 رو مثل باقلوا رون اجرا کرد .صداش واقعا بی نظیر هست .باطریش خیلی خیلی مناسب هست ونگه می داره و وب کم خدابی عالی هم روش گذاشتن با کیفیت مناسب عکس و فیلم ریکوردش واقعا جالب بود .
ال سی دی رو به بالایی داره کنار 1545 دل مقایسه کردمش یه سر و گردن بالاتر بود . شفافیت قابل قبولی داره فقط به نظرم یه کم کم رنگ میزنه رنگ ها رو .
ضعفی ندیدم توش .ویندوز 7 رو دو سوت بالا پایین میاره خلاصه ختم کلام نسبت به قیمت بهترین کارایی و کیفیت رو داراس .
متاسفانه عده ای سودجو به دلیل فروش بالای این لپ تاپ چند روزیس اقدام به افزایش قیمت ها کردن دیروز قیمتا 10 20 تومنی گرون تر شده بود در بازار.
Last edited by Ami R 940; 26-07-2009 at 16:11.
آقا خیلی خیلی مبارک باشه . انصافا بهترینه تو این رنج
اگه سی پی یوش یکم بهتر بود مثلا حداقل 2.4 3 mb cash بود 100 % منم مدل g رو میخریدم ولی سی پی یوش به دلم نمیشینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)