نگفتم؟نوشته شده توسط WooKMaN
..........
دروغ نیست
خودش یه سوتیه
تازه مگه تو بیکاری؟ ساعت میگیری برا مردم؟
ای با با این رفیقمون پست اولی رو نداده ....رفت.........
--
--
نگفتم؟نوشته شده توسط WooKMaN
..........
دروغ نیست
خودش یه سوتیه
تازه مگه تو بیکاری؟ ساعت میگیری برا مردم؟
ای با با این رفیقمون پست اولی رو نداده ....رفت.........
دروغ ......؟نه با بانوشته شده توسط WooKMaN
سوتی گیر کرده........
تشویقش کنیم؟ بلکی بیاد
منکه میگم بیاد
بیییییییییییییییییییا
ای با با
یا این پست های من نمیرسن
یا دو ترکه میان
به هر حال شرمنده
Last edited by saviss; 29-05-2006 at 00:18. دليل: پست دو تا دو تا
سلام دوستان. من شرمندم می بخشید. خوب من از امروز سوتی هایی رو که دادم می دم. امیدوارم براتون جالب باشه.
ما همیشه امسال (پیش دانشگاهی هستم) دیگه از ترم 2 به این ور که همش در می رفتیم. یعنی شاید باور نکنین ولی میومدم مدرسه که در برم!!! آقا یه روز ما درس عمومی داشتیم بعد عید بود که دیگه پیشای مدرسه ی ما نمیومدن و ما 8 نفر اومدیم. گفتیم بچه ها بزار درریم حال می ده. همه گفتن باشه. بعد ما طبقه ی 2 هستیم از اون بالا کیفارو میندازیم پشت مدرسه بعد که زنگ خورد می ریم پشت مدرسه قایم می شیم و از اونجا می پریم و جیم می شیم. بعد 8 تا کیف انداختیم پایین. گفتم بچه ها 8 تا کیف ضایس.حالا بی خیال و من گفتم بچه ها من می رم اول کیفارو پرت بدم پشت مدرسه بعد در ریم آقا نگو من رفتمو 8 تا کیف رو برداشتم!!! یکدفعه دیدم یه صدایی داره میاد می گه آقای صادقی (خودم) بفرما کیفارو بیار دفتر!! خلاصه خیلی ضایع شدیم. بچه ها همه کارو سپردن به من که واقعا صوتی بدی بود. بعد دیگه مدیر وقتی گفت کیفارو بیار خندم گرفته بود بعد رفتم سر کلاس و کیف خودم رو جا گذاشته بودم. مثل اینکه اونروز شانس با من یار نبود. از معلم اجازه گرفتم که برم دستشویی !! که در رم. بعد رفتم دیدم کیفم نیست. نگو آقا این مستخدم مدرسه از شانس ما این کیف رو داده دفتر و گفته گم شده منم رفتم دفتر و مدیرمون گفت کیفت چرا پشت مدرسس. با پررویی گفتم کیف بچه ها رو بردم مال خودم مونده. دیگه نذاشت برم سر کلاس و مجبورمم کرد برم کتابخونه ی مدرسه با 2 تا از بچه ها که بیرونشون کرده بودن از کلاس برم درس بخونم. آقا رفتیم کتابخونه بخاطر شلوغی از اونجا هم بیرونمون کردن. دیگه واقعا ضایع شده بودم وقتی اومدم بیرون زنگ خورد 5 دقیقه بعدش همه مسخرم می کردن و البته منم خودم غش کرده بودم از خنده ولی خداییش خیلی بد شد.
بازم دارم یکی مال دوستامه که بعدا میام می گم خیلی خنده داره.
سلام داش علي گل بي معرفت خودم.....آقا دمت گرم...كلي خنديدم.....اي ول.علي جون خوب مارو يادت رفته ها....د باشه ديگه...اين رسمش بود؟من دارم ميام.بگير منو.نوشته شده توسط alireza20
.سلام مخصوص خدمت....
![]()
يا حق![]()
MIB جان درسته خيلي طولش دادياما مرسي جالب بود
![]()
آخه كدوم ا ح م ق ي رو ديدين از حرف خودش نقل قول كنه؟ها؟اينو ببينين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق![]()
WolfHound جان دور از جون![]()
ا ح م ق چيه !![]()
خوب تو اسم بهتر ميدوني جاش بزار دادش من.نوشته شده توسط WooKMaN
خيلي مخلصيم.
يا حق![]()
بهتره بگي سربه هوانوشته شده توسط WolfHound
عزيز من خيلي شمارو دوست داراما !![]()
اين رو يكي باسم تعريف ميكرد از زبون خودش
سوتي سر کلاس شبکه...
استادمون يک فايل به تمام کلاينتها ميفرستاد...
بعد اينکه فايلها اومدند...و تست تموم شد.
يکي از دخترا : استاد...چرا مال فريا زود اومد؟
استاد : براي اينکه مال ايشون قوي تره...
!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)