HD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Platforms:XBOX360,PS3
HD
Platforms:XBOX360,PS3
خوب طی چند روز آینده گفته شده که اسکرین شات و احتمالا ویدیو گیم پلی از بازی Fifa 10 نسخه PC خواهد شد!
من که خیلی امیدوارم به این نسخه و البته امیدوارم با دیدن تصاویر نسخه PC مایوس نشویم!
این عکس منوهای بازی در فیفا 10 ،نسخه ی xbox360 & ps3:
به به ! قسمت Manager Mode هستش که مشخصه تغییرات بسیاری هم داشته !
چه شود Fifa 10 ! تازه این نسخه Ultimate Team رو هم به همراه خودش داره و لازم نیست دیگه خریداری بشه ! واقعا بسی خوشحال کننده است !
ولی حیف که نسخه کامپیوترش نکست نیست .
براساس خبری در سایت FIFA Soccer Blog دیوید راتر ویژگی جدیید رو از فیفا 10 معرفی کرد که در اون شما می تونید عکس رو برای ساخت بازیکن به بازی اضافه کنید ویژگی که در بازیهای مثل Tiger Woods PGA Tour 09, Facebreaker و Fight Night Round 4 هستش! همچنین ویژگی مخصوص جدیدی از بازی نیز به زودی معرفی خواهد شد!
تبریک میگم به Xbox باز ها و PS3 بازها!!
من که خودم تاقت ندارم تا آخر تابستون!
اگه تاخیر نخوره میتونیم قبل از دانشگاه ها یک حاله اساسی بکنیم!
چه امکاناتی اضافه شده!!!
البته خودمونیما امکاناته منویه PC یکم بیشتر بود توی فیفا 09 مثلا توی بخش ترانسفور 5 بخش بود توی PC اما توی نسخه ی نکست 3 بخش بیشتر نبود و ... .
اگه بشه امسال کمی به این منو هایه فیفا نکست رسیدگی شه دیگه عالی میشه!
راستی قضیه این Ultimate Teame چیه ؟![]()
Rutter موارد بیشتری رو آشکار کرد!
" ویژگی سری رو نمیشه تا اوایل July معرفی کرد. ولی برای الان شما می تونید دیوار دفاعی رو موقع ضربه آزاد حرکت بدید ( مثل اونچه که در فیفا 05 بود) و همچنین با نگه داشتن [R1]/RB یک منو خواهد آمد که میشه زننده ضربه آزاد رو مشخص کنید"
via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همچین ویژگی هم در pes وجود دارهبراساس خبری در سایت FIFA Soccer Blog دیوید راتر ویژگی جدیید رو از فیفا 10 معرفی کرد که در اون شما می تونید عکس رو برای ساخت بازیکن به بازی اضافه کنید ویژگی که در بازیهای مثل Tiger Woods PGA Tour 09, Facebreaker و Fight Night Round 4 هستش! همچنین ویژگی مخصوص جدیدی از بازی نیز به زودی معرفی خواهد شد!
از نسخه 2008 این ویژگی رو اضافه کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)