بابا هیچ فرقی نداره از نظر کیفیت
من الان بگم Xbox 360 چینیه (واقعا هست یعنی کلا چینیه) بگم به درد نمی خوره ؟
این گوشی های کپی که چند وقته تو ایران رواج پیدا کرده ذهن مردم رو خراب کرده.......
بابا هیچ فرقی نداره از نظر کیفیت
این گوشی های کپی که چند وقته تو ایران رواج پیدا کرده ذهن مردم رو خراب کرده.......
من که اگه چینی باشه مشکل ندارم...بابا هیچ فرقی نداره از نظر کیفیت
گفتم شاید تایوانی هم هست که دوستمون میگه تایوانیه...
بدونیم که بهتر از اینه ندونیم...
منم فقط میخوام بدونم ...
سلام دوستان عزیز .من 2هفته پیش از رمضانی تو علائدين خریدم 260 با گارانتی پرشین تلکام اگر میدونستم بدون گارنتی اینقدر ارزونتره از رمضانی نمیگرفتم.سرم کلاه رفت!
کلا گوشی خوبیه تا حالا باهاش به مشکلی بر نخوردم.
دوستان بخاطر قیمت پایین این گوشی از خریدش منصرف نشن! به خدا اگر قیمتش 500 بود الان کلی سرو صدا کرده بود و و طرفدارای متعصب داشت!
به هر حال که من بدجوری به این گوشی علاقه مند شدم و بهش عادت کردم.
بلهاین گوشی تا 8 گیگ مموری رو ساپورت می کنه؟
عزیزااااااااااااااااااان HTC شرکتش تایوانیه حالا دوست داشته ویوارو بده چین بزنهگفتم شاید تایوانی هم هست که دوستمون میگه تایوانیه...
وگرنه کلیه محصولاتش تایوانیه
در ضمن HTC یکی از بزرگترین شرکتها در زمینه ویندوز موبایل هستش
مطمین باشین وقتی میده گوشیو به چین نظارت کامل رو محصولش داره برعکس نوکیا و سونی که گوشیهای چینیشون اصلا خوب
نیست نسبت به اصلیشون
دوستان یجوری میگن چین که انگار دارن در باره آنگولا حر ف میزنن.بابا چین الان جزء ابر قدرتاست هم از نظر تکنولوژی هم نظامی... الان گوشیای نوکیا و خیلی از برند های معروف دیگه تو چین ساخته میشه. من چند سال پیش یه k750 داشتم که ساخت چین بود این گوشی بعد از 4سال هنوز داره کار میکنه. من متوجه حرف دوستمون نمیشم که میگن((مطمین باشین وقتی میده گوشیو به چین نظارت کامل رو محصولش داره برعکس نوکیا و سونی که گوشیهای چینیشون اصلا خوب نیست نسبت به اصلیشون)) یعنی هر چی چینی بود اصل نیست؟؟!! شما از کجا به این نتیجه رسیدی که گوشیای نوکیا و سونی که ساخت چینن خوب نیستن؟
از اونجا که گوشیهای ساخت فنلاندو با ساخت چین مقایسه کردم
وقتی میام اینجا یه چیزی میگم چرت و پرت نمیگم جیگر اونجوری بر میگردی میگی
در ضمن منم میدونم جنسای چینی خوبه اما به پای جنس اصلی سازندش نمیرسه
شما استاد ماییاز اونجا که گوشیهای ساخت فنلاندو با ساخت چین مقایسه کردم
وقتی میام اینجا یه چیزی میگم چرت و پرت نمیگم جیگر اونجوری بر میگردی میگی
در ضمن منم میدونم جنسای چینی خوبه اما به پای جنس اصلی سازندش نمیرسه![]()
من با سانتیگو موافقم!!!! خدا وکیلی هیچکدوم از حرفایی که می زنه این جا الکی و بی خود نیست!!!
مرسی واقعاً
من خدمت شما قصد جسارت نداشتم.به هر حال یکی از دلایلی که مغازه دارای عزیز سر ما کلاه میزارن خود ماییم!خوبیه این بحثا اینکه یه سری افکار غلط تصحیح میشه.مثلا من بعد از شنیدن این حرفا دیگه نمیام 50تومان بیشتر بدم تا پشت گوشیم لیبل فنلاند خورده باشه به جای چین.و اینو میدونم که اگر فنلاندیه بر فرض واقعا فنلاندیم باشه بازم با چینیش فرقی نمیکنه.
Last edited by EHSAN_149; 27-08-2009 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)