ای بابا!
چه گیری کردیم
پس چرا من هر قوت از شامان میم میخوام بگیرم میگه خطا در شبکه!!!
ای بابا!
چه گیری کردیم
پس چرا من هر قوت از شامان میم میخوام بگیرم میگه خطا در شبکه!!!
سلام....من 48 تومن از دست دادم..چيكار كنم..به پيگيري ملت (support@behpardakht.com) پيغام فرستادم واسم يه فايل اكسل فرستاد حالا چيكار كنم؟؟؟.كممممممممممممممممم مممممك
دوست عزیز اگه پشت گوشت رو دیدی پولتم دیدی ملت که خیلی میچاپه پسم نمیده جدیدا سامان هم یاد گرفته پول میخوره قبلا میخورد ولی کم الان تو یه روز 50 تومن از پولای منو خورده برگشت موفق هم میزنه عجب رویی دارن اینا
ملت خیلی مزخرفه دیگه از اون نخر
کارت کن ملت اما با بانکای دیگه میخرم افتضاحتر ملت نیست
حاجی شما الان از کدوم بانک شارژ می گیرین ؟
من کلا با سامان میگیرم اما امروز هیچی نگرفتم چون فعلا که قطعه
از لحاظ پشتیبانی و برگشت پول نسبت به ملت پارسیان و اقتصاد نوین خیلی بهتره البته بعضی وقتا میزنه به کلش تو یه روز 94تومن ازم خورد ،پیگیرشم خوبه ، کار ما اجباریه از بین بد وبدتر بد رو انتخاب مبکنیم
ولی توصیه میکنم هیچوقت حتی امتحانی هم که شده از ملت نگیرید چون پولو خورد دیگه برگشتش باخداست
ملی رو هم که دوستان اینهمه تعریف کردن از روزی که رفتم رمز کارتمو عوض کردم و حتی حساب تو بانک ملی باز کردم تا حالا که قسمت نشده امتحان کنیم !
سایت امروز واقعا افتضاحه شده هفت هان رستم خودتو میکشی بعد ده بیست بار تا مراحل اولیه صفحات سایت همراه اولو رد کنی تازه میرسه به بانک اونجا یا ارور میزنه یا هزارتا خطای کوفتی دیگه
اقا نخاستیم جمع کنید این کاسه کوزه خیمه شب بازی( این اخرشو از ترانه 7arenaband گفتم)
واقعا ترکوندن سایت رو !! کاش یه هکر پیدا بشه و سایت رو بترکونه !![]()
خدایا خداوندا یه هکر خوب پیدا بشه و سایت رو هک کنه !!
خدایا خودت می دونی ما جوون ها جز این کار کاره دیگه ای نداریم ! من خودم شخصآ آرزو می کنم که یکی هکش کنه کلی بخندیم !![]()
Last edited by Hamed-Beckham; 06-10-2009 at 13:01.
دوستان این برنامه ای که می گفتین چی شد پس ؟ من منتظر هستم !
اگه واقعا کار کنه من دونگ خودم و میدم !!![]()
دوستان من از اونی که ازش جنس میگیرم شنیدم که شنبه وکیوم 2 تومنی میاد کسی خبری نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)