تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 1211 اولاول ... 3238394041424344454652921425421042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی اون متنی که محمود (google-boy) گذاشته بود , گفته شده بود که امسال کونامی توجه بیشتری به بخش آنلاین بازی داره و از قرار معلوم یک گروه مجزا به این بخش اختصاص دادن .امیدوارم ما هم به آرزومون که شبکه بازی کردنه برسیم .
    راستی چند روز پیش محمود خان مطلب زیر رو از john murphy برای من ارسال کرد .جدا دستش درد نکنه باوجود اینکه تصمیم گرفته توی این تاپیک مطلب نزنه اما بازم به عشق بچه های این تاپیک بصورت غیر مستقیم اخبار و مطالبی که گیرش میاد رو ارائه میده .

اینم خبری که برای من ارسال کرد :

مطالب زیر گفته های john murphy سخنگوی کونامی در اروپا هستش که تو وبلاگ منتشر شده ........

اولین ماموریت من در رابطه با pes 2010

من از ژاپن برگشتم درحالیکه اونجا دچار مسمومیت غذایی شده بودم .اما بعد از اجرای نسخه جدید بازی حالم سر جاش اومد .

مثل یک طرفدار متعصب بازی خوشحالم اینو بگم که pes 2010 واقعا امیدوار کنندست . .من بخشی از دموهای بازی رو امتحان کردم مثل نورپردازی ها , تکسترها و انیمیشن های بازی رو . اگه شما نظرمنو درمورد اونا بپرسید در جواب میگم این تغییرا ت بازی رو واقعا متحول کرده .خودتون درمورد اولین تصویر بازی قضاوت کنین .

من این اجازه رو پیدا کردم که این تغییراتو در اولین ویرایش و ساخت بازی ببینم . .من همچنین صحبت کردم در مورد بخشی که به تازگی ایجاد شده یعنی بخش" توسعه آینده " .اما این بخش خیلی محرمانست .خیلی خوبه که میبینیم تیم سازنده از الان به فکر آیندست .

Seabassاینقدر به من محبت داشت که حتی منو در جریان فرایند بکار گیری کامپیوتر در امر گیم پلی بازی گذاشت .این بخش واقع در مرحله مقدماتیه خودش قرار داره .رسیدن به اهداف مد نظر واقعا سخته .من واقعا آنچه که اونا دارن انجام میدن رو دوست دارم همینطور استراژیهایی که اتخاذ کردن .من میتونم اون مسائل رو بازگو کنم اما من دوست ندارم کارمو از دست بدم (بخاطر فاش کردن چیزای محرمانه).الان نمیشه همه چیو فاش کرد .

ما قبلا گفته بودیم که امسال طرفداران بازی در کانون توجه ما قرار دارن و همینطور در آینده هم همین سیاست رو دنبال میکنیم .آرزو میکنم در کمترین زمان ممکن این مساله ثابت بشه .

2. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

استانداردش هم همون 2 تاست چرا 3 تا بسازن
    نه عزيز 3 تاست بهتره سومي رو هم بذارن واسه آنلاك شدن قبلا PES Shop داشت الان نداره كاش باز هم داشته باشه و بشه ت.پ يا درجه سختي و از همه مهمتر لباس سوم خريد

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

استانداردش هم همون 2 تاست چرا 3 تا بسازن
    دوست عزیز اخه چرا نباید بسازن؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظور من از استاندارد اینه که در واقعیت هر تیم دو تا لباس بیشتر نداره
    همه ی تیمها توی دنیا درظاهر 3 لباس داره که در عمل از دو تاش بیشتر نمیتونه استفاده کنه
    (که البته بعضی تیمها از لباس سومشون به عنوان لباس دوم تورمنت های غیر از لیگ استفاده میکنن)
    به نظر من اگه 3 تا هم باشه انتخاب 3 تاش در اول هر بازی با قوانین بازی فوتبال مقایرت داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزيز 3 تاست بهتره سومي رو هم بذارن واسه آنلاك شدن قبلا PES Shop داشت الان نداره كاش باز هم داشته باشه و بشه ت.پ يا درجه سختي و از همه مهمتر لباس سوم خريد
    دقیقا تائید میشه یه نکته ی مثبتی که فیفا داره همین قضیه لباس هست تعداد زیادی از تیما هستن که 3 لباس دارن ولی متونی سومی رو بخری این یکی از مسائلی میشه که بازی تنوع میده حتی به نظرمن میتونن توپ وکفشای زیاد تری لیسانس کنن و مثل فیفا اونارو توی شاپ بزارن تا بخری فیفا انصافا از نظر تعداد توپ وکفش خداست تا زه تو دیتا بیسش خیلی بشتر از توی بازی داره با ادیت میشه ردیفش کرد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

از از موارد ديگر که در جذاب شدن بازي مي تونن تأثير بذارن:

1.از داوران برتر و واقعي فوتبال استفاده کنند
    2.نحوه شوت زني ها و شوت گيري ها بهتر بشه
    3.پنالتي ها تنها به چند جهت خاص که تو همه ورژن ها بود بسنده نشه
    4.تابلوهاي ديجيتالي کنار زمين تبليغات بيشتري رو نشون بدن. چون اين جوري بعد از چند بازي تبليغات تکراري و خسته کننده مي شن
    5.تور دروازه ها بهتر بشه و دروازه ها و تورش به گونه واقعي آن شبيه باشن
    6.شادي بعد از گل باشکوه تر باشه و بيشتر بازيکنان توش شرکت کنن و صداي تماشاگر ها هم بيشتر باشه
    7.هنگام موقعيت خطرناک تماشاگرا از صندلي خود بلند بشن و هياهو ايجاد کنن
    8.حرکات دروازبان ها بهتر بشه
    9. يک بخش فروشگاه براي بازي ايجاد نمايند و توپ جدید ، کفش جدید ، دستکش جديد ، لباس سوم تیم ها و کلیپ های تصویری و ... رو بذاره
    10.گیم پلی بازی پیشرفت کنه و تاکتیک پذیر باشه
    11.هر بازیکن تاکتیک منحصر به خودشو داشته باشه
    12.انیمیشن های داخل بازی بیشتر باشن
    13.تو بخش تمرین بخش آموزش رو که تو ورژن های قبلی بود رو به گونه ای متحول شده قرار بده
    14.Calendar (تقویم) در بخش های ML و BAL از اون شکل قدیمی و ساده در بیاد و به شکل تقویم درست بازی ها و به صورت هفته ای باشه.
    15.بازیکنان زود به زود مصدوم نشن و اگه مصدومیت سنگین باشه صحنه مداوا رو نشون بدن و جای مصدومیت رو باند پیچی بکنن.
    16.بعد از چند بازی تو هوای بارانی در ML و BAL در بعضی از نقاط زمین که بازی بیشتر اونجا ها جریان داره ، چمن ورزشگاه تخریب بشه و به رنگ قهوه ای در بیاد.
    17.درجه سختی بازی زیاد بشه (مثلا اگه اینجوری پیش بره : top top top top player)

داره خودمونی میشه 2009_Vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    World Wrestling Entertaimet Company

پيش فرض

راستی برای PS2 نمیاد ؟ ممنون میشم پاسخ بدید .

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همه ی تیمها توی دنیا درظاهر 3 لباس داره که در عمل از دو تاش بیشتر نمیتونه استفاده کنه
    (که البته بعضی تیمها از لباس سومشون به عنوان لباس دوم تورمنت های غیر از لیگ استفاده میکنن)
    به نظر من اگه 3 تا هم باشه انتخاب 3 تاش در اول هر بازی با قوانین بازی فوتبال مقایرت داره
    وقتی که میشه درست کرد چرا نباید درست کنن!!مسلما بودن لباس سوم بهتر هست از وجود فقط دو تا لباس!!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

راستی برای PS2 نمیاد ؟ ممنون میشم پاسخ بدید .
    این بازی برای PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل پائیز امسال منتشر خواهد شد!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه عزيز هر تيم در ابتداي فصل 3 تا كيت براي خودش در تورنمنت هاي مختلف به سازمان ليگش معرفي مي كنه (ايران رو نمي گم ها چون ليگ ما هيچ چيزش در حد استاندارد اروپا نيست) ولي توي اروپا هر تيم هر فصل اجازه داره 3 تا لباس معرفي كنه و اسپانسرش هم در طول فصل مثل اسپانسر تيم هاي ايراني 60 بار عوض نميشه. استاندارد وجودي لباس ها درسته كه 2 تا هست ولي وجود 3 تا لباس و حق انتخاب و يا خريدش خوبه كه توي بازي باشه مثل فيفا. نمي خوام فكر كنيد فيفايي بودنم باعث ميشه اين رو بگم ولي تا اطلاع ثانوي كونامي بايد رسيدن به ايدهآل اول از راهي كه فيفا اون رو پشت سر گذاشته عبور كنه راه ميانبر زدن فايده نداره

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •