توی اون متنی که محمود (google-boy) گذاشته بود , گفته شده بود که امسال کونامی توجه بیشتری به بخش آنلاین بازی داره و از قرار معلوم یک گروه مجزا به این بخش اختصاص دادن .امیدوارم ما هم به آرزومون که شبکه بازی کردنه برسیم .
راستی چند روز پیش محمود خان مطلب زیر رو از john murphy برای من ارسال کرد .جدا دستش درد نکنه باوجود اینکه تصمیم گرفته توی این تاپیک مطلب نزنه اما بازم به عشق بچه های این تاپیک بصورت غیر مستقیم اخبار و مطالبی که گیرش میاد رو ارائه میده .
اینم خبری که برای من ارسال کرد :
مطالب زیر گفته های john murphy سخنگوی کونامی در اروپا هستش که تو وبلاگ منتشر شده ........
اولین ماموریت من در رابطه با pes 2010

من از ژاپن برگشتم درحالیکه اونجا دچار مسمومیت غذایی شده بودم .اما بعد از اجرای نسخه جدید بازی حالم سر جاش اومد .
مثل یک طرفدار متعصب بازی خوشحالم اینو بگم که pes 2010 واقعا امیدوار کنندست . .من بخشی از دموهای بازی رو امتحان کردم مثل نورپردازی ها , تکسترها و انیمیشن های بازی رو . اگه شما نظرمنو درمورد اونا بپرسید در جواب میگم این تغییرا ت بازی رو واقعا متحول کرده .خودتون درمورد اولین تصویر بازی قضاوت کنین .
من این اجازه رو پیدا کردم که این تغییراتو در اولین ویرایش و ساخت بازی ببینم . .من همچنین صحبت کردم در مورد بخشی که به تازگی ایجاد شده یعنی بخش" توسعه آینده " .اما این بخش خیلی محرمانست .خیلی خوبه که میبینیم تیم سازنده از الان به فکر آیندست .
Seabassاینقدر به من محبت داشت که حتی منو در جریان فرایند بکار گیری کامپیوتر در امر گیم پلی بازی گذاشت .این بخش واقع در مرحله مقدماتیه خودش قرار داره .رسیدن به اهداف مد نظر واقعا سخته .من واقعا آنچه که اونا دارن انجام میدن رو دوست دارم همینطور استراژیهایی که اتخاذ کردن .من میتونم اون مسائل رو بازگو کنم اما من دوست ندارم کارمو از دست بدم (بخاطر فاش کردن چیزای محرمانه).الان نمیشه همه چیو فاش کرد .
ما قبلا گفته بودیم که امسال طرفداران بازی در کانون توجه ما قرار دارن و همینطور در آینده هم همین سیاست رو دنبال میکنیم .آرزو میکنم در کمترین زمان ممکن این مساله ثابت بشه .