تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 49 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 489

نام تاپيک: ◄ بحث آزاد انیمیشن

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

Disney بالا خره ساخت 'The Incredibles 2' رو تایید کرد !

'The Incredibles 2' و 'Cars 3' هر دو به احتمال زیاد برای 2016 به اونطرف آماده میشند . .
    The Incredibles 2!!!! قسمت اولش اولین کارتون سینمایی بود که دیدم... ازون موقع همش پیگیر بودم که 2ش بیاد

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

cars ۳ یعنی شوخی
    نامردا دارن از محبوبیت قسمت ۱ سواستفاده میکنن
    جای این همه ولخرجی یه داستان درست حسابی و تازه پیدا کنن
    هوایما ها رو اصلن ندیدم چون خیلی به ماشین ها شباهت داشت

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عجب اینجا ساز منفی در مقابل قسمت های جدید در جریان هست.... البته نمی تونم خورده بگیرم چون همه انتظار بهتر از قسمت 1 را دارند ( و من هم همینطور.)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض کارتن و انیمیشن های کمدی و خنده دار

سلام دوستان ...
    راستش دنبال انیمیشن و کارتن خنده دار هستم

باب اسفنجی مثلا خوبه ... یا اوگی و سوسک ها !

میشه بهترین ها و خنده دار ترین رو معرفی کنید؟

راستش فیلم نباشه! بصورت فیلم کوتاه و سریالی باشه خیلی بهتره!

مثلا هتل ترانسوانیا رو دیدم فوق العاده بود
    ولی الان دنبال کارتن هایی هستم که نهایتا 15 دقیقه باشه هر پارت ...

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام دوستان ...
    راستش دنبال انیمیشن و کارتن خنده دار هستم

باب اسفنجی مثلا خوبه ... یا اوگی و سوسک ها !

میشه بهترین ها و خنده دار ترین رو معرفی کنید؟

راستش فیلم نباشه! بصورت فیلم کوتاه و سریالی باشه خیلی بهتره!

مثلا هتل ترانسوانیا رو دیدم فوق العاده بود
    ولی الان دنبال کارتن هایی هستم که نهایتا 15 دقیقه باشه هر پارت ...

من منظور شما رو نگرفتم که فیلم میخواید یا سریال؟!

من انیمیشن های سریالی رو معرفی میکنم:

Family Guy (مرد خانواده 1999-)
    داستان مجموعه حول خانواده‌ای خیالی به نام "خانواده گریفن" که در شهر خیالی "کوهاگ دررود آیلند" زندگی می‌کنند، می‌چرخد.
    هر قسمت داستان جداگانه و طنزی داره.
    زیرنویس فارسی تا فصل هفتم این مجموعه کـامل است.
    نمرات خوبی داره(8.5) و جوایز زیادی رو گرفته( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

The Simpsons (سیمپسون ها 1989-)
    ماجراهای این مجموعه، در شهری به نام "اسپرینگ‌فیلد" اتفاق می‌افتد. بیشتر شهروندان اسپرینگ‌فیلد زرد رنگ هستند و همگی آنها (به غیر از چند استثنا) تنها ۴ انگشت در هر دستشان دارند.
    اینم مثل مجموعه بالا داستان حول اتفاقاتی که واسه خانواده "سیمپسون ها" میفتد، میگردد. و هر قسمت داستان جداگانه ای دارد.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طولانی ترین مجموعه جهان! با 25 فصل و 550 قسمت.
    مجموعه خوبیه. و البته با امتیاز عالی(9). چند صد قسمت ازش رو دیدم. با اینکه فصل های اولیه کیفیت مناسبی ندارن ولی طنزشون به مراتب بهتر از فصل های اخیر است.
    زیرنویس فارسی این مجموعه تا فصل 19-20 کامل است.
    برای آشنایی بیشتر با این مجموعه پیشنهاد میدم فیلم The Simpsons 2007 رو دانلود کنید بعد تصمیم بگیرید.

Rick And Morty(ریک و مورتی 2013)
    داستان سریال درباره پدربزرگ ماجراجویی به نام "Rick" است که بعد از مدت ها به کانون خانواده برگشته است. او که شخصیت نامتعادلی دارد وقت خود را صرف اختراعات عجیب و غریبی می کند و به تازگی هم توانسته وارد دنیاهای موازی مختلف با موجوداتی عجیب الخلقه شود و برای پیشبرد اهدافش در این مکان ها وآزمایش نتیجه اختراعات مختلفش از "Morty" که علاقه چندانی به ورود به این ماجراجویی ها ندارد کمک می گیرد که موجب دردسرهای فراوانی برای "Morty" نوه خود می شود.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

فصل اول این مجموعه که 11 قسمت بود چند روز پیش به پایان رسید و برای فصل دوم نیز تمدید شده.
    از جمله نکاتی که مخاطب رو به سمت خودش میکشه خط داستانی(دنیای موازی) و امتیاز بالایی(9.3) که این مجموعه بدست آورده میباشد!
    متاسفانه زیرنویس فارسی این مجموعه فقط تا قسمت دوم آماده ــست.

South Park(پـارکـ جنوب 1997-)
    داستان مجموعه حول چند دانش‌آموز در یک شهر دورافتاده ایالت کلورادو به نام ساوت پارک می‌گذرد. این مجموعه به خاطر نقیضه‌هایش از وقایع روز معروف است. تری پارکر و مت استون تهیه‌کنندگان اصلی مجموعه هستند. تاکنون ۱۷ فصل از این مجموعه پخش شده‌است. موضوع اصلی این سریال موضوعات سیاسی و مذهبی و اجتماعی روز امریکا است. این سریال با وجود ظاهر کودکانه در واقع مخصوص بزرگسالان است و صحنه‌های حاوی خشونت و یا پ*ورنوگرافی زیادی درآن وجود دارد که به هیچ وجه مناسب کودکان نیست.

این مجموعه با توجه به اینکه به وقایغ روز آمریکا توجه دارد و از بعضی کلمات و اصطلاحاتی استفاده میکنند که فقط باید امریکا زندگی کنید تا متوجه آن ها شوید!
    به این دلیل من توصیه نمیکنم که شما ببینید! چون ممکنه لذت چندانی از این مجموعه نبرید.
    ولی مطمئنا برای کسانی که متوجه منظور سازندگان مجموعه بشوند واقعا لذت بخشه!
    این مجموعه داری 17 فصل (247 قسمت) میباشد. امتیازاتی که کاربران سایت IMDB به این مجموعه دادن 8.9 میباشد.

یه سری مجموعه های دیگه مثل
    Shaun The Sheep
    The Looney Tunes Show
    The Tom And Jerr Show 2014

کوتاه هستن که بهتون پیشنهاد میکنم.

موفق باشید!
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 21-04-2014 at 19:58.

6. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان انیمیشن Ernest & Celestine نسخه ی انگلیسیش موجوده؟آیا dvd ازش ریلیز شده یا در آینده میشه که برای دانلود هم بیاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

دوستان انیمیشن Ernest & Celestine نسخه ی انگلیسیش موجوده؟آیا dvd ازش ریلیز شده یا در آینده میشه که برای دانلود هم بیاد؟
    درود

من هرچقدر گشتم نسخه انگلیسی پیدا نکردم. اما نسخه ایتالیایی و فرانسوی تا دلت بخواد! ولی همشون Sub انگلیسی داشتن.
    درمورد اینکه به انگلیسی دوبله ــش کنند خبری ندارم ولـی به احتمال زیاد دوبله خواهد شد. نشد میدیم به دوبله گلوری تا به فارسی دوبله کنند!!

و من الله توفیق

9. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض |انیــمیشن هـای آینــده|

درود

قصد دارم انیمیشن هایی که قرار بر ساخت و اکران آنهاست رو (به ترتیب تاریخ) معرفی کنم.

*Postman Pad:The Movie*
    DreamWorks Classics

محتوای مخفی: توضیحات تکمیلی 

انیمیشن سه‌بعدی "پت پستچی: فیلم" از 23 می (دوم خرداد) در بریتانیا اکران می‌شود.
    در این فیلم پستچی محبوب در قرن بیست و یکم با وسوسه پول، جایگاه و یک لباس نو روبرو می‌شود و این زمانی است که پت وارد یک مسابقه تلویزیونی استعدادیابی در سطح ملی می‌شود
    و در ادامه باید بین زندگی در زادگاهش، دهکده گریندیل و بودن و در کنار دوستانش و رسیدن به شهرت در سطح بین‌المللی یک کدام را انتخاب کند.
    انیمیشن بریتانیایی "پت پستچی: فیلم" را مایک دیسا از روی فیلمنامه‌ای نوشته کیم فولر و آنیکا بلوم کارگردانی کرده است.

این فیلم اولین اقتباس سینمایی از شخصیت محبوب مجموعه تلویزیونی کودکانه «پت پستچی» است
    مجموعه "پت پستچی" اولین بار سال 1981 از شبکه بی‌بی‌سی روی آنتن رفت. این مجموعه تولید وودلند انیمیشنز است.
    داستان درباره "پت کلیفتن"، پستچی یک دهکده خیالی است. "پت پستچی" در مجموع در قالب هشت فصل و 116 اپیزود روی آنتن رفت.

*How To Train Your Dragon 2*
    Dream Works Animation

انیمیشن " چگونه اژدهای خود را آموزش دهید ۲ " ادامه است بر انیمیشن که در سال ۲۰۱۰ ساخته شد . انیمیشن بر اساس کتابی ساخته شده است که در سال ۲۰۰۳ توسط کریسیدا کاول نوشته شده است.
    این انیمیشن به کارگردانی "Dean DeBlois"، سه گانه است و این قسمت قرار است در 13 جوئن(24 خرداد) 2014 به اکران برسد.
    فیلم پس از اتفاقات سری اول و بعد از ۵ سال اتفاق میافتد . با کمک اژدها تمام وایکینگهایی که در دره سبز محصور بودند توانیتند از این منطقه نجات پیدا کنند . دبولیس اژدهای خود را تربیت کرده و حال میخواهد اورا به شهر و زادگاه خود ببرد . او در می یابد که اژدها نمی تواند به راحتی با انسانها کنار بیاید . و به همین دلیل او با چالشی سخت برای نگهدار یازدها روبرو است…

*Minions*
    Illumination Entertainment
    "مینیون‌ها از ابتدا به صورت تک سلولی بوده‌اند و بعدها تبدیل به موجودات زردرنگی شده‌اند که فقط یک هدف دارند، در خدمت افراد تبه کار بودن. بعدها که بخاطر بی عرضگی، استادان آنها، شامل یک دایناسور تی‌رکس و یک دراکولا نابود می‌شوند، مینیون‌ها تصمیم می‌گیرند به قطب جنوب رفته و جایی دور از باقی دنیا زندگی کنند. در همان دوران (که در فیلم حدود سال ۱۹۶۰ خواهد بود) مینیون‌ها به دلیل نداشتن استاد بسیار ناراحت و افسرده شده، بنابراین «کوین» به همراه ۲ مینیون دیگر تصمیم می‌گیرند به دنبال یک استاد دیگر بگردند. در ادامه همین راه و طی قراردادی، آنها جهت خدمتکار شدن برای اسکارلت اورکیل (Scarlet Ocerkill) زن شیک و تبه کار مشهوری که قصد تسخیر دنیارا دارد، با هم مسابقه می‌دهند."
    تهیه کنندگی این مجموعه بر عهده ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزیع کننده آن خواهد بود. "پیر کافین" و "کیل بلدا" کارگردانان - "کریس ملیدندری" به همراه "جنت هیلی" تهیه کنندگی این انیمیشن را بر عهده دارند. این انیمیشن در تاریخ 20 جولـای 2015 اکران میشود.

*Incredibles 2*
    Pixar

همین خبرش بسه دیگه توضیحات اضافه نمیخواد! 3 جولای 2015...

*The Good Dinosaur*
    Pixar

"چه می شد اگر آن سیارک سرنوشت ساز , که زندگی را درکره ی زمین تا همیشه دگرگون کرد , به سیاره ی زمین برخورد نمی کرد و دایناسورهای غول پیکر هرگز منقرض نمی شدند؟ این فیلم یک داستان فکاهی و هیجان انگیز در مورد آرلو، یک دایناسور 70 فوتی زنده و پر دل و جرعت است. پس از بروز یک حادثه ی ناگوار که آرامش و امنیت دوستان آرلو را نابود می کند وی درصدد بازسازی آرامش از دست رفته برمی آید . آرلو در این راه به صورت ناخواسته با پسربچه ای به نام اسپات همراه می شود"
    انیمیشن "دایناسور خوب" به کارگردانی "باب پترسون" در تاریخ 25 نوامبر 2015 در امریکا اکران میشود.

*Ice Age 5*
    Blue Sky Studios

محتوای مخفی: توضیخات تکمیلی 

هنوز خط اصلی این قسمت از انیمیشن فاش نشده و اطلاعات زیادی در دسترس نیست.
    این قسمت از انیمیشن پرطرفدار و پرفروش "عصـر یخبندان"، با همون تیم کاگردانی و صداپیشگی، قرارِ در تاریخ 15 جولـای 2016 اکران شود...

*Despicable Me 3*
    Illumination Entertainment

قسمت سوم از انیمیشن پرطرفدار و پرفروش "منِ نفرت انگیز" در سال 2017 به نمایش درمی آید.
    به نوشته سایت اینترنتی موویز، هنوز خط اصلی قصه قسمت سوم "من نفرت‌انگیز" فاش نشده و رسانه‌های گروهی اطلاعی از خلاصه داستان آن ندارند.
    مسئولان کمپانی یونیورسال گفته‌اند تا زمان نمایش عمومی فیلم قصد افشای قصه آن را ندارند و می‌خواهند فیلم خود را در سکوت کامل خبری تولید کنند.
    با آن که تهیه‌کنندگان فیلم تا به حال صحبتی درباره کارگردان آن نکرده‌اند، ولی اهل فن می‌گویند کریس رناد و پی‌یر کافین دو کارگردان قسمت‌های قبلی، سازنده سومین قسمت آن هم خواهند بود.
    "من نفرت‌انگیز 3" بر اساس فیلم‌نامه‌ای از سینکو‌پل و جیسن سیگال ساخته خواهد شد و برای تولید آن، حدود 70 میلیون دلار خرج خواهد شد.

*Cars 3*
    Pixar

قسمت جديد "ماشينها 3" در سال 2018 اکران میشود.
    ----------------------------
    اما انیمیشن هایی که تاریخ انتشار و اطلاعات دقیقی در موردشون موجود نیست و فقط میدونیم که قراره قسمت های جدیدشون ساخته بشه...

Frozen 2
    Shrek 5

بــا تشکــر از وقـت گرانبها تون که برای خواندن مطلب گذاشتید.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    از دوستان کسی هست این انیمیشن رو دیده باشه ؟

12. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

Night on the Galactic Railroad

روایت داستانش خیلی قدیمیه (بر اساس کتاب کلاسیک ژاپنی با همین عنوان که در سال 1927 نوشته شده)
    خود انیمیشن هم محصول 1985 ژاپنه

نیم ساعت ابتدای انیمه هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌ده و خیلی کشدار و حوصله سربره! مثلاً کاراکتر رو باید در مسیرش مثل بازی‌های اشاره و کلیلک دنبال کنید! (زوائد روایی آبکی)
    اما با اومدن قطار و رفتن به ایستگاههای مختلف و دیدن شخصیت‌های جدید کمی بهتر می‌شه.
    در کل همه چیز کند پیش می‌ره، هیجان خاصی وجود نداره و فقط کلی مفاهیم ماورایی و فلسفی در بعد سوررئال به صورت منقطع نمایش داده می‌شه. (ضعف در طراحی خلاقانه)

کتاب 9 چپتر داشته انیمه هم فکر کنم همین تقسیم بندی رو داشت. ارتباط گرفتن با اینها هم به عهده خود مخاطب گذاشته شده...

من که خوشم نیومد. می‌تونست بهتر و شسته رفته‌تر از این باشه.
    Last edited by Morteza4SN; 13-05-2014 at 23:45. دليل: سال ساخت انیمه

14. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •