مثلا حالا چند میگیری ؟!
B L A S T E R چه قدر لج بازی می کنی ؟! این همه ادم میگن که جبر سخت بود اما شما میگید اسون بود ؟!! ( کلک سوالارو داشتی ؟! )
مثلا حالا چند میگیری ؟!
B L A S T E R چه قدر لج بازی می کنی ؟! این همه ادم میگن که جبر سخت بود اما شما میگید اسون بود ؟!! ( کلک سوالارو داشتی ؟! )
Last edited by sinasalar2007; 23-05-2009 at 18:52.
همه اینایی که میگن اسون بود بعد کارنامه گرفتنشون مشخص میشه چقدر اسون بود
هم کلاسی من به زور همه درساش 10 میگیره و اکثرا هم نمیگیره همون ده و اومده میگه چقدر اسون بود
آره اولش حداقل رو ندیدم بعد که سوالو حل کردم یهویی دیدم دوباره از اول نوشتم...(سوال 14 رو درست نوشتید؟ ... از 50 نفر پرسیدم فقط 2نفر به کلمه ی حداقل توجه کرده بودند!)
چه حالی داد
0 زوجه؟؟؟
سوال 2 ب؟
من اونو ثابت کردم...
مثال نقض که نداره...
اون سوال 5 رو میشه یکی توضیح بده
بچه ها این سوال 2 الف گفته بعد اگر X بزرگتر از یک باشه من این جواب دیدم زده بود درست ولی من مثال نقض زدم غلط در اومد
به X عدد 1/001 بدید ببینید جوابش چند در میاد
18 به بالا
جز سوال 14 اون حداقل کدومش سخت بود؟!
الان رفتم کلیدو نگاه کردم دیدم سوال اخر تو جمع و منها اشتباه کردم![]()
دوستان از دیگاه یک نفری در نظر بگیریم که متوسط خونده سوال اسان نیست سختم نیست سوال امروز یه سوال نرمال بود که واسه حال گیری سوال 14 رو داشت بقیه همه اسون بود من یه اشتباه کوچیک کردم سوال 9 وگرنه 20 میشدم.
سواله 87 نگاه کنید پس اون چیه یا 84 که ته اسون بود.
تابلوئه که از یک بزرگتره...بچه ها این سوال 2 الف گفته بعد اگر X بزرگتر از یک باشه من این جواب دیدم زده بود درست ولی من مثال نقض زدم غلط در اومد
به X عدد 1/001 بدید ببینید جوابش چند در میاد
آقا این کلید که میگین کجاست؟؟
http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/8800302310108.doc
سلام بچه ها خوبین؟
من همه رو درست نوشتم ولی جواب سوال 7 رو عین کلید ننوشتم. اینجوری نوشتم. به نظر شما بم میدنش؟
![]()
منم اینجوری نوشتم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)