نه نداره فقط آنلاین داره!![]()
نه نداره فقط آنلاین داره!![]()
بچه ها این bf:bc2 مثل cod:wf2 حالت اسپلیت اسکرین (Split Screen) داره یا نه؟ من نسخه XBOX رو دارم اما هرچی گشتم چیزی نبود. توی مولتی پلیر هم که اصلاً نمی ذاره وارد بشم.
والا من خودم فقط RUSH بازي ميكنم ! تو اين mode در قالب 2 تا تيم ميشين يه تيم بايد حمله كنه و يه تيم دفاع كنه ! 2 تا بمب هستش تو مَپ A و B . تيمي كه حمله ميكنه بايد اين بمب هارو فعال كنه تا منفجر بشن ! 4 يا 5 بار هم تكرار ميشه ! يعني شما فقط 1 بار نبايد A و B رو منفجر كني ! كار تيمي بسيار مهمه تو اين بازي ! اصلا نميشه هركي واسه خودش بره جلو ! مثلا من ديشب تيمم واقعا شاخ بود . 3 4 نفر رفتيم تو يه تانك بقيه هم پياده همراه ما ميامدن . دقيقا تو همون حمله تونستيم هم A رو منفجر كنيم هم B رو ! يا مثلا وقتي يه گروهي هم با هليكوپتر از بالا ساپورتت ميكنن كارت راحت تر ميشه . تيمي هم كه بايد دفاع كنه خُب وظيفش مشخصه ديگه . بايد اجازه نده تا A و B منفجر بشن . كلا اگه با هم تيمي ها در ارتباط باشين و با هم هماهنگ باشي خيلي ميشه راحت بازي كرد . برا همين آنلاينش از MW2 جذابتر هستش . بعد از هر round هم شما با توجه به تعداد killهايي كه داري و كارهايي كه انجام دادي يه مقدار XP ميگيري كه lvlـت ميره بالا و اسلحه ها و قابليت هاي جديد برات باز ميشه .
نه متاسفانه coop آفلاين نداره دوست عزيز
دوستان این بازی رو چطوری می شه آنلاین بازی کرد؟؟
البته با pc.
پس با این حساب میشه گفت عالیه.راستس اسلحه هاش همونایین که در قسمت SPبودن یا بیشترن؟
صفحات قبل رو هم يه نمكي ديدن كردم ...مقايسه شده بين اين بازي و MW2
گرافيك خوبي داره...ولي ان هم ايرادهايي داره كه نبايد داشته بود..
به هر حال اين بازي به گرد MW1 نخواهد رسيد چه برسه بياييم با MW2 مقايسه كنيم.
خب الان هدف از این پست با ارزش چی بود ؟ مقایسه کردن ؟
نکید آقاجان ، نکنید ، این هزار بار ، هرکی mw2 دوست داره بره تو تاپیک خودش تا می تونه ازش تعریف کنه حال کنه.
هرکی میاد اول میگه mw2 رو با این مقایسه می کنم می بینم ....
بسه دیگه ، به اندازه کافی مقایسه شده . بقیش رو بسپارید به گیم اسپات و سایت های دیگه که این کار رو انجام دادن.
مثلا من همش fifa زدم ، بعد از چند سال pes میریزم ، میگم حال نمیده ... خب نمیشه اینطوری که
واقعا ان دوستمون SIMON127 بهترين حرفو زد.چرا مياين اين بازيو با MW2 مقايسه ميكنين؟بتلفيلد از زماني كه Battlefield 1942 اومد تا الان توي بازي ها بهترين مولتي پلير ها رو داشته.اولين بار سازنده هاي اين بازي توي نسخه قبلي Bad Companyيه داستان اضافه كردن ولي مولتي پلير به قوت خودش سر جاش موند.
نكنيد اين كار ها رو بده!
راس میگه .شما که نمیفهمین BC2یعنی چی بیخودی واسه ما کارشناس نشین. اگه این بازیو دوس نداری حرف بیخود نزن کسی که از شما نظر نخواست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)