تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 227 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اميد جان قرار بود كمرنگ بشي ولي بي رنگ شدي ؟؟؟

اين تايپيك بدون اساتيدي مثل شما اصلا مفيد و موثر نخواهد بود ( عين واقعيت رو گفتم )

خبري از مك پرو هاي جديد نيست ؟؟؟ خريد من رفت براي بعد عيد ( ارديبهشت ماه ) . تا اون موقع سري جديد مياد ؟

2. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

zerolight جان لینک اول خرابه میشه یدونه دیگه بزاری ؟

ممنون برادر
    لینکش اکسپایر شده در اولین فرصت دوباره یه لینک میزارم
    باید یه جا پیدا کنم که لینکاش همیشگی باشه
    حجمش زیاده بهمین خاطر اپلود نمکینم

4. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

در مورد دانلود نرم افزار های مک ، سعی کنید از لینک های تورنت استفاده نکنید!! این رو تجربی بهتون میگم!

اما

بهترین سایت دانلود نرم افزار و بازی های مکینتاش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    __________________________________________--
    با تشکر ،
    M24
    m24 جان میشه بگی چرا از تورنت استفاده نکنیم من همیشه از توررنت میگیرم چون هم سرعتش بیشتره هم همه جی رو داره!!!

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

اميد جان قرار بود كمرنگ بشي ولي بي رنگ شدي ؟؟؟

اين تايپيك بدون اساتيدي مثل شما اصلا مفيد و موثر نخواهد بود ( عين واقعيت رو گفتم )

خبري از مك پرو هاي جديد نيست ؟؟؟ خريد من رفت براي بعد عيد ( ارديبهشت ماه ) . تا اون موقع سري جديد مياد ؟
    دوست عزیز ، شرمنده !

ببین اگر می خواهی از سری جدید که قراره تو جولای 2010 معرفی بشه و به احتمال 90% از سی پی یو های Core i5 و Core i7 استفاده خواهند کرد! بگیری ، باید تا تیر و مرداد صبر کنی!

چون جولای 2010 که معرفی بشه ، تا تیر به بازار های جهانی و تا مرداد به ایران می رسه!

اما ، سورپرایز جدید اپل برای سال ژانویه ی 2010 یعنی همون islate (رایانه ی مالتی تاچ اپل) سر جاشه! من که بی صبرانه منتظر 27 ژانویه ، یعنی 7 بهمن ساعت 9 شب به وقت ایران هستم!

کانسپت هایی از islate:

خبر شو تو پست بعدی میزنم!

7. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 iSlate، تبلت احتمالی اپل

مدتی است که در محافل خبری بحث ها و شایعات زیادی درباره تبلت اپل در جریان است. محصولی که هنوز هیچ خبر رسمی ای از جانب اپل درباره آن منتشر نشده است، اما شواهد حاکی از غافلگیری اپل در مورد این محصول است که احتمالاً ۲۶ ژانویه با نام iSlate رونمایی می شود.

به هر حال حتماً شما هم دوست دارید در مورد جزئیات iSlate بیشتر بدانید. بر طبق اطلاعاتی که سایت PhoneArena بر اساس اسناد داخلی شرکت اپل منتشر کرده، این تبلت مجهز به یک نمایشگر ۷٫۱ اینچی مولتی تاچ است. پردازنده ۲٫۲۶ گیگاهرتزی، از نوع Core 2 Due با سه مگابایت کش و ۲ گیگابایت رم DDR3، و هارد ۱۲۰ گیگابایتی و حتی دارای یک پروجکتور است! البته معلوم نیست که این مشخصات چقدر به واقعیت نزدیک باشند اما اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد اپل تقریبا یک مک بوک پرو را در شکم تبلت کوچک اش گنجانده است که احتمالا خیلی ها را تشنه خریدن خودش خواهد کرد.

بر اساس این اسناد که تصویر آنها را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید، Mac OS X Clouded Leopard 10 . 7 سیستم عامل این تبلت خواهد بود .

البته باز هم تاکید می کنیم که این اطلاعات رسمی نیست و حتی فون آرنا هم تضمین قطعی ای در مورد این اسناد نداده، ولی امیدوار است که تبلت اپل با چنین مشخصاتی رونمایی شود.

پس منتظر ۲۶ ژانویه بمانید .

منبع : نارنجی

یک توضیح هم بدم که استیو جابز قبلا تو کنفرانس ژانویه ی 2009 گفته بود " به هیچ وجه دوست ندارم لگوی اپل رو بروی نت بوک یا همون (مینی نو ت بوک) و یا رایانه های لوحی ببینم " . اما این اصلا عجیب نیست! که islate معرفی بشه!!
    یادمه ژانویه 2006 همین حرف رو در مورد گوشی زد و چند ماه بعد iPhone معرفی شد!!!!

بنابراین islate محصولی برای یک فاجعه هست! درست مثل ایفون!

تصاویری هم که در مورد کانفیگ ه ، لو رفته ! و توسط خبر نگار BBC پخش شده!

9. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

وبسایت چینی pconline.com.cn جزئیات مربوط به پردازنده ۶ هسته ای Intel Core i7-980x با اسم رمز Gulftown که انتظار مر رود در کامپیوترهای Mac Pro بکار رود را فاش کرد. این پردازنده ها بر اساس فناوری ۳۲ نانومتری ساخته شده اند و دارای ۶ هسته فیزیکی و ۱۲ هسته منطقی هستند و این بدین معنی است که مک پرو ی مجهز به۲ پردازنده دارای ۱۲ هسته فیزیکی و ۲۴ هسته منطقی خواهد بود، همچنین قدرت پردازش این پردازنده تا ۳٫۳۳ گیگاهرتز خواهد بود و تا ماه مارچ ۲۰۱۰ به بازار خواهد آمد.

11. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

m24 جان میشه بگی چرا از تورنت استفاده نکنیم من همیشه از توررنت میگیرم چون هم سرعتش بیشتره هم همه جی رو داره!!!
    با سلام به شما دوست عزیز ،

من نمی دونم شما از چه زمانی دارید از مک استفاده می کنید ، اما اگر کاربر قدیمی مک باشید ، حتما باید یادتون باشه
    که ویروسی که برای Mac OS X 10.4 Tiger نوشته شده بود ، توسط لینک نرم افزار ilife در تورنت پخش شد!!

اخیرا هم ویروسی برای ilife 09 در تورنت همین اتفاق افتاده!

البته خوب ، من گفتم سعی کنید استفاده نکنید !

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

وبسایت چینی pconline.com.cn جزئیات مربوط به پردازنده ۶ هسته ای Intel Core i7-980x با اسم رمز Gulftown که انتظار مر رود در کامپیوترهای Mac Pro بکار رود را فاش کرد. این پردازنده ها بر اساس فناوری ۳۲ نانومتری ساخته شده اند و دارای ۶ هسته فیزیکی و ۱۲ هسته منطقی هستند و این بدین معنی است که مک پرو ی مجهز به۲ پردازنده دارای ۱۲ هسته فیزیکی و ۲۴ هسته منطقی خواهد بود، همچنین قدرت پردازش این پردازنده تا ۳٫۳۳ گیگاهرتز خواهد بود و تا ماه مارچ ۲۰۱۰ به بازار خواهد آمد.
    ببین دوست من همیشه سعی کنید از منابع دست اول و مطمئن نقل قول کنید (البته برای خودتون میگم) ، چون مثلا همین چیزی که شما گفتی در مورد مک پرو صادق هست ، اما نه مک بوک پرو!!!!!!!!

همانطوری که خودتون هم می دونید مک پرو (کیس اپل) از دو پل شمالی وجنوبی برای سی پی یو استفاده میکند! اما مک بوک پرو اونقدر فضا برای اینکار نداره!

تصاویری از مک پرو :

یه چیز دیگه هم بدونید بد نیست اپل تا حالا هیچ محصولی تو ماه مارچ معرفی نکرده !همیشه یا ژانویه یا جولای ویا سپتامبر بوده!!(که البته شامل آپدیت محصول هم میشه!)

اما اگر دوست داشته باشید منابع دوست اول و مطمئن در مورد گجت ها رو بدونید لینک های زیر رو ببینید !

1 -
    کد:
    2-
    کد:
    3-
    کد:
    4-
    کد:
    5-
    کد:
    6-
    کد:
    7-
    ...
    Last edited by Microsoft24; 23-01-2010 at 18:21.

14. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

M24 یه سری اطلاعات رو در مورد تبلت اپل گذاشت منم یه سرس شایعات دیگه که بیشتر به کارای اپل از نظر من شبیه هست رو میزارم

این سایت گفته که یک هارد 1ترابایتی !!!!!و 4گیگ رم داره البته اطلاعاتی در مورد سی پی یو نداده!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ببین دوست من همیشه سعی کنید از منابع دست اول و مطمئن نقل قول کنید (البته برای خودتون میگم) ، چون مثلا همین چیزی که شما گفتی در مورد مک پرو صادق هست ، اما نه مک بوک پرو!!!!!!!!

همانطوری که خودتون هم می دونید مک پرو (کیس اپل) از دو پل شمالی وجنوبی برای سی پی یو استفاده میکند! اما مک بوک پرو اونقدر فضا برای اینکار نداره!

تصاویری از مک پرو :

یه چیز دیگه هم بدونید بد نیست اپل تا حالا هیچ محصولی تو ماه مارچ معرفی نکرده !همیشه یا ژانویه یا جولای ویا سپتامبر بوده!!(که البته شامل آپدیت محصول هم میشه!)

اما اگر دوست داشته باشید منابع دوست اول و مطمئن در مورد گجت ها رو بدونید لینک های زیر رو ببینید !

1 -
    کد:
    2-
    کد:
    3-
    کد:
    4-
    کد:
    5-
    کد:
    6-
    کد:
    7-
    ...
    البته محسن هم در مورد مک پرو گفته بود
    و باز البته چینی بودن سایت دلیل نا معتبر بودن اطلاعات آن نیست خیلی از سایت های خارجی رو من دیدم که از این سایت اطلاعات میزارن!!
    ولی بابت لینک ها ممنون جالب بودن
    Last edited by zerolight; 23-01-2010 at 18:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •