سلام خدمت شما
وقتی F1 میزنید سیستم بالا میاد؟
به گفته یکی از دوستان
ظاهرا تو تعیین مستر و اسلیو مشکل داری معمولا هاردددیسکی که ویندوز روش نصبه بایستی مستر باشه...
سلام خدمت شما
وقتی F1 میزنید سیستم بالا میاد؟
به گفته یکی از دوستان
ظاهرا تو تعیین مستر و اسلیو مشکل داری معمولا هاردددیسکی که ویندوز روش نصبه بایستی مستر باشه...
سلام
دوستان من يك هارد diamond max 22 دارم كه فريمويرش mx15 هست.
آمدم آموزش اينجا رو ديدم و فريم وير رو از ساياتش گرفتم و آپديت كردم اما همچنان 150 گيگ آخرش مشكل داره و گاهي اوقات ديتكت نمي شه!!!!
پشتش زده گارانتي ويستا ميخوام ببينم اين گارانتي كجا هست و آيا هارد رو عوض مي كنه يا نه ؟
ممنون
بله سیستم بالا میاد
اما تو disk managment هاردم رو disable میزنه که وقتی می خوام reactive کنم ارور میده و اصلا اسم درایو نداره !
یه بار درست شد ولی بعد از گذشت چند دقیقه هم ویندوز یه ارور داد که یادم نیست چی بود و بعد دیگه هارد active نشد.
با آپدیت فریمور درست میشه >؟
چون نمی خوام این یکی رو هم بدم گارانتی اطلاعاتش رو پاک کنه.
راستی من اون یکی هاردمو دادم گارانتی که لطف کردند کل اطلاعات رو پاک کردن و وقتی با اون برنامه خود سیگیت چک می کنم فریمور رو MX15 میزنه ، آیا درسته یا باید آپدیت بشه ؟
مرسی
گارانتی ویستا هم تو خیابون تخت طاووس هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چی کار کنم ؟
هاردمو بدم گارانتی یا درست میشه ؟
سلام
این هاردت فریمورش چیه و آیا جزو لیست سیاه هست؟
اگه فریمورشو آپدیت کنی شاید درست بشه
خیابان وزرا، خیابان ۱۴، پلاک ۵ شرکت ویستا پخش رایانه
تلفن: ۸۸۷٠۷٠۸٠ و ۸۸۷۱۸۴۴٠
هارد رو عوض میکنن با نمونه مشابه ولی مشکل اینجاست که تمام دیاموند مکسهای ۷۵٠ ۵٠٠ و ۱٠٠٠ باز هم قابل اطمینان نیستن
من ۶ ماه پیش این مشکل شما رو داشتم خواستم َّای هارد پولش رو بدن یا هارد با برند دیگه قبول نکردن
و یه دیاموند مکس دیگه دادن امروز بعد ۶ ماه بدون هیچ دلیل خاصی هارد کاملا از بین رفته
خلاصه تنها راه اینه که حتی زیر قیمت هارد گارانتی رو با وسترن یا سامسونگ عوض کنی
سلام به تمام اساتید سایتیکی به دادم برسهمن یه هارد 500 max دارم stm3500418as ....نمیدونم یدفه سرعت کامپیوتر خیلی امد پایین ...همه چی سالم بود به ظاهر ....اما هارد مشکل داره ....سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از 3mb/s نمیشه......ویندوزم عوض کردم....
راستی یادم رفت بگم این هارد diamondmax 23 هست.............یعنی چی شده...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)