تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 86 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درست میگی camaro lt جان بای بیخیال این کارب بشم.
    تصمیم گرفتم دیگه خرج ماشین نکنم تا به کارب 4 دهنه بخرم و بندازم روش تا خیالم راحت بشه.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درست میگی camaro lt جان بای بیخیال این کارب بشم.
    تصمیم گرفتم دیگه خرج ماشین نکنم تا به کارب 4 دهنه بخرم و بندازم روش تا خیالم راحت بشه.
    ممنون.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوبه..فقط مطمئن باش که این یکی هم سالم باشه..فکر کنم توی شاپور بتونی پیدا بکنی..

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد موتور LS 2000 موتور خوبیه.فکر کنم قدرتش بالای 200 اسب باشه و البته از یه موتور 350 با کاب 4 دهنه که طرفهای 160 تا 180 اسب قدرت داره بهتره.من فکر نمیکنم چیز بدی باشه اما باید دید آیا تمام قطعات سیستم انزکتور و سوخت پاشها و ...مثل روز اول کار میکنند؟چون معمولا وسائل یدکی و بخصوص کامپیوتر های تنظیم احتراق و سوخت از کار می افته و ناچارا یه کاب 4 دهنه جای همه اینها رو میگیره..مثل همون داستان قدیمی گیربکس 350 به جای 700....
    البته یه نفر گویا توی تهران حسابی گرد و خاک کرده به نام آقای عیوضیان که کارش خیلی اصولی و علمی است و همه این مشکلات رو تعمیر میکنه و حتی خودش قطعه الکترونیکی میسازه..بقول خودش عاشق کار کردن روی ماشینای آمریکیی بخصوص کادیلاک هست...من آدرس رو نمی دونم اما احتمالا دوستان تهرانی بتونند آدرس رو گیر بیارند.اگر شد حتما با ایشون مشورت بکن که تجارب خوبی داره و علمی جواب میده.
    سلام دوست عزیز ممنوم از جوابتون در مرود فن من چند مورد سراغ دارم که بد نبودن یکی یه فایربر فرمولای 72 بود که دو تا فن دویی رو با یه قاب روی ماشین بسته و مشکلی ایجاد نشده موترو ماشین هم 400 هستش ماشین هم اهواز هست
    منظور منم از LS1 مدل 2000 با توجه به تحقیقی ه کردم ls1 و ls6 هر دو حجمشون 5.7 لیتر یا همون 350 هستش ولی اینا موتروهای انژکتوری هستن در اصطلاح موتروهای بلوک کوچک آمریکایی هر دوی اینها هم روی کاتمورهای مدل 2000 تا 2002 بودن البته من این دو تا موترو رو فقط به خاطر اینکه حجمشون با متور 350 یکی هست میگم که موتورهای ls3 و ls7 و ls9 هم هستن که که این آخری دیگه عجو.به ای هستش واسه خودش با حجم 7 لیتر چون یه جایی بحث سر تعویض موتور آمریکایی ها بود که من ذهنم رفت طرف این سری موتورهاکه البته این ایده فقط برای ماشین خوبه که کلا موتور تعطیل شده وتنها بدنه خوبی داره که میشه با نصب این موتروها که اتفاقا استعداد خوبی هم برای تقویت دارن ماشینی برای درگ ساخت .
    این البته یه ایده هستش و تا عملی شدن ره دراز دارد ...........
    در مورد ECU هم اگه این موترو مد نظر من باشه میشه از نمونه های مگا استفاده کرد و متور رو روشن کرد که برای تقویت کردن موتور هم به خاطر باز بودن کدهای کامپیوتر به راحتی قابلیت ارتقا رو داره .
    خب طرحی م توی ذهنم هست احتیاج به یه اتاق سالم داره بدون موتور و فقط از قیافه ماشین مثلا یه کامارو 70 میمونه نه چیزی.
    =================================
    camaro lt خواهش میکنم اول اسمتون رو گید تا بی ادبی نشه
    من با خوندن حرفهای شما واقعا به وجد میام چون احساس میکنم شما اون روح آمریکایی ماشین رو خوب تجربه کردین بله در مورد ریوریا همه مدلهاش تا 1973 واقعا طرتحی خاصی داشتند مدل 71-73 هم که واقعا مدل جاودانی هستش مثلا همین عکس امضای من مدل 76 کاستم هستش این مدل از 1963 تا 1973 واقعا یک مدل بسیار زیبا بوده .
    در مورد اون مرسدس بنز و احترامی که قائل بوده مطمئن باشید هر فردی که واقعا از ماشین سر در بیاره براش فرقی نمیکنه آلمانی یا آمریکایی یا اینگلیسی و ایتالیایی وقتی یک اتومبیل کلاسیکک رو ببینه سوار یه بی ام 76 مدل 2009 هم باشه ارزش اون ماشین کلاسیک رو حتما میدونه
    من خودم علاقه شدیدی به کلاسیک سواری دارم یعنی اگه امکانات مالی بی خدو حسری داشتم الان شاید یکی از کم نظیرترین کلکسیونهای ماشین ایران رو جم میکردم یا حداقل الان شروع به جمع آوری میکردم.
    الان هم شاید برای خیلی ها عجیب و بچگانه باشه چون میدونم زیاد نمیتونم دنبال این کار برم تصمیم گرتم تمام ماشینهایی رو که علاقه دارم و نمیتونم خودش رو داشته باشم حداقل یک مدل زیبا با اسکال 1:18 داشته باشم اینطوری میتونم اون روح بچگانه خودم رو هم تا حدودی حفظ کنم .
    Last edited by rami_hemi; 03-09-2009 at 16:28.

6. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوبه..فقط مطمئن باش که این یکی هم سالم باشه..فکر کنم توی شاپور بتونی پیدا بکنی..
    راست میگی کامارو جان اول از همه کارب باید سالم باشه.
    من خودم تا حالا تو محله و خیابان هزار بار آبروم رفته سر این کاربرات.
    یکمی که گاز رو تخته کنی یا فلوت و...ماشین وسط راه خاموش میشه و باید پیاده شم کاپوت رو بزنم بالا و چند دقیقه صبر کنم و بعد راه بیفتم.
    تازه کلی هم دلهره دارم مبادا موتورش آتیش بگیره.
    حیف اون 50 تومنی که خرجش کردم.الان اگه اون پول رو صرف یه کارب نو میکردم کارم خیلی جلو میوفتاد.

8. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

آقايون محترم...اين تاپيك خيييلي بحثاش تخصصي شده ....
    من هيچي نميفهمم!
    يكي ترجمه كنه برام خداييش!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه..و تشکر از لطف شما

کاملا مشخصه که شما اطلاعات زیادی در مورد موتورهای گوناگون دارید در حالی که من از مدل LS فقط اینو میدونستم که روی مدلهای لوکس کاپریس نصب شده!اما انگار خودش یه دنیای دیگه است و آدم بدش نمیاد یکی از اونها رو روی یه کامارو یا پونتیاک نصب بکنه!!
    البته اگر بگذارن و مدام هی نگن فرسوده..از رده خارج...):

و البته پولش هم.....(:

این پونتیاک که گفتید احتمالا باید موتور خیلی خاصی داشته باشه مثلا سر سیلندر های آلمینیومی و البته رادیاتور آلمینیومی..این کار شدنی هست ولی من یکی زیاد راغب به این کار نیستم وقتی گرمای وحشتناک اهواز رو حس میکنم نمی تونم به دوتا فن برقی اتکا کنم!!!!

مدلهای کوچک چیزای زیبایی هستند و من هم دنبال اینم که اگر شد مثلا یه ریویرا 72 یا 73 بگیرم..این کار نه تنها بچه گانه نیست بلکه یه سرگرمی بسیار جذابه..نمی دونم چرا توی ایران هر کار زیبایی رو یه جوری بچه گانه یا زنانه تعریف میکنن؟؟!!در حالی که مثلا افراد بسیار سالخورده در کشورهای دیگر دنیا مثل آمریکا چندین نوع ماکت و حتی مدلهای قابل حرکت و کنترلی ماشین و هواپیما و کشتی و..دارند و برای خودشون کلوپ و گرد همایی و مسابقه و....ترتیب میدن..اما ما بعد از 14 یا 15 سالگی دیگه عیبه حتی اسم اینها رو بیاریم!!!!
    فکر میکنم یه جورایی بشه از اینترنت خرید کرد...از EBAY.COM
    البته مشکل فرستادن پول نیست..اینو میشه انجام داد و راهای مطمئن هم وجود داره..فرستادن کالا هم مشکلی نداره ..ولی مشکل اینجاست که وقتی سفارش شما وارد ایران شد و سر از اداره پست و گمرک وارشاد و..در میاره آیا اصلا به دستت میرسه؟؟؟؟!!!باید یه بار امتحان بکنم...(:
    اگر کالای مورد نظر SHIPPING برای تمام دنیا داشته باشه حتما میفرستند.

آقای حجازی من متوجه شدم که احتمالا موتور ماشین ایراد فنی داره..گویا یکی از سیلندرها کار نمیده..بهتر فعلا از خرید کاب منصرف بشید و اول موتور رو تعمیر کامل بکنید..اینجوری بهتر میشه کاب را روش تنظیم کرد وگرنه با یه موتور ایراد دار نمیشه فهمید کاب سالمه یا نه...
    فلوت کردن معمولا از شناور داخل پیاله بنزین یا گیر کردن سوزن شناور ایجاد میشه..بعضی وقتها هم درست تنظیم نبودن سطح شناور که با یک خطکش مقوایی داخل کیت کاب وجود داره انجام میشه..فکر نمیکنم مکانیکی پیدا بشه از این کارا بکنه!!
    تنظیمش مثل تنظیم شناور داخل کولر آبی است که اگر یادتون باشه با دست میله شناور رو خم میکردیم تا به سطح مایع دلخواه برسیم..این آخرا کلاس بالاتر رفته بود و براشون پیچ و مهره گذاشته بودن!!
    ولی از همه اینها گذشته کاب دو دهنه من هم از همین اداها در میاورد!!هیچوقت هم درست نشد مگر یه بار برای زمانی کوتاه..
    داستانی جالب داره که بعدا براتون میگم!!!!...

تشکر....

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.

مطلب مهمی در مورد سند بلاست یادم آمد که باید حتما بگم:

همونطوری که میدونید سند بلاست بوسیله پاشیدن ذرات شن بوسیله فشار هوا بر سطح مورد نظر انجام میشه.این کار برای پاک کردن سطوحی که زنگ و جرم زیاد دارن خوب و راحته و احتمالا کم هزینه..اما در مورد بدنه ماشین جریان یه کمی متفاوت میشه....
    بدنه ماشین ( جدای اینکه چه مقدار بتونه و زنگ روی آن باشه) آسیب پذیری زیادی در برابر سند بلاست داره.
    کسی که این کار را انجام میده باید واقعا تخصص و مهارت زیادی داشته باشه که اگر نتونه خوب از پسش بر بیاد صدمات جبران ناپذیری به بدنه خودرو میزنه.درست مثل پاشیدن رنگ روی بدنه که باید مقدار فشار و درشتی و ریزی ذرات رنگ و زاویه پاشش و فاطله پیستوله از بدنه رعایت بشه سند بلاست هم اینجوریه..اگر در رنگ آمیزی اشتباهی رخ بده میشه درستش کرد اما در سند بلاست راه برگشت وجود نداره و اگر از حد لزوم فشار زیاد و دانه ها درشتر و یا فاصله کمتر باشه نه تنها رنگ..بتونه و زنگها برداشته میشه بلکه از خود آهن بدنه هم سایده شده و سطح فوقالعاده ناهمواری ایجاد میکنه...

چند سال قبل یه بنز 250 مدل 75 همین بلا سرش آمد و بعد از سند بلاست بدنه ماشین انگار بوسیله یه وسیله نوک تیز و یا یه اسکنه فولادی قلوه کن شده بود..همه جای ماشین دچار این آسیب شد و رنگ آمیز گفت که این دسته گل جناب سند بلاستکار بوده که فرقی بین یه لوله زنگ زده نفت با بدنه این بنز قائل نشده..چیزی حدود 20 کیلو یا بیشتر بتونه مصرف شد تا این خرابکاری درست بشه که البته در نهایت نتیجه مطلوبی نداشت...

من فکر میکنم روشهای دیگه هرچند که احتمالا وقت گیر و پر هزینه باشه و این حسن را داره که مثل سند بلاست بدنه را خراب نمیکنه...مثل استفاده از مواد رنگ بر و یا سوزاندن رنگ و بتونه با استفاده از پریموس..البته در همه روشها باید کلیه قطعات کرومی مثل سپر و زهوار باز بشه ..

اگر روزی قصد انجام سند بلاست داشتید اول باید از مهارت و تخصص طرف مطمئن بشید و البته چند نمونه از کارهاش را ببینید و البته باز هم برای آزمایش بخش کوچکی از ماشین که زیاد در دید نیست را سند بلاست کنید و نتیجه رو ارزیابی کنین که آیا اپراتور مهارت لازم را دارد یا نه؟؟؟!!! همیشه گفتن که کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!

دوستان اگر روشهای بهتر و مناسبتری در نظر دارند توضیح بدید که این قضیه دست کمی از جریان کاب نداره..بلکه بیشتر!!

تشکر...

13. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام..همه شما این را میشناسید...بد نیست بازم یه نگاهی بندازیم..(:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آتیش گرفته و غرق شدش را برای بازسازی خریدارم!!

15. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

و بازهم یکی دیگه ...امیدوارم لذت ببرید...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •