بخدا تازه داشت ازش خوشم میومد
فقطم بخاطر اف ام و فیلمبرداری و البته صفحش
بد گذاشت تو کاسمون این سامسونگ !!!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بخدا تازه داشت ازش خوشم میومد
فقطم بخاطر اف ام و فیلمبرداری و البته صفحش
بد گذاشت تو کاسمون این سامسونگ !!!
سلام به همگی .
fm transmiter که همون اول هم نداشت ! فقط سایت GSMArena روی این تاکید میکرد که الان هم برداشت این امکان رو از روی لیست .
بعد اینکه کی گفته HD پخش نمیکنه ؟ پس سامسونگ الکی DLNA گذاشته روی گوشی ؟ این که خیلی راحتتر هستش و دیگه نمیخواد سیم دنبال خودتون اینور و اونور ببرین .
مولتی تاچ هم هنوز روی گوشیهای خود نوکیا نیست چه برسه به سامسونگ .
به نظر من مشکل این گوشی فقط توی ضبط ویدیو HD هستش که بیشتر از 2 گیگ رو نمیتونه بگیره و بعد از 2 گیگ باید Stop و دوباره ضبط بشه . البته نسخه نهائی هنوز معلوم نیست .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 18-05-2009 at 22:13.
ولی من یه ویدیو ازش دیدم اف ام ترنسمیتر داشت !
یه نفر تو جی اس مارنا پرسید راجع به fm transfer .گفتن داشته اگه برنداشته باشنش
اتفاقا اولش نوشته بود که داره ولی حالا ازش خبری نیست.
در کل این گوشی با این همه امکانات باز هم اگه fm transmeter نداشته باشه ارزش خرید داره.
امیداورم تمام مشکلاتش حل بشه چون واقعا حیفه
امیر جان یه توضیحح کامل از DLNA پروتکل ها استاندار ها و البته قیمتش بده ببینیم چه جوریاس ؟
با گوشی های دیگه(یا تجهزیات الکترونکی برندهای غیر سامسونگ مچ میشه یا نه فقط سامسونگ ؟
ولی امیر تی وی اوت سیمی یه چی دیگه اس![]()
والا من از تکنولوژی جدید خبر ندارممگه TV-Out بی سیم هم اومد
![]()
DLNA هم با HDTV ها میتونه ارتباط برقرار کنه .
مخلصیم .
تا اونجا که من خبر دارم و دیدم این تکنولوژی تحت انحصار سامسونگ است و از Wi-Fi استفاده میکنه که الان I8510 هم اینو داره و بعضی تلویزیون ها و لپ تاپ ها کارشم اینه که بین 2تا دستگاه ارتباط برقرار میکنه و مثل بلوتوث عمل میکنه مثلا شما وقتی با این تکنولوژی با گوشی به تلویزیون وصل میشین بصورت بیسیم و با کیفیت و سرعت بالا تصویر و صدا رو پخش میکنه یکی از دوستام یه تلویزیون سامسونگ داشت که DLNA داشت من با گوشی بهش وصل شدم تمام فایل های گوشی من اومد رو صفحه تلویزیون و وقتی انتخاب میکردی پخش میکرد![]()
DLNA درسته ولی علی جان مثل اینکه گفتن یه TV-Out بدون سیم هم هستش ! من اینو خبر ندارم !
دوستان تبلیغات مایکروتل هم شروع شده ! بزودی وارد بازار میشه .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)