مطمئنی تاچش خازنی هست؟ یعنی اگه با ناخن بزنی یا یه چیز عایق کار نمیکنه؟تاچش هم خازنی و بسیار حساسه
مطمئنی تاچش خازنی هست؟ یعنی اگه با ناخن بزنی یا یه چیز عایق کار نمیکنه؟تاچش هم خازنی و بسیار حساسه
آره عزیزم. وقتی میگم خازنی هست یعنی با ناخن و قلم کار نمیکنه
بی صبرانه منتظر یک ریویووی منصفانه از satio هستیم .راستی شما از مدیر بازاریابی میتونی سوال کنی در مورد ورود این گوشی به ایران ؟![]()
اینهم یک عکس که با دوربین ساتیو گرفتم
![]()
بابا سایز اصلی میخوایم! مجله اینترنت پرسرعت نداره؟ : دی
میگم این اسپیکرا همون اسپیکرایی که تو شماره آخر بررسیش کردین تو مجلتون؟ :د ی همون کریتیو های T40 ؟
apoosh عزیز دوربین دیچیتال تو اتاق و یه همچین محیطی خوب عکس نمیندازه حالا چه برسه به موبایل
میگم اگه سختته که ریویو آیدو و آینو اینجا بزاری بگو بریم همون مجله بخریم
apoosh جان عجب عکسی انداختی.بابا عکاس حرفه ای.
اگه تو بیرون و از جایی که گل یا تنوع رنگ باشه عکس برمیداشتی بهتر بود.
البته تو محیط یکسان با یه دوربین دیجیتال 10 مگا پیکسلی یا ... مقایسه میشد که عالی میشد.
ولی در کل فعلا نباید از دوربین این گوشی که دست شماست انتظار بیشتر داشت چون نسخه اصلی نیست.
درستش هم همینه صبر کنید وقتی مجله در اومد بخرید بخونید تا ایشون با اشتیاق باز هم به اینجا سر بزنه . فکر کنم هزینه 2 ساعت گشت و گذار اینترنتی در برابر خرید یک مجله یکسان باشهتازه اگر از لذت مطالعه و سایر فوایدش بگذریم
Last edited by mishen; 23-08-2009 at 22:39.
درسته ، اینا همون اسپیکرهاست اما بررسی اسپیکرها را من ننوشتم(کار همونیه که لیوانش تو عکس افتاده!)
این عکس را هم از تو خونمون آپلود کردم. باور کن اصلا تو نشریه وقت سر خاروندن هم ندارم چه برسه آپلود(این هفته خیلی سرم شلوغه)
این عکس را همینجوری گرفته بودم که امروز تو خونه دیدم تو گوشی هست و گذاشتمش
درمورد ریویو هم خدمتت عرض کنم تا من ننویسم که چیزی تو مجله چاپ نمیشه تا شما بخوای بخونیش! این هفته هم درمورد گوشی Yari نوشتم و خبری از ساتیو و آینو نیست(حالا شما هی بگو آیدو!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)