تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 97 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام مهدی جان، شرمنده دیر جواب میدم.
    تو پست های قبلی رژیمی که میگرفتم رو برات نوشتم، اما الان به لطف این دو تا قرص رژیم خاصی رو دیگه رعایت نمی کنم.
    اگه می خوای قرصا تاثیری داشته باشه اون دو قرصی که تو پست بالام بهت گفتم رو تا شش ماه هر روز، هر دوازده ساعت یک دونه از هر دو تا رو با هم قورت بده، همون دو هفته اول خودت تاثیرش رو میبینی، حالا امتحان کن ببین شاید تو هم مثل من دیگه از ریشه از دست این بیماری خوب شدی.
    قرص اعصابی که دکتر بهم داد Citalopram 20 بود اما من تا حالا ازش استفاده نکردم.
    میدونم این دو قرص برا رودست اما اینکه دقیقا چه کاری برا روده میکنن رو نمیدونم.
    رژیم غذایی و ورزش تاثیر زیادی برام داشت اما با وجود این قرصا دیگه لزومی به گرفتن رژیم غذایی خاصی ندارم.
    ممنون دوست خوبم. من یکی از قرص ها را الان سه ماه استفاده میکنم اما زیاد تاثیری نداشته. شاید باید دو تاش را با هم مصرف کرد. رژیم غذاییم هم تا حدود زیادی رعایت میکنم. فقط امیدم به خداست.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان، تجربه ی من اینه که تاثیر استرس بر صدای شکم بسیار بسیار زیاده، تا وقتی استرس دارین، وضع همینه، من سال پیش صدای شکمم سر کلاس خیلی ضایع بود، مایه ی شادی و فرح اطرافیانم
    الان تقریبا از بین رفته یا اگر هست، خیلی صداش کمه که فقط خودم متوجه میشم.
    سلام دوست عزیز
    بله استرس باعث بروز این مشکل هست اما فقط استرس نیست. مثلا من بعضی اوقات اصلا استرسی ندارم ولی وقتی غذایی که واسه روده هام خوب نیست میخورم سروصدای روده هام شروع میشه. اما شما درست میگین ایتری نقش مهمی در این بیماری داره و من خودم شخصا فکر میکنم عامل اصلی بروز این بیماری استرس، افیردگی، عصبی بودنه. امیدوارم سریعتر راهی برای درمان این بیماری پیدا بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان،فقط اومدم بگم که مشکل ای بی اس هیچ ربطی به گوارش نداره و فقط مربوط به اعصاب میشه،بچه‌ها برید پیش یه روانپزشک خوب و مشکلتون رو بهش بگید،مطمئن باشید که یا قرص های آرامبخش خوب میشید،من الان یک هفته است که دارم یه سری دارو میخورم مربوط به اعصاب، یعنی آبی که رو آتیش ریختن،منی که میمردم و زنده میشدم یه مهمونی برم،یه جای ساکت بشینم ،غذا بخورم الان با اعتماد به نفس کامل همه جا میرم و هیچ مشکلی هم ندارم،و هیچ صدایی از شکمم نمیاد،بچه‌ها ما فقط مشکلمون از اعصابمون هست،همین که داریم افسرده میشیم و دلمون نمیخواد جایی بریم همه مربوط اعصابمون هست،این اشتباهه که ای بی اس مشکل گوارشی هست،حتما حتما پیش یه روانپزشک خوب برید،من که نتیجه ی صد در صد گرفتم.

4. این کاربر از آشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

انشالا که همه ی درداتون خوب بشه ولی کمی بی خیالیو راحتی اعصاب به خودتون بدین دنیاررو سخت بگیری سخت میگذره
    یا حق

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من سال پیش به دلایل زیادی استرس زیادی داشتم، الان هم هر وقت سر چیزی استرس میگیرم، بیشتر از همه چیز دستگاه گوارشم خراب میشه. از تیر کشیدن معده، دل درد و صدای شکم و ... صدای شکم که به خودی خودش هستش ولی محسوس نیست، استرسی که میشم بلند میشه، مثل آمپلی فایر تقویت میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان،فقط اومدم بگم که مشکل ای بی اس هیچ ربطی به گوارش نداره و فقط مربوط به اعصاب میشه،بچه‌ها برید پیش یه روانپزشک خوب و مشکلتون رو بهش بگید،مطمئن باشید که یا قرص های آرامبخش خوب میشید،من الان یک هفته است که دارم یه سری دارو میخورم مربوط به اعصاب، یعنی آبی که رو آتیش ریختن،منی که میمردم و زنده میشدم یه مهمونی برم،یه جای ساکت بشینم ،غذا بخورم الان با اعتماد به نفس کامل همه جا میرم و هیچ مشکلی هم ندارم،و هیچ صدایی از شکمم نمیاد،بچه‌ها ما فقط مشکلمون از اعصابمون هست،همین که داریم افسرده میشیم و دلمون نمیخواد جایی بریم همه مربوط اعصابمون هست،این اشتباهه که ای بی اس مشکل گوارشی هست،حتما حتما پیش یه روانپزشک خوب برید،من که نتیجه ی صد در صد گرفتم.
    سلام دوست من
    خدا هزار مرتبه شکر. من وقتی میبینم یکی از بچه ها خوب شده هم خیلی خوشحال میشم همینکه روحیه میگیرم.
    دوست من یعنی الان شما خوب خوب هستین. سرو صدای روده ها صفر شده؟؟
    آیا رژیم غذایی هم رعایت میکنید یا نه همه چیز مصرف میکنید؟؟
    بازم لطفا پست بزارین وحالتون را به ما بگین که آیا کاملا خوب شدین انشاا... و روز به روز بهتر میشین به امید خدا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خانم یا آقای آشا
    میشه بگین چه داروهایی رو مصرف میکنین؟چند وقته مصرف میکنین؟وتا کی دکترتون گفته که ادامه بدین؟
    من تاحالا پیش متخصصین گوارش مختلف رفتم ولی تا حالا پیش روانپزشک نرفتم....بازم ممنون
    راستی دوستان این هفته پنجمه که دارم قرص لاکتول رو مصرف میکنم وحدود 3هفته مونده تا طبق برنامه تموم شه حتما نتیجشو براتون میزارم
    تا حالش که مایه امیدواریه
    دوستان در حق هم دیگه دعا کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بله خداروشکر با مصرف این قرص ها سروصدای شکمم از بین رفته،و فقط صداهایی هست که خودم میشنوم،رژیم غذایی رعایت نمیکنم،همه چی میخورم ولی خودم سعی میکنم کلا غذاهای نفاخ نخورم.
    دکتر سه نوع قرص آرامبخش بهم داده که تا یک ماه و نیم باید بخورم و بعد از تموم شدن قرص ها نتیجه رو به دکترم بگم که ببینه آیا لازم هست بازم برا قرص تجویز کنه یا نه،که من خداروشکر الان بعد از یک هفته نتیجه ی تاثیر قرص ها رو دارم میبینم،
    دوست عزیز به نظر من شما هم برید پیش روانپزشک و تمام حالت های روحیتون رو بهش توضیح بدید،چون هر کدوم از ما از لحاظ روحی متفاوت هستیم به خاطر همین قطعا قرص هایی که من مصرف میکنم با قرص هایی که برای شما تجویز میکنن متفاوت هست،فقط وجهه اشتراکی که همه ی ما داریم اینه که بیماریه ای اس مربوط به اعصاب هست نه گوارش،این حرف دکتریه که من پیشش رفته بودم.بچه‌ها پیشنهاد میکنم که زودتر این کارو بکنید،باور کنید من که بیخیال و راحت شدم ضمن اینکه سروصدای شکمم هم قطع شده.

10. این کاربر از آشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم بعضي وقتا فك مي كنم شايد همش از اعصابه ولي واقعا اينطوري نيست. مثلا مشكل من صبح يا شب بيشتر ميشه حتي گاهي حركتاي رودم توي خوابم احساس ميشه در حالي كه اون مواقع اعصابم بايد راحت باشه ديگه. يعني نه استرسي دارم اعصاب روده اي هم احتمالا به همينا مربوطه.
    ولي تا حالا قرص اعصاب مصرف نكردم ميگم نكنه مشكلات جديد اضافه كنه يا بدنمون مقاوم شه و تاثيرشو از دست بده.
    دوستايي كه قبلا قرص اعصاب مصرف مي كردن اگه هرچقدر نتيجه اي گرفتن بگن. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام آشا من این موضوعو توی یه گروپ دیگه مطرح کردم یکی بچه ها سوال داره میگه میتونی اسم قرصاتو بگی(همون سه قرص معروف مهار کنندست؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •