نه بابا من از پیسی ورلد خریدم(ماقبل نهایی)
6تمن هم دادم باباتش
بعد که مجموعه نرم افزاری کوانتوم خریدم(از همینجا)، اون 6 تمنه روفت به باد فنا.چون تو کوانتومه هم بود
در کل 30 تمن خرجم شد
این 7000 مفهزار من نمیدونم چیه
نه بابا من از پیسی ورلد خریدم(ماقبل نهایی)
6تمن هم دادم باباتش
بعد که مجموعه نرم افزاری کوانتوم خریدم(از همینجا)، اون 6 تمنه روفت به باد فنا.چون تو کوانتومه هم بود
در کل 30 تمن خرجم شد
این 7000 مفهزار من نمیدونم چیه
ممنون دوست عزیز
اما این سوالم مهمتره و مربوط به اینجاس:
ایا ویندوز 7 رو میشه بدون دردسر در کنار دو ویندوزی که دارم نصب کنم یا باید با نرم افزار و دردسر بکنم ( یعنی مثل نصب راحت XP کنار ویندوزای پایینترش یا شبیه نصب پردردسر VISTA و XP در کنار هم )
Last edited by FARHAD.P; 01-07-2009 at 11:25.
آقا ویندوز من الان نوشت که 16 ساعت دیگه از کار میفته و اگه می خواهید میتونید یه بک آپ از فایلهات بگیری و بد یه نسخه دیگه از Windows 7 Ultimate رو نصب کنی.والا من دیروز ویندوز نصب کردم و قبلش که داشتم کرک شده بود ولی دیروز سریال 1 ساله مایکروسافت رو گرفتم و جایگزین کردم.تورو خدا با دادم برسید![]()
سیستم من که تقریبا به روز هستش این دو ویندوزو با هم قبول نمیکنه
من تو لوکال c ویندوز 7 ریختم و تو d ویندوز xp . اما بد بختانه آبشون تو یه جوب نمیره
باید یکی از این دوتا فعال باشه
یا ایکس پی یا هفت
بد بخت شدن نداره که
از نسخه آزمایشی از این بیشتر انتظار نیس
اینو ماکروسافت واسه این آزمایشی کرده که ببینه استقبالش چطوریه
خوب چرا دوباره کرکش نمیکنی؟!![]()
نمیدونم چجوری باید دوباره کرک کنم.در ضمن ویندوزم 7 - 32 bit هست.اگه بگی ممنون.فقط 15 ساعت فرصت دارم
سلام
در هر صورت شما اگه win key رو داشته باشید می تونید یه ویندوز 8 ماه ی خوب داشته باشید - اما اگه شما به هر دلیلی win key رو نداشته باشید ( یا اگرم داشته باشید یه بار می تونید استفاده کنید و اگر بخواهیید ویندوز رو یک بار دیگه نصب کنید دیگه جواب نمی ده ) ویندوز 7 شما نسخه ی 30 روزه هست و زیاد به دل نمی شینه
حالا شما با دانلود یه کرک کوچولو ( 64 KB) می تونید یه ویندوز دائمی داشه باشید.
کرکش هم اصلاً کاری نداره فقط کافیه یک بار اجراش کنید و اینتر بزنید و بعد کامپیوتر رو RE Start کنید به همین راحتی.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا مرسی از راهنماییت . توی عکس زیر اونجایی که خط قرمز کشیدم قبلا یه عدد فعال بود ولی الان از کار افتاده.میخوام ببینم درست کرک شده ؟ راستی جدیدترین ویندوز 7 قابل اعتماد و دایمی و با لینک مستقیم هر کسی داره بذاره.
اینجا نه دیگه Product ID فعاله و نه دیگه ازم سریال میخواد.
فکر کنم درست شده.
قضیه این 7 که توی صفحه اول مایکروسافت تبلیغ میکنه 50 دلار چیه ؟ اگه دایمی هست و قابلیت آپدیت داره و محدودیت نداره بهم بگید تا بخرم![]()
Last edited by w700; 01-07-2009 at 15:32.
سلام
آقا من یه مشکلی با نصب ویندوز 7 دارم اونم اینه که وقتی نصب به مرحله ریست شدن میرسه و آرم ویندوز میاد و مینویسه starting windows دیگه جلوتر نمیره همونجا متوقف میمونه
دوستم با همین dvd روی سیستمش این ویندوز رو نصب کرده . یعنی میشه اشکال از سیستم من باشه ؟؟ یعنی واسه 7 کم باشه
ممنون از راهنمایتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)